А този цитат:
откровено не го разбрах

Краси

Бях го забравила
Станахте двама почитатели на чаровника Дикън заСЕГА. Приятно е, че си директна и неприкрита в мненията си за ДиК - малко са тези дето са сложили истинска фотография като теб и не се крият зад анонимност!
- много е интересно всичко дето си писала за мъжете. Че аз откакто съм тук - дискусиите са преобладаващо около двете красиви жени и коя е по-пропаднала жена. Та да изместим малко фокуса и към мъжете и те пропадат. Светът е от мъже и жени все пак 
А дали не може, който прави следващата тема да пусне анкета или друго от този род - официално да се запише това кои са любимците на публиката (мъже, то за жените имаше нещо назад) ако не сте го правили скоро или ако сте - пък за да е по-актуално. Мога и аз ама не знам дали имам право и как става. 

пОспри се малко,де!

, за търпението и толерантността
Станахте двама почитатели на чаровника Дикън заСЕГА. Приятно е, че си директна и неприкрита в мненията си за ДиК - малко са тези дето са сложили истинска фотография като теб и не се крият зад анонимност!Nena,получи,ВИСОЧАЙША оценка,няма да рИвеш
-Марси,и ти нИдей рИва много е интересно всичко дето си писала за мъжете. Че аз откакто съм тук - дискусиите са преобладаващо около двете красиви жени и коя е по-пропаднала жена. Та да изместим малко фокуса и към мъжете и те пропадат. Светът е от мъже и жени все пак
Не се бяхме сетили 
А дали не може, който прави следващата тема да пусне анкета или друго от този род - официално да се запише това кои са любимците на публиката (мъже, то за жените имаше нещо назад) ако не сте го правили скоро или ако сте - пък за да е по-актуално. Мога и аз ама не знам дали имам право и как става.Питай МОД,

Добре,че обясни...щяхме да тънем в неведение

Или трябва да имам предпочитание и мнение за всеки? 

(поне за мен,де
)
То не се изисква кой знае какви умения да цитираш, ама като тръгнеш да редактираш това, което ще цитираш, и става мазало, мдам 

Препоръчани теми