"Дързост и красота":Тема 58

• 27 424
  • 730
  •   1
Отговори
# 360
Форестър69, много си мил, благодаря за благите  думи    bouquet
Благодаря и на СуперГеорги за отговора за инфото за Брук и Ридж в новите епизоди.
Какво да се прави, каквото и да е, пак ще се гледат като сме се хванали от началото Laughing
И въпреки незнанието на историята, от тия няколко дни ми  стана ясно защо старите Брук-иски са спрели да влизат. Не са се уплашили от противниците, просто като го има Форестър69 - другите направо са излишни  Joy
Много ти благодаря,удоволствие е за мен да чета прекрасните ти мнения  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Възхитен съм Heart Eyes

# 361
Предлагам да спрем да обръщаме внимание на подобно поведение и да се съсредоточим да коментираме сериала.
Иначе темата съвсем се размива в безсмислени разговори с неясни цели.

Дайте да пуснем мухата на сценаристите да върнат Дикън, а?  Laughing Wink

# 362
Предлагам да спрем да обръщаме внимание на подобно поведение и да се съсредоточим да коментираме сериала.

Аз съм с две ръце за Дикън  Peace Peace Беше ми любим, правеше ги луди  Mr. Green Там последно не знам какво се разбрахме с Нена, че и тя му беше хвърлила око  Wink

# 363
Да, Дикън беше много свеж образ. Амбър не знам дали толкова ще ме зарадва колкото Дикън. Ама да ги върнат и двамата, та дечицата да вземат и те малко думата от родителите си  Mr. Green

# 364
А не. Само не Дикън.  #2gunfire той  беше  много лоооооооооооооооош.

Да не искате да остави ново бебе без ясен баща?

По-добре smile3524

# 365

Аз съм с две ръце за Дикън  Peace Peace Беше ми любим, правеше ги луди  Mr. Green Там последно не знам какво се разбрахме с Нена, че и тя му беше хвърлила око  Wink

Ааа, разбрахме се да е за мен, защото много, ама много настоявах да е за мен  smile3508
Майтап няма, ама ще взема някой ден да им пиша официален мейл със запитване за Дикън, да видим какво ще ми рекнат  smile3506

Сега, не Дикън е виновен, че бебето (вече не е бебе, даже тинейджърка ще стане скоро  Crazy) е без баща  Naughty
Виновна е таз дет се секси снего, роди бебе от зет си и сегиш го размята на мъжовете като тяхно според както й е угодно  Sick

# 366
Щом ще връщат Амбър тая големи надежди и за Дикън  smile3508  Само не знам как ще си го поделят мадам Джакита и Брукасита, че нали я знаем Бруклата как не понася някой мъж да е притежание на друга  Mr. Green

# 367
Дикън може да е поумнял с годините и да се насочи към нещо по-младо - Стефи например  Mr. Green

# 368
Дикън може да е поумнял с годините и да се насочи към нещо по-младо - Стефи например  Mr. Green

Там ще получи мощен отпор от Рик  Mr. Green Може и куршум в главата за всеки случай, ако отново ще повтарят сценария  Mr. Green

# 369
Дийкън беше пич, макар и действията му понякога да бяха доста прекалени. И все пак, не мога да крия, че за завръщането на Амбър се кефя повече отколкото бих се кефил на евентуално такова на Дийкън, може би по простата причина, че съм момче, а Амбър хич не е за изхвърляне... Rolling Eyes
Аз обаче се сетих за един интересен факт по отношение на Амбър. Тя си тръгна само няколко серии преди Тейлър да се окаже жива, т.е двете май така и не са се виждали откакто Тейлър се завърна. А доколкото си спомням, след 'смъртта й', Амбър много се обвиняваше за това, което ме навежда на мисълта, че скорошната им среща може и да е доста прочувствена, макар и да е дълги години след 'възкръсването' на Тейлър. tooth

# 370
Фена,ама много ме кефиш,кат се пънеш като магаре на мост!   Joy     Peace

Цитат
И въпреки незнанието на историята, от тия няколко дни ми  стана ясно защо старите Брук-иски са спрели да влизат. Не са се уплашили от противниците,

Кой е казал ,че са се уплашили?    newsm78
Просто им се изчерпи речниковия запас.Вече не могат да намерят думи,с които да оправдават шантавите постъпки на баба Брук!   Twisted Evil
То как да кажат на черното бяло?

SuperGeorgi , много си ми симпатичен,ама...    #Cussing out   Амбър с нейната патешка уста хич не я харесвах... А и тя по примера на свекърва си само зулуми правеше.Където се появи и интригата е готова!

# 371
Цитат
И въпреки незнанието на историята, от тия няколко дни ми  стана ясно защо старите Брук-иски са спрели да влизат. Не са се уплашили от противниците,

Кой е казал ,че са се уплашили?    newsm78
Просто им се изчерпи речниковия запас.Вече не могат да намерят думи,с които да оправдават шантавите постъпки на баба Брук!   Twisted Evil
То как да кажат на черното бяло?

SuperGeorgi , много си ми симпатичен,ама...    #Cussing out   Амбър с нейната патешка уста хич не я харесвах... А и тя по примера на свекърва си само зулуми правеше.Където се появи и интригата е готова!

А могат могат...били сме свидетели.  Mr. Green

Амбър ми е много противна и постъпките й много приличат на тези на Брук. Първо действа после мисли, поредната бяла птица във филма  Peace И как само без никакво обяснение я изхвърлила от сериала.  ooooh! Можеше да й спретнат някоя катастрофа, изстрел в главата /Шийла и тя се загуби/, паднал полюлей  Crazy

# 372
Как е възможно това Квазимодо да няма нито една хубава снимка hahaha
Ето я тук старицата с висналите цици,която дава интервю и мляска дъвка Sick Sick
Наистина е много тъпичка Whistling Whistling

# 373
"Нима пак тичаш при мъжа, от който най-сетне се освободи?"  ooooh! Правилно я прецени Ник Бруклата, знае си стоката, но поне бързо се съвзе. А Брук като видна курветина пак изказа съмнение,че сина й досущ майчичко може да бъде верен на Фийби и да не я нарани. Нали тя самата е такава, непрекъснато наранява хората и изневерява на мъжете  ooooh! Whistling Може ли да има такава жена и майка въобще?  newsm78 Съществува ли такова явление? Жалко, че няма кой да ми отговори  Crazy

# 374
Цитат
Съществува ли такова явление? Жалко, че няма кой да ми отговори  
ИМА. Сценаристите доказват само верността и - да следва генералната линия в сериала - голямата любов.
Ама нали е съгрешила Брук - дай да я удавим. А на съгрешилия Дийкън       bouquet

Цитат
... не Дикън е виновен, че бебето ... е без баща  Виновна е таз дет се секси снего, роди бебе от зет си и сегиш го размята на мъжовете като тяхно според както й е угодно

Абе аз си мислех, че сексът се прави от двама все пак. Но може да съм забравила и Брук да се е самозабременила (ин витро) от сладкия Дийкън или той се е дърпал и тя го е изнасилила?  newsm78    А за появата на сина Ерик дето го осиновяваха тук и там, пак ли? Да не е бил насилен и от братовчедката на Амбър?  Е нали е красив мъж, а не Брук, то всичко му е простено и може да си сее семето безотговорно.
    Дийкън като  "баща" на някои от младите - не може да се задраска от сериала с лека ръка, но и той и Амбър - "само зулуми правят" [Краси], а странно как те предизвикват одобрения у някой, че и да ги иска обратно.
Влезе ли Дийкън - не му мърда следващо забременяване на някоя млада Форестър-ка.  Дрийм, пепел ти на езика, не пожелавай това на невинната Стефи. Достатъчно бяха  магариите му с младата Бриджит, двете дами от Муур фамилията и тн. Както СуперГеорги твърде деликатно каза "действията му понякога бяха доста прекалени".  
    Така, че вариантът  Амбър е за предпочитане - поне няма да страдат малки бебенца!  
Идеята да се върнат като двойката "лоши" по-бива.  Ако Дийкън се сети за сродната си душа Амбър, то може и за нея и за децата му да има порция щастие. За нея Дийкън биваше ...

Последна редакция: пт, 26 мар 2010, 11:26 от Sega

Общи условия

Активация на акаунт