"Дързост и красота":Тема 58

• 27 424
  • 730
  •   1
Отговори
# 345
Темата все повече заприличва на филма "Двойникът" с Тодор Колев, където братчедът умело четеше лозунгите по стените  Joy
Joy Joy
Много точно попадение!    Peace

Sega , на теб мога да кажа само едно:УЖАСНО си далече от същността на нещата!И във филма, и в реалността!
Жалко.Очаквах нещо оригинално и забавно,пък се оказа пълна боза...    Mr. Green
Но пък човек е по-щастлив ,когато живее със заблуди...   така че,бъди щастлива!    Peace

А Рик днес доказа за пореден път,че мама Брук добре го е научила...Важното е той да е добре ,за другите да не му пука хич...
Пародията в съда май няма смисъл и аз да я дъвча...то това лъжесвидетелстването за нищо го нямат.Кой стрелял,кой излъгал,няма значение...Май точно като в наште съдилища...виновните все лъжат и все са навън.   Twisted Evil  

# 346

P.P. Ще ме извиянвате, ама аз тъй и не можАх да схвана приликата между Шакира и Брук  Crazy

Нали не очакваш аз да ти я разяснявам, защото и аз не виждам такава, освен че и двете са изрусени, а първата е с четвърт век по-млада  Mr. Green

# 347
Ми чи то и Азис е изрусен  Joy Joy Joy

# 348
Е,ти не разбра ли,че всички руси сме Брук под прикритие!   Joy Joy   
От утре да си с черна коса,ама ха.....     

# 349

Joy Joy Joy

Викаш да си сменя аватара с Азис, все същото ще е  hahaha

# 350
Ми пак ще бъдеш набедена за Брук-фенка под прикритие, дори и изрусения Азо да сложиш  Joy Joy Joy

# 351
Ми пак ще бъдеш набедена за Брук-фенка под прикритие, дори и изрусения Азо да сложиш  Joy Joy Joy

Но поне повече ще се доближава до образа на Брук по скандални връзки, само с децата е назад  Joy Шакира в това отношение е напълно моногамна  Peace

# 352
  • somewhere near the sea
P.P. Ще ме извиянвате, ама аз тъй и не можАх да схвана приликата между Шакира и Брук  Crazy

Ох и аз преди малко така, помислих, че съм попаднала в друг форум... #Crazy

[quote ]
..... е с прекалено високо самочувствие-тя е най-осведомената,най-възпитаната,най-информираната,най-тактичната,най-обективната и тн..... и тн....е от хората,които държат на всяка цена да изпъкнат с това,което са......
[/quote]
Докато го е писало, в огледалото ли се гледало нашето "фенче"

# 353
Тва е класика, откогато се помня го гледам  Joy
Стефани и Сали /лека й пръст/ винаги са ми най-харесвали  Embarassed

Абе много бавно върви тоя сюжет, то ми омръзва вече - Брук влиза - "Рич трябва да ти кажа нещо", гледат се 4 минути нищо не казват, свършва серията, в следващите три серии не ги дават, само изгаряш в нетърпение  Joy Тва пък си е винаги било  Joy

# 354
"Марсито" не можах да рАзбера как тъй съвсем не си имала тУЙ предвид Whistling
А какво си имала предвид Thinking
Я да видим фактити Thinking
Появява се  Сега и съвсем естествено си казва мнението и позицията.Съвсем естествено се получава нещо като полемика,както казваш,а ти се изцепваш Sick Sick "Имам deja vu,дано полемиката не се повтори".
Тази мъдра мисъл има само 2 възможни варианта/като втория го изключвам/
1-Първия вариант ти го казах как ми звучи/да не се повтарям/.И защо си мисля,че е точно той Thinking Ако съвсем не си имала това предвид,каквито ми ги говориш,какво тогава си имала предвид с това изречение Sick Може би си имала предвид,че ако дойде нов той да речем може да си каже позицията,но да не влиза в полемики и спорове,трябва само да си мълчи и да се прави,че не вижда?????!!!!,за да бъде "марсито" необезпокоявано???
2-Другия вариант е да си имала предвид,че ти е писнало от приказките на твоите "приятелки",които повтарят едно и също и затУЙ имаш "deja vu"????Сигурен съм,че не е този случаят,нали тъй Sick Sick
А ти сега можеш да си измислиш какво уж си имала предвид и да ни замажеш очите,за да се представиш над нещата hahaha А аз ще се направя,че ти вярвам Sick Sick

Ама после някой друг се бил вживял hahaha После ще търся къде красимирка ми беше казала да напусна темата.....а също и защо съм гледал филма като не харесвам Квазимодото Sick
Всички до една отстрани изглеждате като един човек,честно Naughty
А зорка не знам как си позволява да ни нарича сектанти #2gunfire
Ние ли сме сектанти или някои други,които повтарят едно и също за серии отпреди 69 години,от ужас да не забележЪЪЪт изцепките на Квазимодо Sick

# 355

Joy Joy Joy

Викаш да си сменя аватара с Азис, все същото ще е  hahaha

Дрийм, явно се обръща внимание само на цвета на косата, а не на това кой е на снимката  Laughing Според мен новодошлата просто реши да си направи безвкусна шега, от типа шеги, които ползват хората, жадни за малко внимание - независимо от вида внимание.
Е, получи си вниманието, дано спре да ни губи времето и да се фокусира не върху интригите, а върху сериала Simple Smile

# 356
Ако може за малко да взема пак думата.
Ех, то малко ми е неудобно, че толкова се разбуни кошера, ама всичко е без "зла умисъл". Ами такива са фактите. Сложени са в Нет-а и всеки си има своето виждане и тълкуване върху тях. За разбиращите: не в косата, а главно в голотата бе провокацията, ама както и да е.

Форестър69, много си мил, благодаря за благите  думи    bouquet
Благодаря и на СуперГеорги за отговора за инфото за Брук и Ридж в новите епизоди.
Какво да се прави, каквото и да е, пак ще се гледат като сме се хванали от началото Laughing

СЕГА е ясно, че СЕГА е от дни във 58 тема и не е старата Лана, та не питайте повече. И не е чела всичките 58 теми... абе опитах се да почна, ама мнооого текст много нещо. Но някой ден ще стане. Благодаря на Нена за указанията къде назад е интересно.

И въпреки незнанието на историята, от тия няколко дни ми  стана ясно защо старите Брук-иски са спрели да влизат. Не са се уплашили от противниците, просто като го има Форестър69 - другите направо са излишни  Joy

Той  сам се справя успешно и с цяла армия smile3501
Ако и аз зачезна някой ден, да знаете, че е затова, а не от друго.

Но заСЕГА съм тук.

# 357
  • somewhere near the sea
Ти кво, "фенче", за модератора ли плачеш или сам се правиш на модератор. Как разбра, че съм казала новодишлият да си мълчи. Имах предвид, че поне пет човека дружелюбно предложиха на новата ни членка да се осведоми първо, че тези констатации, които прави и споровете, които захваща са вече проведени...твоята памет ли е къса? Всъщност само ти повтаряш едно и също, но не съм ти размахвала пръст, нали.  ooooh!Тук само ти се изцепваш колко си велик и недостижим. Sick Браво, дръж си я Брук. Дето се вика, като се харесвате, вземете се... Party Кога съм те обиждала за това, че я харесваш? А ти обиждаш всички нас, което не е кой знае какъв проблем нито за мен, нито за останалите, но говори точно обратното на това, което твърдиш за себе си. #Cussing out
.........
А ти сега можеш да си измислиш какво уж си имала предвид и да ни замажеш очите,за да се представиш над нещата hahaha А аз ще се направя,че ти вярвам Sick Sick
А? Може ли? Мерси

# 358
СЕГА гледам,че новодошлата доста назад се е върнала и много навътре е навлязла в материята, щом е толкова добре запозната с похватите на КОШЕРА  Mr. Green На нас ни е пределно ясно защо никой от отбор БруксекСтистки не смее да се весне, но е похвално, че ни беше обяснено защо ИМЕННО се е случило, така че, СЕГА, бъди спокойна като зачезнеш, вече ще знаем причината за бягството ти  Mr. Green

# 359

Ама после някой друг се бил вживял hahaha После ще търся къде красимирка ми беше казала да напусна темата.....а също и защо съм гледал филма като не харесвам Квазимодото Sick
Всички до една отстрани изглеждате като един човек,честно Naughty
А зорка не знам как си позволява да ни нарича сектанти #2gunfire
Ние ли сме сектанти или някои други,които повтарят едно и също за серии отпреди 69 години,от ужас да не забележЪЪЪт изцепките на Квазимодо Sick

Поне разбрахме кой гледа Бай Брадър, когато не дават Брукасита, разпищолена пред поредния мъж  Joy Joy Joy

Сега, за мен лично няма проблем да си казваш мнението по темата, но станА малко тъпо, защото като се появи беше посрещната според мен доста радушно и от втория-третия пост реши да ни призоваваш да сме толерантни към теб, без да сме имали намерение да не бъдем такива. ПочнА с едни психопрофили (ако си решила да ставаш психолог, да знаеш, че тУЙ не е твоята професия, да не разчиташ на нея да те храни  Joy)
Говори си каквото щеш по темата, но ако правиш такива заключения без никой да ги е искал (а и без да отговарят на истината) е нормално "да разбуниш кошера" (и кошер даже ни наричаш и после пак се чудиш за тУЙ и онУЙ  Crazy). Не знам дали си го искала или не, а и не ме вълнува много, но преполагам не се учудваш на тази реакция  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт