Помощ в търсенето на работа - 5

• 74 862
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
Остави, вече за секретарка искат икономическо образование и 2 езика.  ooooh!

# 181
  • В голямото море...Живот
На мен ми се обадиха от още едно място - одобрена по документи.Следва интервю с тест.Длъжността е Управител на стоково тържище.
Не знам да плача ли ,да се смея ли  newsm78
Ако не отида - край.
Момичето от копирния не се обади  Thinking
Ако следващия петък ми кажат довиждане от магазина.....
 Confused

# 182
На мен ми се обадиха от още едно място - одобрена по документи.Следва интервю с тест.Длъжността е Управител на стоково тържище.
Не знам да плача ли ,да се смея ли  newsm78
Ако не отида - край.
Момичето от копирния не се обади  Thinking
Ако следващия петък ми кажат довиждане от магазина.....
 Confused
Звучи престижно, с хубави перспективи за развитие.
Аз бих отишла.

# 183
  • В голямото море...Живот
Зила, интервюто е в 9 сутринта - всички заедно май.
В магазина трябва да съм в 8.30.Не мога да кажа,че е нещо от БТ,защото съм там именно по обява от БТ.Не мога нищо да кажа всъщност  Confused
Не искам нищо да изпусна,защото съм без работа и без пари.Но как?

# 184
Послушай вътрешният си глас!Моят мъж така изневиделица го засипаха с предложения кое от кое по-примамливо и най-накрая намери работата,която търсеше за разлика от мен.Аз продължавам да съм в дупка и да потъвам надолу.

# 185
Не може ли да се обадиш и да помолиш да закъснееш малко за работа. А на другото място да отидеш и да помолиш да ти направят теста бързо. Би трябвало да те разберат. Винаги може да се случи нещо непредвидено.

# 186
Дором, според мен се обади че ще закъснееш, че не си предвидила нещо да свършиш. Мисля че биха те разбрали. Дано се получи. Успех и много стиснати палци от мен.

Hug

# 187
  • морето и сините вълни :)
ЗДравейте момичета.Неможах да изчета цялата тема ,само  5-6 страници.
Аз работя на пълна пара,а и в самата фирма работата е на пълна пара.Даже вчера взех и аванс Mr. Green
Кофтито е че  има да науча като номенклатура над 4000 хил.кода,а колежките (старите)имам предвид  само ни хукат  че не сме ги научили още Shocked Shocked
Ми аз да не съм вундеркин бе,айде хоп сядам ,прочитам ги и съм ги научила.И един ден  им реках че не е стихотворение да ги науча найзуст,ами в процес на работа мога да ги науча.Но както и да е..общо взето  се връщам доста изморена..и ми се струва че за тази работа  парите са  малко,но за сега това е положението....криза е Naughty
Поне имам работа Praynig Praynig
Успех на всички търсещи,дано скоро кацне  птиченцето и на ващо рамо-както се казва Peace

# 188
Зила, интервюто е в 9 сутринта - всички заедно май.
В магазина трябва да съм в 8.30.Не мога да кажа,че е нещо от БТ,защото съм там именно по обява от БТ.Не мога нищо да кажа всъщност  Confused
Не искам нищо да изпусна,защото съм без работа и без пари.Но как?
Точно така направи, както те съветват момичетата.  Peace
Не изпускай шансовете си, без това са толкова малко в сегашните условия.
А и кой не си мечтае за кариерно развитие?!

# 189
  • Поморие
Здравейте и от мен момичета,от една дълго безработна мама.Донякъде ме успокоявате ,че не съм единствената в дупка  Sad.След едногодишно висяне в БТ/без резултат/.Най- накрая подадох документи на едно място по специалността ми но мина повече от месец и никакво обаждане.Надявам се с настъпването на сезона при нас да се открият повече възможности.А между другото за мен най-важно е работното време да мога да си прибирам дъщерята от градина когато баща и е на дежурство,просто нямаме баби на разположение.Успех на всички   bouquet.

# 190
  • София
Все пак да ви кажа - има надежда.
В сравнение с затишието миналата година,  сега поне започнаха да ме канят на едно интервю на 1-2 седмици.

# 191
Каква хубава тема! Как не съм я засичала досега!  Confused

имаше и едни други, които май са дъщерна фирма на адеко, те искат снимка с най-добрия ти приятел  Joy
Вафличке,шегуваш се-нали  Joy

Аз като работодател на две места, предпочитам да ми се изпращат точно тези снимки, които ЧРите мразят! Всеки може да облече риза и се снима паспортно, но от другите разбирам много, много повече за човека! Е, разбира се ако ми изпратите голи и откровено еротични - режете си шансовете.  Mr. Green 
Това го научих на една специализация в чужбина. Предпочитания вариант е една паспортна и една неформална снимка.
В общи линии, какво ни учеха:
Паспортната снимка е просто едно лице - тя е за досието.
Другата "говори":
Ако изпратиш снимка с компания - значи можем да разчитаме, че ще успееш да се внедриш в екипа.
Снимка с домашен любимец - умееш да носиш отговорност за другите.
Снимка от почивка/екстремно преживяване - отворен си към нови идеи и не се страхуваш да рискуваш.
и още подобни интересни психо портрети.  Grinning

За жалост повечето БГ работодатели хич, не умеят да "четат" подобни снимки и дори съм ставала свидетел как се подиграват на хората.  Tired

На всички търсещи работа - успех! "Продайте се" качествено и скъпо!  Hug

# 192
Не е ли дискриминация да се иска снимка към СВ-то?
Аз работя човешки ресурси, но не в България и има 9 точки, по които не можеш да задаваш въпроси на интервЮто или да искаш информация във ЦВ-то или апликейшън формата/

# 193
  • Варна
Аз снимки не пращам, ако искат да ме видят - да ме поканят на интервю  Naughty

# 194
  • Поморие
 newsm10 И аз съм на това мнение.

Общи условия

Активация на акаунт