НОЕМВРИйче чака пролетта със усмивка на уста - 7

• 25 316
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро,

Честит празник на малките принцеси, да растат здрави и да ноисят много радост на мама и тати.
Синческа съчувствам ти мила, и аз прекарах цистит преди седмица - две, наистина е ужасно. Важно еда пиеш повече вода и ако ядеш цитруси да ги органичиш. Скорошно оздравяване ти пожелавам.

Клодия и аз още не съм получила пари след болничните, но във фирмата дават заплати с месец назад та затова. Колежката каза , че ще пусне декларацията след 28, така че другия месец към средата ще имам превод за 2 месеца.

# 256
Добро утро!!!

Какъв хубав ден ден се зададе! Simple Smile
Колко са добри тези малки Даренца,дано да е така слънчев живота им как ще е днес времето.ЧЕСТИТО!
Честно казано и на мен не ми се вярваше,че ще ни върнат парите.Но е факт.Доста коретни са ДСК!

Прекрасен празничен ден!!!  Hug

# 257
Добро утро момичета!
Навън времето е чудесно само за разходки ще обиколя два пъти Панчарево днес . Laughing
Вече си мисля даже за бодита с къс ръкав че милите мънеци

# 258
Привет и от нас!
Снощи се завърнахме от село доволни и щастливи.Тъкмо преди банята на Силвия я разнасях малко,че се кривеше нещо и тя ми засмука ръката.И познайте.....захапа ме,т.е.имаме си зъбче-долен резец в ляво Mr. Green Избил нацяло,не само венеца да е пробит Mr. Green
Това беше голяма изненада.Без да усетим нищо с майка ми.Силвето си пъхаше юмруците в устата от доста време и се плюнчеше,но нищо повече.Аз й проверявах редовно венците за зъбчето,но не напипвах нищо.И ето ти изненадата снощи Laughing Дано така неусетно излизат всичките ни зъбчета занапред Praynig Това незнам дали ще го впишете при рекордите на бебетата ни на първа страничка.Моето първо зъбче също е излязло но 4 м.Май сме първите със зъб  Party
Честити месечинки на бебенцата ,родени на 19.11!
Честит имен ден на празнуващите!

Хубав ден!

# 259
Честито на малките принцески !!! Да са здрави и много да радват мама и татко  Heart Eyes

За плаченето при баба и дядо-принципно малката се смее най-много с глас на майка ми ! Радва се и на баща ми,но понякога много плаче и само аз мога да я успокоя ,та дори и трудно...,но разбрах от какво е .Детето е много неспокойно и започна много да се буди през нощта и да иска да я по гушкам.Зъбките ни мъчат...нервна е и се чеше много,дори вчера като я бях гушнала,изправена в мен,започна да му смуче бузите и брадата  Joy паднахме от смях,много беше сладка.При вас случвало ли се е подобно нещо??? Така ме засмукваше и си натискаше долния венец,че  Shocked Добре,че като се бях изкъпала не се бях мазала с крем!
Мисля да и взема биберон за чешене на венците,виждала съм такива на Томи Типи,вие имате ли такива ?

За обръщането -вече много често го прави и се забавлява....

АЗ все още давам по половин бурканче зеленчуково пюре и после АМ,но не знам дали не е време да заместя цялото хранене  newsm78

Ленка честито ви зъбче,много се зарадвах,като прочетох  Hug  bouquet

# 260
  • София
Добро утро!

Честит празник на Даретата   bouquet!

Lenka - май вие сте с първото зъбче в темата. Честито  Grinning!

Синческа - и аз ти съчуствам много. Аз преди да забременея бях 2 години с постоянни цистити. Като забременях и още във втория месец ме удари поредния цистит, наложи се да пия антибиотик въпреки че в тия седмици не е добра идея. После съм пила Неоренал до 9-тия месец почти, при  най-малките симптоми взимах и се разминах до края. Сега не пия нищо и се надявам да съм се закрепила. Та това ме оправяше мен - неоренал или уринал, но в ранната фаза когато съвсем леко наболява. Стане ли тежко вече само антибиотик помага... И много течности както е писала Ленора, за да ходиш често до тоалетна и да се промиват пик. пътища.

Аз тая нощ за пръв път от много време намазах повечко сън - само в 3 и 6 съм ставала да кърмя   jumpuu.

Навън времето е страхотно, стягайте количките  Laughing!

# 261
Привет момичета!
Ние се стягаме сега да ходим в Токуда. Едното му бъбречно легенче е уголемено и ще ходим да го гледат.... Дано нищо няма...

Знам, че не му е мястото тук, но нали е криза и трябва да си помагаме.
Аз работя в HP и в момента там набират хора с добър немски, както и с френски и английски. Искат и що-годе добра компютърна грамотност. Ако познавате хора, които си търсят работа, пишете ми на лични. Паричките, които се взимат там са много добри Simple Smile

Хубав ден!!

# 262
Сега като е по-топло как обличате бебчовците за разходка  newsm78

# 263
 Добро утро!!!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ДАРЕТАТА!!! ДА СА ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ МАЛКИТЕ ГОСПОЖИЦИ!!!

Много го харесвам това име.

АНТОНИЯ  стискам палци всичко да е ок.

ЛЕНКА, много се радвам.Пожелавам и другите зъбчета пак безпроблемно да пробиват.

На болните бебчета и мами, бързо оздравяване.

Приятен и пролетен ден днес!!!

# 264
Честит имен ден на Даретата! Да са живи и здрави и много да радват мама и тати!

Аз уча за утрешния изпит - математика  Crazy Много кофти, че не можах да присъствам на лекциите, но нямаше кой да гледа Васил и сега се самообучавам.... незнам, май нищо няма да направя, ама здраве да е... Има и поправителни. Как беше ... "Добрият студент не пропуска сесия"  hahaha

За яслите - ние сме 6-ти за 5 места, ама май ще се откажа. Струва ми се рано, а и ако си остана още една година в къщи - лошо, че ще съм на 240 лв, но пък Васи ще поотрасте малко, а и живи и здрави само, ще мога да избутам още една година в университета  Whistling . Абе само да сме живи и здрави - ще видим...

Хубав ден и приятна разходка на всички, които ще се възползват от слънцето днес Simple Smile

# 265
Steletu - ни преди 2 седмици бяхме 2 от 3 в нашата детска градина, Детето което е пред нас със сигурност ще се запише в по близка за него... знам понеже с майка му излизаме често ... Сега сме 11 в същата градина като местата са си пак 3, а и не считам социалните пред нас  Peace Така че споко ... вероятността да влезете септември не е повече от 30%  Peace
На ме най накрая ми  занесоха декларацията за майчинството в НОИ да видим кога ще я обработят и колко кинти ще са, че имам 2 м. в които не съм осигурявана от моята шефка макар и да съм била на работа... т.е. не ми е правила трудов договор за декември и януари, а аз разбрах много късно това така, че съм с база минималната за съжаление  Twisted Evil

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 11:59 от klodia

# 266
Привет от нас! Sunglasses

Ленка
,честито зъбче Grinning

Ние за разходка когато е по-стуено се обличаме с чувалче и отгоре го завивам с вълнена плетена пелена /свеки ми я плете/ А за сега само с чувалче,слагам и тънко одеалце ако ми се стори хладно на сянка.

За ясла само в сайта по интернет ли се регистрирате или и на място подавате документи? Аз трябва тези дни да го запиша,ние сме в Борово,но май ще се пробвам и на Красно село в яслата.Плоблема е страшен Rolling Eyes ooooh! като знам,че шансовете ни са почти нулеви.А до преди 1-2 години е имало предимство за второ дете в нашето 8-мо ОДЗ, но някакви "доброжелателни "майки с по едно дете /от форума/ са се надигнали,че не са съгласни,не било редно Twisted Evil и сега е отменено това предимство,а в колко градини има ,ама.....не ми се мисли,ако не ни вземат трябва да напускам работа, средства за детска гледачка нямам Rolling Eyes

На мен оня ден ми преведоха последния болничен, сега ще чакам първото майчинство,250 лв ама не е като без хич.
Я ми разяснете,че нещо не ми е ясно как е сега Embarassed значи една година взимам 90% от парите на които съм осигурявана, а втората година от майчинството взима ли се нещо или не?!
Лек и слънчев ден ви желая Sunglasses

# 267
Хильооооуууу  Mr. Green
минавам набързо че чакам снахата на гости  Grinning

честит имен ден на именичките-много усмивки и здраве   bouquet

честито първо зъбче на Силвето на Ленка  Hug е как да не ви запишем на първа като рекордьорите  Wink (ама по късно че сега да съ приготвям за гоститу)

оставям ви до по късно,аааа мисля да направя нов блог защото този в мултиплея нещо ме ядоса вчера неможах да публикувам статията за крачетата.и която информация може да я сложа там  Peace хайде мир вам  Grinning

# 268
  • София
леле, само аз ли съм вътре ooooh!

бебка спи на терасата, а аз имам да свърша 125 неща....

Честит имен ден на Даретата, да са живи и здрави и много, многоооооооооооо послушни!

Честито и първо зъбче в темичката! Ха, това се казва изненада, браво на вас!  bouquet

Синческа, а пуснала ли си стерилна урина? да се види от какво се получава този цистит... и аз по едно време преди да забременея доста често имах цистит но в повечето пъти беше бактериален, а не от настинка...

# 269
Здрасти на всички!
Ленка,Честито!!! Simple Smile))))
Ние вчера бяхме на консултация,и за последния пентаксим.
Алекс е 7,5 кг и 64 см. Като разказах на педито,че Алекс не яде никакви зеленчукови пюрета,тя ми даде 1 рецепта.Понеже обича банан много.
Сварих 1 картоф и го размачках плюс водичка 1 лъжичка АМ и половин банан,пасирах и като го пробвах на вкус е по-добре от кушепките блудкавите пюрета. А пък на Алекс как му хареса. Simple Smile
Педито каза,че 1 майка така на всичко слагала банан..
tsveti_Имаме биберон на Нуби такъв,но откакто му никнат зъбки на Алекс не иска никакъв биберон...плюе..
А вашите бебчета плюят ли?
...може да сте го обсъждали вече,нямам много време да чета..
Лек ден,че ме вика малчо! Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт