Вече почти 4 години спя на нея и не е мръднала
нашата госпожица от зеленчуковите яде само и единствено тиква друго всичко плюе (то и аз не я насилвам много де) Така че започвам по малко да вкл. плодови - тях разбира се ги харесва. На обяд яде пюренце към 12 ч. а около 3 - 4 и давам кисело млекце с бисквитка - много го обича мляска да ти е кеф да я храниш. Местни не съм давала след Великден ще почна с по 4етвъртинка жълтък
абе може и да греша ама се водя по детето като не й хареса нещо не я зоря - като видя че нещо е вкусно си давам и така...
Да расте жизнерадостно и щастливо дете.
Но явно не беше сериозно ударена защото нямаше червено на главата. А това че писна си го обяснавам че стана, защото баба й писна и детето се уплаши
Иначе освен повръщане знам, че след като се удари главата трябва да се следи следващите 24 часа и за по голяма сънливост.
Честит Рожден Ден на Андреа,/на петерици/ да ви е жива и здрава!

А не одобрявам люшкането напред назад и преспиването на ръце, от личен опит с най-голямата ни кака... Така я бях научила, че ми се откъсваха ръцете от люлеене докато не стана на година и половина...Тъкмо я приспиш и като я сложа в креватчето почва да пищи и пак отново... Така че не го препоръчвам на никого ... 

А и не мога да не възхитя на майте, дето хранят бебетата с изцедена кърма! Това е голямо усилие и не бих могла да го правя. С мъка изцеждам по малко като ми се препълнят гърдите. И Камчо е само на кърма.

Майка ми докато беше тук доста се мъчи да ме убеди в ползите му, но аз не склоних. На няколко пъти даже се поскарахме по този повод 

макар че много, много не им вярвам 
Само да не се окаже че има и други след това

Препоръчани теми