"Дързост и красота":Тема 58

• 26 587
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
Всички искат да бъдат лекувани от големия специалист психотерапевт Тейлър. Ето и Брук търси помощта й и професионалната помощ на мъжа й като детегледачка

Тейлър изглежда чудесно  Heart Eyes, а Брук е като утрепана  Mr. Green

# 541
Цитат
Всички искат да бъдат лекувани от големия специалист психотерапевт Тейлър.

За съжаление Тейлър не я показват много като лекар откак се забърка с Форестърови, както и Брук като химик-мениджър.  А в началото и двете бяха специалисти - а после "поумняха" - затъпяха  hahaha  Тейлър в началото имаше доста пациенти, а сега пациентите и все от Форестър и обкръжение. И е я показват като лекар само когато Форестърови сгафят нещо. Иначе остава съвсем без пациенти  Joy

newsm78 Ридж все във сауната ги сваля - това сигурно му е от носталгията по Брук, с която имаха доста "саун"-изживявания. Да внимава и Ашли да не се "загуби" и тя професионално като останалите в сериала...

Брук е съсипана и това е разбираемо, но това малко пресилено саможигосване, та дори и Тейлър и го каза ... Най-после стана ясно! За болестта на Брук.  "Пристрастен към любов" (а не към СЕКС каза Тейлър) обърнете внимание.  Възхитена съм от това обяснение. Логично. Сега разбирам защо сценаристите оправдават  Брук след всяка грешка. Оказва се, че това е болест, както на Тейлър-Мейси към алкохола - всеки го избива, където е слаб.

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 11:01 от Sega

# 542
  • Варна
тоя филм става все по малоумен, усещате ли!? а тия деца на Брук са най- малоумните!

# 543
Не мога да се стърпя, по-малоумно дете от Хоуп не съм виждала.  ooooh! А  Брук с тия клепналите уши като почне да преглъща като мисирка е грозна гледка  Sick

# 544
  • somewhere near the sea
Невероятните откровения на Брук
Стефани разказва на Ерик и Ридж колко неудобно се е почувствала, когато е разбрала, че от „Закрила не детето” са посетили децата на Брук, докато майка им е пиянствала с непознати мъже из хотелските стаи. Не иска да го пусне да отиде при тях. smile3528
Брук гледа Ник, докато той играе с децата. Разказва му  за провала си с Ридж. „Той мисли, че съм все още влюбена в теб”-казва тя.-Не иска да ми даде още един шанс.” Ник предполага, че Стефани е ужасно доволна от това. Тя отговаря, че не Стефани е врагът тук, а самата тя на себе си. SickЗащото е забравила за най-важното-своите деца. Затова си е записала час при Тейлър като при лекар. Тя има чувството, че се побърква.  RageЗатова моли Ник да погледа децата.  newsm04
Аби, дъщерята на Ашли поднася подарък керамична чаша на Ридж и му благодари за възможността да поплува в басейна им, освен товау че е направил майка й щастлива.
Ерик за пореден път моли Стефани да остави Брук на мира, но тя казва, че не може, защото не е видял лицето но Ар Джей, когато са стояли цяла нощ сами. Ерик й напомня, че сега ситуацията е под контрол, но Стефани се изсмива:”За колко време? Crossing Arms Да не говорим за другите й две деца. Брук обърна дъщеря си Бриджит в една изтривалка, Рик също има своите емоционални проблеми.”
Брук е при Тейлър и я умолява да я изслуша. Тейлър й казва, че няма право да бъде неин терапевт. Ще й дадат направление към друг. Брук е нетърпелива, не може да чака. Казва й, че снощи е поставила децата си  в опасност. Затова е в криза и иска помощ. Нека Тейлър говори с нея като приятелка, а не като лекар. omm След като Тейлър се съгласява, Брук разказва, че Ридж я е отхвърлил, защото си мисли, че е все още влюбена в Ник. А истината е, че тя е влюбена в Ридж, но и в Ник. Но Тейлър е забременяла и това е променило всичко. Тейлър й казва да остави бебето, нея , да каже как се чувства. Брук отговаря, че усеща, че след като и Ридж я е отхвърлил, животът й е излязъл от контрол.
Ридж споделя с Ашли, че Брук е доста объркана  smile3527напоследък, на което тя отговаря, че Брук е трябвало да предвиди последствията. Ридж й казва, че знае, че е трудно, дълго време е бил единствен родител, но това е дълга история.
Тейлър все пак не може да разбере защо Брук е заспала в колата. ooooh! Искала е да помисли и е затворила очи, чувствала се е изцедена. Тейлър й казва, че да контролира импулсите си винаги е било проблем за Брук. „Аз съм емоционално нестабилна, слаба и безотговорна, Тейлър-жали се Брук-Каквото и да направя, все е лошо. Но това се отразява на децата ми. Може би те ще са по-добре без мен?”
Ник продължава да играе с децата на пирати. hahaha
Стефани отива при децата, но се сблъсква там с Ник.
Брук продължава да се коси, че не заслужава децата си, че е ужасна майка. smile3511Тейлър я окуражава, че е силна жена, че ще се съвземе, но Брук не я слуша, а продължава, че Ридж, който толкова пъти се е връщал при нея, сега я е отхвърлил,че всяко лошо нещо, което Стефани е казала за нея е вярно…. BangheadТейлър не може да я спре. smile3555 Накрая заявява, че трябва да се промени, да спре да руши живота си. newsm50
Стефани пита къде е Брук и не може да проумее как така след като снощи е оставила децата сами, сега ги е оставила пък на Ник…Той я спира с думите, че вероятно се чувства прекрасно от това, че ако Брук сега е на ръба, тя би я бутнала с радост, но той ще се погрижи да не стане. ritnik "Погрижа" е дума, която трябва да използваш за жена си и детето, което очакваш -язвителна е Стефани-наистина как го правиш? Как успяваш да объркаш всичко?"
Брук признава пред Тейлър, че е направила много грешки с Ник и Бриджит. Винаги е била така фокусирана върху себе си, винаги е слагала своите нужди преди тези на децата си. И сега, години по-късно го причинява и на другите си две деца.Тейлър е изумена-тя никога не е чувала Брук да говори така.  FlushedДокато е в криза, обяснява Брук, тя е осъзнавала, че този разрушителен модел на поведение й пречи, но щом отмине, тя го е изтривала от ума си. Тейлър й казва, че е прекалено зависима от любовта. Че това се дължи на детството. Когато е без човек край нея, тя не се чувства необходима.  PraynigА когато този човек реши да си тръгне от нея, тя изпада в паника. smile3511 Брук я пита как  да направи така, че малките й деца да не бъдат засегнати от начина, който е избрала да живее.  Тейлър я съветва да не си търси мъже да я измъкват от това състояние, а да разчита на себе си. Иначе ще се върне там, където се намира сега.
Ридж и Ашли са в интимната близост, но тя го моли да изчакат със секса и той се съгласява.
Брук казва на Тейлър , че й завижда, защото има Ник, бременна е…Тейлър я съветва да обърне внимание на дома си, на децата и работата си. "Не, аз съм лоша майка" - повтаря Брук. "Можеш-повтаря Тейлър-няма да наемаш прислуга, а ще ги гледаш сама, както правят повечето хора".
Стефани алармира приятелката си от „Закрила на детето”, че е отишла в дома на Брук, но децата са били оставени на Ник Мароне, който, според Стефани не е компетентен да ги гледа, дори е причинил инцидент преди време с едно от децата.
Брук се прибира ободрена от разговора, благодари на Ник, казва, че не може да си представи по-добър баща за тях от него.  #Crazy От разговора с Тейлър е разбрала, че изобщо не се е доближила до майката, която иска да бъде.
Ник се прибира, казва на Тейлър, че знае за срещата й с Брук, защото е гледал децата й през това време.Тя споделя колко потисната е била Брук, но той веднага определя, че проблемът се казва Стефани. Naughty Тейлър му отговаря, че не е толкова просто. Освен това вметва, че докато са говорели, Брук е казала, че все още е влюбена в Ник.
Хоуп прави пожар със запалката на Ник, която той е забравил, след като им е показал как се състарява пиратска карта. Rage

# 545
Naughty Хайде СЕГА да не бием падналия и дечицата!  Не сте ли страдали от несподелена любов?
Peace Който не разбира да се поучи от добрата Тейлър - не уважавате ли професионалното и мнение?

Марсия, кажи как успяваш така скоростно да го пуснеш  това червеното секунди след края на серията и дори да наслагаш всички тези забавни емотикони?
  bouquet Браво на Марсия!

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 11:20 от Sega

# 546
Дааа!!!
Серия точно по мой вкус!!!
Брук най-сетне каза на ГЛАС каква загубенячка е!
Като майка-пълна нула!   Mr. Green
Като жена-също!
Като визия-...днес направо отврат!    ooooh!
Гадното при нея е,че тези ...откровения траят ден до пладне.И след ден-два пак хуква след поредния...    Laughing
При нея манипулациите вървят дори без да се замисля...Към Ник :"Не мога да си представя по-добър баща за децата си!"    #Crazy   като че ли Рич би бил по-лош,имайки предвид,че Ар Джей му е роден син...
Ама Брук си е Брук...ако няма манипулация и лицемерие,няма да е Брук...   Twisted Evil

А Тейлър беше самото съвършенство-елегантна,красива,самоуверена,стилна...тази прическа много й отива.Ужасно харесвам подобни -небрежни и в същото време много шик-точно във френски стил!

Марси,    bouquet  !Много точно си ги кръстила...НЕВЕРОЯТНИТЕ!   Наистина ,,да се чуди човек как се зародиха в "умната"  Брукина глава!    newsm78

# 547
Да страдаш, да страдаш, колко да страдаш  newsm78 На 17, 18, 25 , ама на 72 години да продължаваш да обичаш двама мъже /нейни думи/, да не знаеш на кой свят се намираш, да признаеш,че родният баща на детето ти е по-лош от другия, не го намирам за нормално  ooooh! Брук определено има нужда от професионална помощ!  Peace

# 548
Тя има нужда от професионална помощ, то се вижда, ама според мен положението вече е неспасяемо. Тя пенсионерка станА и пак детски работи върши  Whistling

# 549
Петенци-цветенци, усещаме ние  Laughing Те на майка си са се метнали тези дечица  Laughing

Марси, златна си  Mr. Green Падението на Брук продължава с пълни сили, този път си призна, че не става за нищо  Laughing „Аз съм емоционално нестабилна, слаба и безотговорна, Тейлър-жали се Брук-Каквото и да направя, все е лошо. Но това се отразява на децата ми. Може би те ще са по-добре без мен?” ...  Винаги е била така фокусирана върху себе си, винаги е слагала своите нужди преди тези на децата си. - едно плюсче за Брук, че си признава колко е зле  Laughing Не че ще й попречи да поиска да опропасти живота на още едно дете малко по-нататък, но това са подробности - паметта й не е толкова дълга  Mr. Green
Чудесно е, че Брук сама си го призна, та разни фенове и фенки да го чуят от собствената й уста. Така вече няма място за спор и съмнение по въпроса що за "грижовна майка" е Брук  Flutter

# 550
  • somewhere near the sea
Благодаря за комплимента, Сега Embarassed
 Не сте ли страдали от несподелена любов?
Чия любов е несподелена, че не разбрах? До оня ден я гонеха и двамата, молеха я, унижаваха се, тя не можа да избере. Пристрастена била към любов...Че да не би да беше лишена? Дай, боже, всекиму, дето се вика. Вчера се молеше на Ридж, че трябва да се съберат заради детето, днес Ник му бил най-добрият баща....Ми не го разбирам, да ти кажа честно...До кога ще я кара така-на два стола?
Не показват Тейлър по време на работа, защото това не е медицински филм. Те и Бриджит не показват с други пациенти, освен с Форестър, пожарникарят не гаси други пожари, освен техните, да не говорим за единствения полицай...Така че нека не издребняваме за това.

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 15:15 от Marsia

# 551
Най-накрая Брук се осъзна! Жалко само, че няма да е задълго... Но пък и тя самата си каза, че си знае, че тези неща ги осъзнава само, защото в момента е в криза, а след кризата... е наясно, че пак ще се върне в предишното си положение. Горката Тейлър, по време на този уж приятелски разговор тя надали е предполагала колко още самата тя има да страда в бъдеще заради Брукиното 'предишно положение'. Sad
Лъжа ли се или Хоуп сама си пусна свещта на пода без някой да я е стреснал или да я е накарал да го направи? Thinking

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 12:36 от SuperGeorgi

# 552
  • somewhere near the sea
Трябваше да изглежда като да я е изпуснала заради заключената врата, но се получи другото..

# 553
Трябваше да изглежда като да я е изпуснала заради заключената врата, но се получи другото..

Слаба актьорска игра  Crazy

# 554

Слаба актьорска игра  Crazy
Е,тя Хоуп открай време си е малоумна и почти бавноразвиваща се...   Joy
Нали е още на "6 годинки"   ,    Joy Joy    ,простено й е!    Mr. Green   

Общи условия

Активация на акаунт