Късно е, либе, за китка!

• 5 909
  • 35
  •   1
Отговори
# 15
  • София
След един такъв мой сън каква простотия свърших....изхождайки от подобни размисли..... ooooh!

# 16
Явно съм се научила добре и да чета и да си тълкувам сънищата, та подобни терзания за либета и китки не са ме спохождали.
Няма как аз да сложа край на нещо, пък после да съжалявам.

# 17
Аз след една такава нощ (след като се осъзнах къде съм  Mr. Green )
Си "плюх" в пазвата пу-пу НИКОГА ВЕЧЕ!

# 18
Никога не е късно...за каквото и да било.
По-добре да опиташ и да те боли,отколкото цял живот да се чудиш Какво би станало ако...?

# 19
  • Варна
На мен след подобни сънища никога не ми се прокрадва въпроса: "Какво ли би било, ако..?", а :"каво ли ще стане, ако ...?". Все неподходящи въпроси. После пия кафе, свършвам нещо рутинно, защото съм пораснало момиче, тъй де ... Laughing

# 20
  • София
Зависи...дали във вазата вече има цветя...

# 21
Зависи...дали във вазата вече има цветя...

Абе май трябва да се налива във вазата вода.... че моите цветя нещо вехнат....  newsm78

# 22
  • София
И ти си права, ама пък изхвърлянето на букета, а бил и той малко поувехнал не е от най-приятните неща.

# 23
И ти си права, ама пък изхвърлянето на букета, а бил и той малко поувехнал не е от най-приятните неща.

Никак даже! Зависи до колко обичаш хербарии  Mr. Green

# 24
  • София
 Rolling Eyes Не мога да се съглася с това.
Освен това може вазата да е празна, но китката да е вече дадена другаде...

# 25
Аз съм съгласна с теб. Хубавите китки не стоят дълго в магазина за цветя.

# 26
Тия дни,вероятно поради затоплянето на времето,в главата ми проблеснаха едни сигнали,които някога не съм успяла да доловя....
И си мисля-тогава ли съм ги разчитала грешно-или сега,позабравила детайлите с течение на годините,ми се иска да е било иначе и си ги тълкувам както ми се иска?!

Всъщност няма значение как е било и как е можело да бъде, по - важното е ЗАЩО си се замислила по този въпрос  Wink
Мислите за китки да не би да те изпълват, защото сегашния букет нещо не те устройва вече, позагубил е уханието си може би  Wink
Мен подобни философски въпроси, свързани с цветарството, са ме избивали когато заподозра, че розата, която ме съпътства в момента, все повече заприличва на магарешки бодил  Laughing

# 27
Подобни мисли разширяват зениците ми и провокират подобен род въпроси-дали това,което приемаме на 100% днес,ще има същата тежест след време...
А розата вкъщи-на моменти си мисля,че съм свинята,която яде хубавите ябълки.

# 28
Е, щом няма червейчета в ябълката /ох, какви метафори ползвам само  Blush/ няма смисъл да задълбаваш в подобни разсъждения.
Знаеш ли, когато се местихме в сегашнито ни жилище, намерих стария си момичешки дневник, бях даже забравила за неговото съществуване. Зачетох се и се изненадах на нещата, които бях писала вътре, а аз бях си мечтала и фантазирала как ще протече живота ми, какво ще работя, какъв ще е моя избраник, как ще се оженя на 20 г., а на 21 ще имам вече бебета близнаци - момче и момиче  Crazy и още други подобни глупости  hahaha Факт е, че ако имаше начин на онези си години да знам, че животът ми ще е този сегашния, щях да бъда много разочарована - как така ще родя чак на 30г.  ooooh! как ще харесам тоя, че той дори на малкото пръстче на моя "принц" не може да се намаже, не съм художник, ама как така, нали щях да следвам изобразително изкуство и да се занимавам с това, какви компютри, ми аз дори не ги харесвам, ама че скучна професия е тая дето ще я работя, ще живея  НА СЕЛО  #Cussing out страх ме е от овце, кокошки и тем подобни, мразя да си ходя на село, камо ли да живея там Laughing
Факт е обаче, че съм доволна от живота си, изобщо не съжалявам за избора, който съм направила, просто с времето представите на човек се променят, тъй че дори да се променят обстоятелствата и вече да не са на 100%, може и ти междувременно да си се променила и да не искаш да са на 100%.
Ама и аз го обясних...

# 29

Общи условия

Активация на акаунт