Пролет на вратата чука, а ДЕКЕМВРИйчето не спира да ни гука

• 30 417
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро!

Девичка, благодаря за хубавите пожелания и кафенцето Grinning

Удис, моя бебешор не е отказал нощното хранене в класическия смисъл на думата Laughing Той заспива нощния сън в 8-8.30 и се буди в 4 някъде за хапване. Ако случайно окъснее със заспиването, тогава отиква до към 6-7 без да се буди. Иначе спря храненето в 12 изведнъж.

Jennie, надявам се, че Мишелчето вече е по-добре! Дано са отминали сополите, та да не се мъчи детенце!

Денерис, аз честно казано не успях да намеря къде си качила снимките от Борисовата градина newsm78 Дай клу, че съм любопитна Laughing

Marleen, аз бях споменала, че в априлската отчетна имахме такава таблица. Една мама я беше направила в Гугъл докюмънтс мисля newsm78 Беше полезно наистина, за да се сравнява прираста на народонаселението. Аз обаче не съм веща по изработването на тия таблици - ако някоя мама разбира, нека се включи.

Приятен ден на всички!

# 211
Jennie, Marleen и Денерис, въпроса на Удис е как САМИ махат нощтното, а не мама дава ли или не ... Четете преди да дращите!

Удис, след уточнението ти - изведнъж спират да се будят. В какъв смисъл намалява дозата? По-малко яде през нощта ли или разрежда часовете? Flutter

# 212
  • София
Дарлин, може и да "дращя", но поне не се заяждам безпричинно с хората, както правиш ти.
А надушиш ли зараждащ се конфликт, веднага се появяваш, за да налееш масло в огъня.
Тази тема е за подкрепа, споделяне и взаимопомощ, но ако пък толкова ти харесва да остроумничиш и да дразниш- ок.

[въпроса на Удис е как САМИ махат нощтното, а не мама дава ли или не ... Четете преди да дращите!

Брей, голям си анализатор. Явно само ти схващаш смисъла на постовете на Удис, останалите тънем в заблуда.

Спирам дотук, за да запазя добрия си тон, ето вече си имаш си още един повод за кавга с някого.

Денерис, и аз не ги намерих снимките newsm78 Help plzzzz  Mr. Green

# 213
Здравейте,
При нас след вчерашната консултация отчета е 7770 и 66 см Rolling Eyes Моля ви не припадайте при тези мерки и теглилки, защото като кажа на някой и всеки е ей така Shocked Чудя се дали да се притеснявам Confused Мойто момче си се роди големичък - 4170 и уж било нормално, ама ми е малко тревожно ooooh!... Има ли някой с такива размери или ние водим класацията?
Иначе педи нищо не каза - само дебелеете и това е. Ние до скоро бяхме на кърма, после малко на смесено и сега сме само сутрин едно хранене на кърма и останалите 5 на АМ. Вие по колко давате АМ? Аз му давам всеки път по 150 и си ги изяжда, че и понякога иска още Embarassed
Чудя се на кой се е метнал моят юнак като и двамата с баща му сме дребнички и слаби newsm78 Майка ми веднъж по този повод каза: "Майче ти си такова финно дете, от къде ти се падна такъв слон, не знам" hahaha

# 214
Здравейте и от нас!Отдавна не съм се записвала!
В Четвъртък бяхме на консултация младежът Емчо е 5500 и 60 см.Получи втора доза Пентаксим.Както предния път само спа много нито Т нито нищо.Слава богу!
Но имаме май друг проблем, сякаш има разстройство от една седмица в смисъл ходи след всяко хранене както в началото беше като бебе.Личи си че го боли коремчето нещо и като се изходи и му е добре вече.Лекарката му твърди че нищо му няма, но аз се тревожа.
Иначе Емил на днешния ден беше трансфериран в мен иначе е заченат на 19 март.Ходихме в Събота да видим втория си "баща" доктор Александров.Емил раздаваше усмивки на целия екип.
Удис за нощното хранене Емил зависи кога яде последно прави 6 часа и после пак се буди, примерно ако е ял в 22 се буди в 4 ако е ял в 12 се буди 6 .Това е нашата пауза,всеки път е по различно време.
На последно място да се похваля имам си нова кола да се возим с Емчо!
Днес ще е лошо времето , та да  взема да си видя къщата ,че с тези разходки у нас е лудница!

# 215
  • Велико Търново
Здравейте, момичета!

Понеже видях, че сте писали за общ документ за мерки и теглилки, позволих си да направя един. Ако някой има по-добри идеи, нека редактира на воля.

Списък Декември2009

Линка, вече го имам и на първа страница!

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 12:18 от scrye

# 216
  • в огледалото на живота
Цитат
   Спирам дотук, за да запазя добрия си тон, ето вече си имаш си още един повод за кавга с някого.

Еййййййййй,стига бе,пак оспамихте темата Cry..пожелах ви уж хубав ден,пък то все същото. TiredДавайте по весело напред,с повече ентусиазъм Party!,,кака,, Ви Ласи даде такваз хубава тема за споделяне,ама май никой не я забеляза/по точно много малко се включиха/.Ласка,както винаги  Peace...Я сега да ви копна едно нещо,да видите какви ги вършим мамите в нашия ,,малък,,град.
Цитат
   За трети път русенски майки правят благотворителен карнавал
http://rtvcrs.com/index.php?target=video_news&days=21-03-2010  4мин

Движението на българските майки организира в Русе пролетен благотворителен карнавал. С него се набират средства за купуване на кувьоз и за различни играчки и пособия в помощ на децата от интерната в Брестовица. През тази година празникът е под мотото „Да дарим, докато се забавляваме”.
Залата се оказа тясна да побере десетките принцеси, каубои и батмани, дошли на карнавала. На празника се срещнахме и с „младата смяна” полицаи, пожарникари, феи и всякакви анимационни герои.
Средствата от продажбата на ръчно изработените сувенири и други карнавални предмети ще се добавят към събраната сума от 5 300 лева и ще отидат за благотворителност.
Виолета Никифорова

21 Март 2010 г.

P.S.Амбър,къде се изгуби,вмъкни някоя свежа идейка туй,как е Димана? Hug

# 217
  • София
scrye, супер си Heart Eyes Ще сложиш ли списъчето на първата страничка? Peace

devi4ca
, защо пък "оспамена"? Надали повече от друг път Laughing То да не е всичко цветя и рози Wink

# 218
  • Варна
Хайде стига сте се драпали, ами погледнете първа страничка Mr. Green Mr. Green
Бягам на разходка, после ще пиша

# 219
Здравейте, мами!
scrye  Hug
milenaeneva честито возило, лека и безаварийна  travel .
She_R   bouquet.
Да се включа и аз по някои въпроси:
За нощното хранене -  Марти заспива обикновено към 20ч и се буди към 5ч сутринта за ядене. Рядко се случва и към 2ч да се събуди, тогава давам малко вода или залъгалка и веднага заспива. Като беше на 20-тина дена сам спря да се буди за ядене.
Hrissy аз само вечер давам по 120 мл АМ. Пробвала съм и 150 мл да давам, но на 120 мл спира и неиска повече.
за запознанството с половинката - Познаваме се от доста време (бях 9-ти клас), но само ей така, по физиономия, както се казва. Не съм му обръщала внимание, нито той нам мен и изведнъж (лятото на 2006-та) взехме, че се залюбихме  Laughing . Просто стана много внезапно, една вечер, бяхме седнали с компания в заведение и после реши да ме изпрати до нас (от един град сме) и така до днес заедно Wink. Надявам се за дълго!
http://december2009.snimka.bg/baby/sofiyiska-sreshta-20-mart.484478 - снимките от срещата в събота (благодарение на Денерис   bouquet )

# 220
  • в огледалото на живота
Шер,сууууууууууууперlove001Скрай smile3501Марлен smile3503

# 221
Здравейте
She_R супер е станал колажа  Hug Благодаря ти
Scrye, браво за файла, разписах се и аз там, благодаря и на теб   bouquet
Девичка, наистина хубава идея за благотворителност  Peace
Milenaeneva, да ти е честита колата и да возиш бебчо всеки ден и най - вече безаварийно каране  Wink
Дано да се оправи коремчето бързо и да не е нещо сериозно  Peace
Hrissy, няма винаги пряка зависимост колко са големи родителите и колко бебчетата, поне по мои наблюдения, защото и на нашите кумци и двете деца вървят голями а те са доста нисички и слаби родители  Peace
Така детенцето да е живо и здраво, а пък колкото иска да расте  Heart Eyes
Jennie, дано да се оправя бързо нослето на малката и да не се мъчи повече  Hug
Удис по въпроса с нощното хранене, всяко дете се отказва по различно време, а това че намаля количеството мляко твоето дете може наистина да е признак на това, че не му се яде, а че му е навик да се буди в толкова часа.
Дано да се откаже скоро и да си спинка спокойно цяла нощ.
Моя Иван, преди около 2 седмици се сети че се заспива по рано вечер и сега последното ядене му е към 20.00 -21.00 и се буди сутрин между 6.00-7.00, но пък яде само 4 пъти на ден, защото сам си направи режима ядене през 3.30 - 4.00 часа и по рано не иска да яде.
Ласи, пропуснах да пиша за запознанството с мъжа ми, беше през 1997-1998 навръх Нова година, любов от пръв и втори поглед (както някой писа), ходихме до 2004 година когато се сгодихме и подписахме.
Лек ден на всички, аз също днес ще оправям вкъщи, че с разходките наистина не остава време за друго

# 222
Момичета , честно да ви кажа вече ме е страх да питам каквото и да е . За трети път ми се случва да задам безобидно въпросче и да ме натирят , все едно на някой нещо му зависи от мене   #Cussing out
Дарлин , извинявай ама Започвам вече да приемам нападките като специално лично отношение към мен . Почти няма мой пост след който ти да не реагираш язвително . Моля те съвсем цивилизовано , просто ме подминавай като видиш че съм писала.
Та днес за първи път возих малчо с колата. Много му харесва обаче само като се движим . Щом спра започва голямото мрънкане .
Количката понечвах днес три пъти да я изкарвам , ама то ту се смръщи, ту се усмихне , даже заръмя , което не ме спира по принцип, но пък нямам дъждобран за детето. А и тези дни ми резнаха малко палеца на крака, та доктора каза че от движение съм го възпалила и ми препоръча повечко да стоя на едно място ако искам да заздравее скоро, ама от утре го дават пак хубавко времето, та надали ще го послушам .
И да се похваля , че диетата ми работи-вече съм с още - 3 килограма     Party

# 223
Момичета , честно да ви кажа вече ме е страх да питам каквото и да е . За трети път ми се случва да задам безобидно въпросче и да ме натирят , все едно на някой нещо му зависи от мене   #Cussing out
Дарлин , извинявай ама Започвам вече да приемам нападките като специално лично отношение към мен .
Стига мрънка! В последния ми пост те питам съвсем нормално -  В какъв смисъл твойто детенце намалява дозата? По-малко яде през нощта ли или разрежда часовете? За да ти отговорят по-точно, трябват детайли на питането Simple Smile

# 224
Намалява дозата значи , че от традиционните 150  мл които вече давам , изяжда максимум 50 мл 

Общи условия

Активация на акаунт