"Дързост и красота":Тема 58

• 26 658
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
Брук уж си спря колата за да се успокои за пред децата, а пък накрая какво стана- заспа и цяла нощ не се прибра при тях.
Това за 'бащата' на Хоуп беше много забавно. Сценаристите като че умишлено се помайтапиха така с Брук. tooth

# 496
  • somewhere near the sea
И все пак не е ли и Дона за убиване в случая,  като знае, че сестра и не е на себе си от мъка?
Ееее, дай сега никой да не си гледа работата, Брук през повечето време не е на себе си-къде от щастие, къде от мъка... #Cussing out
С тази обратна захапка Рик едва си затваря устата. Трудно му е да си прибере долните зъбки и изглежда винаги сякаш всеки момент ще му изпаднат Mr. Green
А Хоуп била на hahaha 6 години Joy Joy

# 497

Даа,с това темпо на растеж скоро Ар Джей ще я надмине...току виж й станал батко...   Joy   

# 498
Здравейте  Laughing Много интересни постове сте писали  Stop Хоуп милата не си знае бащата, ама с такава майка няма как да очакваме друго  Laughing
Марси, краси, Дрийм, Брук ще си направи признанията, имайте търпение - предстоят  Mr. Green
Форбес, така е - ужас е станал този сериал  Wink
Съвсем й се разби фалшивия образ на Брук на "добра майка"  - ей такава си е непрекъснато, ама ще си признае грешките в отглеждането на децата, малко търпение само  Mr. Green
Марси, много ме разсмя това "Брук идва най-после и е потресена, че Дона е оставила децата сами"  Joy То все някой друг трябва да й гледа децата на Брук, все едно Дона си няма друга работа освен да е бавачка на Хоуп и Ар Джей  Mr. Green

Ето в бяло и от мен:
Брук продължава да настоява Стефи да напусне компанията като единствен шанс за Рик да се върне. На Ерик му е трудно да измисли съобщение за пресата, че уволнява собствения си син, той винаги си е представял как Рик работи с него в компанията. Рич и Рик продължават да се карат, Рик казва, че докато го е издърпвал и му е спасявал живота, си е мислил колко разбита щеше да е Стефи да изгуби баща си. Рич обаче е непреклонен.
Брук казва на Стефи, че не се опитва да я манипулира (да бе, само я изнудва леко може би Joy ), просто иска нейната помощ. Накрая Стефи се навива да го направи заради Рик, за да може той да остане в компанията.
Торн се подготвя да заеме позицията на Рик, но Брук го спира и му казва, че Рик е спасил живота на Рич. Кейти също е в стаята и чува. Торн е решен да не допусне да му се отнеме мястото. (горкия Торн, все на второ място милия...)
Рик отива при баща си и започват да разговарят. Ерик му казва, че между него и Стефи е свършено, Рик се защитава.
Томас вика Тейлър в компанията да говори с нея. Пита я как е могла да е с човек като Рик, Тейлър казва, че той я е подкрепял много и не се е държал като сега, но според Томас Рик само я е използвал, защото е била наранена. Според Томас Рик я е контролирал до момента, в който Тейлър не се е осъзнала и не му е била шута, а сега Рик омагьосва Стефи. Томас никак не харесва това.
Стефи и Рич разговарят. Стефи казва, че иска да пробва нещо ново, че тук не й е мястото. Рич веднага се досеща, че внезапната й промяна има нещо общо с Рик и напускането му и й казва, че знае какво точно прави Стефи.
Рик казва на Ерик, че е спасил живота на Рич. Томас е твърдо против връзката на Стефи с Рик и е притеснен за Стефи. Рич не иска Стефи да си проваля бъдещето заради бъдещето на Рик, казва му че е негова дъщеря и обича Рик. Горкия Рич, самотен войн против Рик. Брук признава на Рич, че е нейна идея. Тя отново не уважава чувствата на Рич и го моли да остави Рик в компанията, да го направи заради нея.
Край.

# 499
И все пак не е ли и Дона за убиване в случая,  като знае, че сестра и не е на себе си от мъка?
Ееее, дай сега никой да не си гледа работата, Брук през повечето време не е на себе си-къде от щастие, къде от мъка... #Cussing out
С тази обратна захапка Рик едва си затваря устата. Трудно му е да си прибере долните зъбки и изглежда винаги сякаш всеки момент ще му изпаднат Mr. Green

Това за възрастта на Хоуп ме разсмя и мен. Очаквах да каже 8, 9, че дори и 10 години, а тя изведнъж изтърси '6'... Joy После обаче се замислих, че ако всичко в този сериал си вървеше като в истинските години, то Хоуп действително би трябвало да е на 6, тъй като тя се роди през 2001, а в момента епизодите са от 2007. Да ама като знам, че през 2010 тя изведнъж ще стане на 17... и няма как да не ми стане смешно.  tooth
А на Рик определено захапката му го прави не чак толкова привлекателен. Иначе въобще не е зле на външен вид, но като го погледне човек в устата докато говори...
За мен най-красивия Рик си остава онзи, най-първия. Още си спомням колко интересно ми беше да ги гледам двамата с Амбър, защото определено имаше голяма химия между тях. Жалко, че няма изгледи и той да се върне наред с Амбър и отново да си бъдат заедно. loveuuu

Последна редакция: пт, 02 апр 2010, 14:38 от SuperGeorgi

# 500
  • somewhere near the sea
Аз не мога да проумея защо Рик чак толкова се плаши от това да разкрие връзката си си Ашли. Нали не му стана приятно, че тя е започнала да се среща с Ридж newsm78 Ами ето добър случай да му отмъсти NaughtyИма голяма вероятност Ридж и Ашли да не бъдат заедно като се разбере.Фийби нямала да го понесе... Joy
А тя...думи нямам...да не би в тоя сериал да върлува патешки грип Как му измисли на бърза ръка алиби-говорели били за представянето на сапуна. rotfImbo rotfImbo

Има един виц:
Мъж се връща късно, а на ревера-рус косъм. Докато той мънка, жена му казва:
- Сигурно в метрото ти се е закачил.
На другия ден се връща със следи от червило. Жена му:
- Сигурно е от навалицата в магазина. На третия ден съпругът е с прашки в джоба. Подканя жена си:
- Скъпа, ти си умничка, измисли нещо...

# 501
Хоуп била родена 2001 Sick Sick Sick Sick Sick
Някои парадиращи с това колко са "информирани" да се изцепят така Sick

# 502

Добре де, 2002 е родена. Не мога да помня всичко. Страшен повод да се заядеш. Rolling Eyes

# 503

Добре де, 2002 е родена. Не мога да помня всичко. Страшен повод да се заядеш. Rolling Eyes
Ами като няма как да оправдава неговата "любима"  баба Брук...    Joy Joy Joy   пък му се спори...   Mr. Green 

# 504
2004 е родена,господин "всезнайко" #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 505
2004 е родена,господин "всезнайко" #2gunfire #2gunfire #2gunfire

О, да, как можах да забравя, че Хоуп се роди през 2004 заедно с Ар Джей- нали в един и същи ден се родиха. Joy Вземи погледни в Уикипедия кога е било първото участие на Уип в сериала (2002) - само това е достатъчно, за да се разбере през коя година е родена Хоуп, тъй като тя се роди скоро след като Бриджет разбра, че тя не е дъщеря на Уип, а на Дийкън. А да не говорим, че Брук и Дийкън спаха заедно още някъде през 2001- може би заради това първия път се обърках, че Хоуп е родена тогава.
Освен това никога не съм се изтъквал като 'всезнайко', най-малко пък пред теб. Снимките и новините ми, в бяло или не, въобще не ги слагам, за да се изтъкна като големия всезнаещ. В голяма грешка си. Naughty

# 506
  • somewhere near the sea
Ето-копнато от сайта им-отнася се за децата на Брук.
Children
Eric Forrester Jr. (with Eric Forrester, 1990)
Bridget Forrester (with Eric Forrester, 1992)
Hope Logan (with Deacon Sharpe, 2002)
R.J. Forrester Jr. (with Ridge Forrester Sr., 2004)
Но това се отнася кога са се "родили" като герои в сериала

# 507
Важното е,че не е родена 2001 за ужас на господина hahaha hahaha

# 508
По-важното е,че в сериала вече минаха поне 15 години,а тя си стои все на 5-6 ...    Joy Joy

А още по-важното е ,че баба Брук се излага като кифладжийка!    smile3532 smile3532

# 509
По-важното е,че в сериала вече минаха поне 15 години,а тя си стои все на 5-6 ...    Joy Joy

А още по-важното е ,че баба Брук се излага като кифладжийка!    smile3532 smile3532
"Ти какво-нямаш с кой да се дърлиш ли"

Общи условия

Активация на акаунт