"Дързост и красота":Тема 58

• 26 657
  • 730
  •   1
Отговори
# 510
Че тя Бриджет е непълнолетна още, пък кога свари и 2 брака да спретне и 2 развода, да завърши висше  Crazy Рик и той завалията още няма 21  Mr. Green

# 511
Актрисата,която играе Дончето е бременна и ще рОди съвсем скоро Crazy
Разбира се като една истинска жена,тя ще има син Naughty
Няма да се излага като кифладжийка с близначки като онова Квазимодо hahaha
Още тогава Рич трябваше да я напъди #2gunfire #2gunfire
Ето и снимки на Дженифър
http://www.soap-passion.com/amour_gloire_et_beaute/news/399-carn … res-enceinte.html

# 512
Ето-копнато от сайта им-отнася се за децата на Брук.
Children
Eric Forrester Jr. (with Eric Forrester, 1990)
Bridget Forrester (with Eric Forrester, 1992)
Hope Logan (with Deacon Sharpe, 2002)
R.J. Forrester Jr. (with Ridge Forrester Sr., 2004)
Но това се отнася кога са се "родили" като герои в сериала

Да, и аз като за герои говорех. Simple Smile
Странно ми е обаче защо Джак не се пише дете на Брук. Може и да не го е родила тя, но въпреки всичко му е кръвна майка и това е напълно ясно на всички.

Важното е,че не е родена 2001 за ужас на господина hahaha hahaha

Да, 'господина' е толкова ужасен, че допусна тази невероятно непоправима грешка, че вече направо не знае какво да прави оттук нататък. tooth Но да не забравяме да подчертаем, че той беше по-близо до годината, за разлика от теб.   Whistling Naughty Whistling

Егати, ако го нямаше този синдром SORAS сега тепърва щяхме да гледаме туко-що порастналата Бриджет, която се хваща с измамника Дийкън, с когото майка й преспива и забременява в опита си да я спаси от него. Joy

# 513
Синдром SORAS  Thinking Thinking
Какъв добър ученик си има Лана в темата

# 514
SORAS е често използван термин при сапунките, с него се обясняват бързите пораствания на децата. Цялото му име е Soap Opera Rapid Aging Syndrome и е въведен както с цел освежаването на сюжета чрез въвеждането на нов набързо порастнал персонаж в него, така и с цел привличане и на по-младите зрители. Синдрома го използват не само сапунките, но именно от тях е произлязъл като термин. И да е ясно, че тези неща не ги казвам с цел да се правя на 'всезнаещ', ами просто за да поясня на незапознатите какъв е този синдром, за който си признавам, че малко прибързано споменах без да съм наясно дали всички тук сте чували за него. Е, вече сте. Wink

# 515

Ако трябва да бъда честна, Дженифър изглежда много зле  Peace

Иначе не разбрах за Тейлър ли говориш или за ХТ ,какви деца е родила  Crazy

# 516
Хелоу, Биг Форум  Laughing

Ей, яд ме е, че изтървах да чуя лично с ушите си това за бащата на Хоуп  Crossing Arms
Голям смЕх е било  hahaha hahaha hahaha
Ама Брукасита подозирам още по-сконфузни моменти я очакват да се чуди какво да обяснява на Хоуп, като най-накрая вземе, че порасне. Ама като не е мислИла с главата си, а с ......... голямото си сърце  Crazy да си сърба попарата

Иначе Донка и на мен някак не ми харесва  newsm78
На плондер ми прилича в главата  Thinking
Тя милата едно хубаво нещо имаше - тялото си (щото в главата хич я няма  Joy) и сега забременя и стана дебелана, та вече и тУй едното няма  Crazy

# 517
  • somewhere near the sea
Странно ми е обаче защо Джак не се пише дете на Брук. Може и да не го е родила тя, но въпреки всичко му е кръвна майка и това е напълно ясно на всички.

А, има го, аз съм го пропуснала Peace

Цитат
Разбира се като една истинска жена,тя ще има син Naughty
Дали ще се роди син или дъщеря не зависи от жената, колкото и да е истинска, а от мъжа. Naughty
Полът на детето зависи от хромозомите на сперматозоида. При яйцеклетката има само Х хромозоми, а при сперматозоида Х и У. Ако сперматозоид с хромозома У оплоди яйцеклетката - резултата ще е момче, ако спрематозоида е с хромозома Х резултата ще е момиче.

# 518
Марси, виждам,че си се заела с нелеката задача да ограмотяваш неграмотните по биология. Не е слушало момчето в час, сигурно е било влюбено в баба си Брук  Mr. Green

# 519
Айде сега пък мъжът е виновен #2gunfire
Ако не е той,жената и момиче няма да рОди даже Naughty Naughty
Тогаз да го кажа по малко по-различен начин,за да е доволно "марсито"
Ако мъжът и жената са истински ще си рОдят момченце Crazy
Така по-добре ли е Crazy
Представяте ли си какъв ужас е за един баща да има щерка и да я гльода как прелита от цвят на цвят/т.е. от мъж на мъж/какъв ужас Sick Sick
Нено,много ясно,че Дончето ще е качила кила като е бременна,ти да не би кат си била бременна да си свалила #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
А оная като е с две глави нищо,че не е бременна Sick В главата е все едно,че чака мечка Joy

# 520

Не ми се мисли какво ще става,когато твоята жена ти роди дъщеря!    Sick

Между другото,има една интересна зависимост:На мъжете дон-жуани по-често им се раждат дъщери!   Peace

# 521
На мен ми се дава,че няма да имам дъщеря,но ако това стане ще я кръстя Брук или Катрин разбира се Crazy Crazy
Аз и друго си мислех...........знам,че има двойки гдето примерно колкото и деца да правят те са само Ж,а ако същият мъж направи дете на друга,тя му ражда М Naughty Naughty Тъй че от таз гледна точка не знам доколко зависи само от мъжа Naughty Naughty
Но ето Брукито вече ще има трети син от трима мъже,ето това е наистина похвално за нея Naughty
Вчера останах възхитен за пореден път от нейната почтеност,как грубо се държа с ухажора,макар че можеше да си разнообрази малко Thinking Дори на моменти е леко скучна,много се ограничава тази жена Thinking
Обаче забелязЪЪЪхте ли как дебелата я защити,че Брукито няма проблем с алкохола,тя да не е като оная пишман "психиатърка",която е толкоз лабилна,че е по- пияна от заКУРавял руски пияндурник Naughty
Добре си поспа в колата жената,по-добре е отколкото да блъсне някой с нея,както направи Квазимодото.

# 522
  • somewhere near the sea
"Като си пееш, Пенке ле, кой ли ми та слуша?"
Ами като ще говорим наопаки, да го кажем така: Ако е истински мъж ще пусне правилният хромозом, "фенче" Naughty

# 523

Ахахахаха  hahaha hahaha hahaha
Ете това е лафа на форума  Joy Joy Joy
Ако един мъж е майстор, ще изрисува хубаво и нежно момиченце, като с четка, тУЙ всеки го знае  hahaha hahaha hahaha

тУЙ последното е майтап разбира се, ама вЕрно зависи от мъжа какво ще е детето, биологията не беше сред любимите ми предмети, но това фенче, е елементарна обща култура  Naughty

Нено,много ясно,че Дончето ще е качила кила като е бременна,ти да не би кат си била бременна да си свалила #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Много ясно, че съм качила, ама поне не мязах на футболна топка у главата  hahaha hahaha hahaha
Ще ме извиняваш, ама може да я вземат за световното да я поритат вместо топка  Crazy

# 524
SORAS-като заговорихте за него аз понеже следя и още един амрикански сериал All My Children те и там са много серии та има една Ейнджъл която е раждана през септември 2003 а като главен герой беше вкарана в сюжета през май 2009 като 18 годишна,та тя има брат,който е раждан на екран през декември 2001 и в монета 2010 го дават като 6-7 годишен хаъахахахахах  Joy Joy много зле сестрата уж п-малка хем по-голяма

Общи условия

Активация на акаунт