Помощ в търсенето на работа - 5

• 74 242
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Странни изисквания за хигиенист  Whistling
[/quote]

Меко казано Simple SmileТо да се чуди човек ще готви ли,ще чисти ли,на автомивка ли ще работи Whistling

# 61
Как сте, банда? Току-що се връщам от второто си интервю. Казаха ми, че освен мен са одобрили още трима кандидата и утре ще ги викат пак и ще направят класиране между четирима ни и ще се обадят на 1-ия от класацията. Той ако не се справи, ще карат по ред на номерата. Чудя се да се надявам ли, а мисля, че се представих добре. Успех на всички. Peace

# 62
Понеже преглеждам и обявите за Варна и на мен ми направи впечатление тази.Голям смях е, чистиш обща тоалетна след това правиш ястия.Още повече че за приготвянето на храна човека би трябвало да има съответното образование.Свеки е готвачка и през 3 месеца си прави изследвания в ХЕИ.А и ми мирише на мафиотска история....

# 63
  • Sofia
Как сте, банда? Току-що се връщам от второто си интервю. Казаха ми, че освен мен са одобрили още трима кандидата и утре ще ги викат пак и ще направят класиране между четирима ни и ще се обадят на 1-ия от класацията. Той ако не се справи, ще карат по ред на номерата. Чудя се да се надявам ли, а мисля, че се представих добре. Успех на всички. Peace

за каква позиция е това с повече от 2 интервюта  newsm78

# 64
Успех,daryl hana !

# 65
Мерси.  bouquet За рецепционист в средно голям хотел става дума. То все едно ядрен физик избират. Общо взето, и двата пъти говорихме едно и също, но поне втория път не бях панирана.

# 66

Моя приятелка работеше преди години в една австрийска фирма, като "момиче за всичко", чистеше навсякъде, правеше кафе на всички, приготвяше им обяд, като в повечето случаи се ползваше кетъринг и трябваше да се стопли нещо и да се поднесе в чинии. Не казвам че това е такова, просто се сетих и направих аналог.

Hug

# 67
здравейте,момичета!Виждам,че тук става въпрос и за интервюто на Индитекс( Зара).Е,аз се явих и се наложи да им откажа,защото имат едномесечно обучение в Румания Sad Коя майка ще зареже детето си за толкова време???!!!!!! Така че,не съжелявайте,ако сте го пропуснали.И интервюиращата беше испанка,а не Йорданка Здравкова Simple Smile

# 68
Влизма супер възмутена да ви покажа какъв мейл получих. Ето част от него:

ВАШАТА

КАНДИДАТУРА ЗА РАБОТА Е ОДОБРЕНА

МОЛЯ ДА ЗАЯВИТЕ ВАШЕТО УЧАСТИЕ ВЪВ ВТОРО КЛАСИРАНЕ

НА КАНДИДАТИТЕ ЗА РАБОТА КОЕТО ЩЕ ПРОВЕДЕМ ВЪВ ВАШИЯ ГРАД.
ЗА ТАЗИ ЦЕЛ Е НЕОБХОДИМО ДА ЗНАЕТЕ СЛЕДНОТО:

1.КЛАСИРАНЕТО ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ В ДВА МОДУЛА ТЕСТ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ И ЛОЯЛНОСТ И ЗАДАЧИ ОТ ПРОФЕСИОНАЛНО ЕСТЕСТВО ЗА ДЛЪЖНОСТА ЗА КОЯТО СТЕ КАНДИДАТСТВАЛИ
       2.Тези тестове ще се проведат от фирма консултант и ще е необходимо да бъдат заплатени суми от порядъка  между 7 и 12 лв. Тестовете Ви ще бъдат запазени и при необходимост ще може да се ползват от вас заедно с препоръка от фирмата консултант за Вас ПРИ КАНДИДАТСТВАНЕ ЗА РАБОТА В ДРУГА ФИРМА.
       3.Ще се проведат и учебни семинари за одобрените кандидати от този кръг и ще се извършиокончателно класиране по длъжности.

4.При изпращане на отговора Ви за потвърждение за участие искаме да съблюдавате следния формат:

Мейлът е изпратен от адрес abb2010 abb2010 <abb2010@abv.bg>. Не пише длъжността , за която съм кандидатствала и аз не знам, защото изпращам много и различни CV-та. Използват отчаянието на хората да събират пари. Идиоти! На всичкото отгоре са изписали мейлите на всички кна които са го изпратили,което ми се струва неетично.

# 69
Цитат
Търси се сътрудник за позиция "хигиенист" за офиса на компания в гр. Варна.
Задължителни изисквания:
- говорим руски език
- пунктуалност
- коректност

Задължение:
- ежедневно почистване и поддържане на офиса
- приготвяне на обяд за сътрудници в офиса
- почистване на служебните коли

Работно време: от 9-30 до 18-00 (почивни дни: събота и неделя)

Молим кандидатите да прилагат актуалната си снимка.
Автобиографии без фотография НЯМА да се разглеждат.
Заплата      от 300 до 350 EUR на Месец

Е, на мен ми се струва привлекателна, предвид предлаганата заплата! Тук (в Смолян) толкова практически никой не предлага! Все ми е тая кво ще върша, а и с руския нямам проблем  Thinking ама не е за тук, иначе нямаше да дават тази заплата ...

P.S. Тук и за технолог предлагат доста по-ниска заплата за уж несравнимо по-квалифицирания труд!?

Последна редакция: вт, 16 мар 2010, 15:02 от bibona

# 70
reme,Ясно колко са добри и коректни работодатели. Sick Че и пари ще искат. Sick НЕ ХОДИ!

bibona,пише че е такава заплатата ане че ще ти я дадат. Mr. Green #2gunfire

# 71
Да се запиша и аз при вас.
Пфуууууу няма и няма работа, писна ми да пускам СВ-та и от никъде нищичко.

# 72
bibona,пише че е такава заплатата ане че ще ти я дадат. Mr. Green #2gunfire

Wink Пък аз докато имам избор няма да подпиша договор ... Като нямам избор е друго де ...

# 73
  • Варна
bibona, може да не те харесат, дори и да си съгласна да вършиш работата  Mr. Green
Има и подбор по снимка, освен руския и готвенето  Twisted Evil
Обявата се пуска периодично - явно има големи изисквания към чистачките и все нещо не ги одобряват  Laughing

reme, коя е тази агенция ?  #Crazy

# 74
Обявата се пуска периодично - явно има големи изисквания към чистачките и все нещо не ги одобряват  Laughing

Twisted Evil Аааа дали тогава изобщо предлагат трудов договор и плащат заплати?

Общи условия

Активация на акаунт