Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 63-та тема

• 114 909
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Ягодка, какво си сложила в тая много проста, но невероятна  салата newsm78 Виждам лук и червени чушки. Друго? И с какво я заля.

millasan , честит рожден ден. Бъди жива и здрава. Чудесна торта   bouquet

# 676
abet, мила, то всичко й се вижда, ама айде от мен да мине  Wink Hug(шегувам се), ще напиша рецептата  Laughing:

Салата с нахут

1 буркан сварен нахут
почти 1 буркан печени червени чушки(6-7 бр.) – кисели (ако не са кисели да се добави оцет)
1 глава лук
пресен  магданоз
сол на вкус
зехтин

Нахутът се отцежда. Чушките, лукът и магданозът се нарязват наситно. Добавят се сол и зехтин. Всичко се разбърква.

# 677
  • София
Благодаря ти, Ягодка,  друго си е баш майстора да ти обясни  Hug
Наистина е интересна и на всяка цена ще я направя. Нещо напоследък събирам все такива рецепти  Peace

# 678
  • София
От мен две тортички. Едната с блатове на медовик, но с крем от разбита сладкарска сметана и Nesquik. И оригинален медовик - със заквасена. Много сполучливи тортичики. Селма  bouquet

тази е със заквасената сметана

пържени картофки и пица с готово тесто на "Нилана"

супа от джоланче и зрял боб с джолан

# 679
millasan честит рожден ден!Да си жива,здрава и много обичана жена!

Прекрасна торта... Peace
Всички сте направили много вкусни неща  newsm51...., имам въпроси към някои конкретно и ще ги задам довечера... Peace

# 680
millasan, честит рожден ден!Много здраве и много любов в живота!  

От мен една
Питка

и Зеленчукова супа

# 681
  • забравих си мисълта...
Генерална репетиция за Великден Simple Smile.

# 682
Венета,разказа ми играта с този козунак.Страхотен е,поздравления Hug
Може ли рецептата му Praynig

# 683
Запис да следя прекрасните произведения които творите  Hug

# 684
Ето ме и мен отново, само минавам да видя какво сте наготвили, и заминавам да готвя и аз , че цяла седмица се моткам на бързоманджи, и много ме е срам... Embarassed
Довечера ще  ми идват гости.. пък като направя това онова ще мина да разказвам за моите нови кухненски възходи и падения...Simple Smile Joy
Денерис ,на тортата "Рафаело" къде и е рецептата, може ли да ме светнеш моля те?Много апетитно се подава така изотстрани... Simple Smile

# 685
  • забравих си мисълта...
Венета,разказа ми играта с този козунак.Страхотен е,поздравления Hug
Може ли рецептата му Praynig

***Ади*** , много ти благодаря за милите думи   bouquet, но моля те за малко търпение, че рецептата си е чиста импровизация и продуктите са малко на око, че ще трябва да се опитам да я възстановя, по-късно, някъде след полунощ ще ви я напиша.

И една лека торта с кисело мляко и ананас (Pina Colada) за днес.

Последна редакция: пт, 26 мар 2010, 17:23 от Venetta

# 686
Дааааам,ще почакам,ако трябва и до Великден Peace

Няма ли да махнат вече това Олио отгоре или поне да не е толкова голяма рекламата.Половин час ми отваря страницата................

# 687
  • София
millasan, ЧРД!  bouquet

У нас по-бързата процедура

сьомга-котлет на скара                                                                    и       зелена салата на корем

Поздрави за всички и приятни почивни дни !!! Simple Smile

# 688
Millasan Честит рожден ден.Здраве и семейно щастие newsm51
Краси прекрасна питка
Верабел много вкусно меню
Вени отличен за генералната репетиция...а може ли рецептата за тортичката с кисело мляко
Суперминт и при теб много вкусно
При нас за вечеря пилешки дробчета с ориз и зеленчуци и пържени с картофки и една бърза питка по рецептата на мах мама.
Лека и вкусна вечер на всички.

Последна редакция: пт, 26 мар 2010, 18:10 от megans

# 689
Millasan Честит рожден ден! Много здраве и късмет!
Venneta направо ми скри шапката - браво на теб! И аз се пробвах миналата година да правя козунаци - то беше едно блъскане, едно потене... Получиха се, но според мен не отлично, въпреки похвалите на останалите в къщи. Тази година си мисля да пропусна, но сигурно ще ме засърбят ръцете пак.
nahodkata, извинявам се че пиша няколко странички преди разискването за трюфелите, но понеже бях постнала един линк към рецепта с трюфели:http://kocmobg.com/bg/recipes.html

Общи условия

Активация на акаунт