.....ще оставя зел.пюрета за края на месеца или най-рано след 1 седмица....до момента е опитал само - ябълка,морков и круша,както и оризовата каша на Милупа....нищо друго не давам,в смисъл освен това и АМ
...спрях да купувам пюре,вече аз му правя.....купих си уредче за варене на пара и така правя плодовете,така ще правя и зеленчуците 

има време и това ще научи, но по натам във времето.
започна сам да си сяда в кошницата, а и аз го цопвам понякога поседнал облегнат на възглавници, за по малко и в проходилката, даже си се движи, че хоризонтирам ли го почва да пищи не ще легнал и това е, направо не знам с какво и как да го забавлявам 
явно ще е същата стока като кака си - философ, а не физкултурник. Натрупал едни гуши, едни кореми 
и един приятел. Родиха се в ето такъв порядък: на 18.03 - две близнета - Дария и Бояна, на 02.04 - Андрей, на 15.04 - Аника, на 17.04 - София. Ходихме на гости с Борил на малката Аника на изписването и и го водихме на сватба в църквата да види малко свят и суета. Татко му го нарами в новия слинг, който е 5метра парче плат и той се накокошини и се оглежда през цялото време. Не ревна за секунда! Разбира се сватбата беше по кратката процедура. Ние откарахме цял ден на веселба с прибиране през три часа за кърмене, а баба му забавлява внука си цял ден.
Моя юнак за сега не се обръща, но от два дни е почнал да пее по цял ден на жирафа. До сега само подвикваше и гукаше, а сега е вкарал някакъв ритъм и така по половин час. Стефан каза - брои му от едно до десет и наобратно, но аз знам, че му реди някой текст, че аз повече му пея отколкото му говоря 
Къде се изгуби Елфчето и вашата булка?
! Обичам толкова подредени и аналитични умове! Наистина писанията са сбита сентенция на всичко онова, което е актуално и подплатено с изследвания. Например Ета беше питала за подаването на нов продукт през колко време - пак там ще препоръчам да погледне. Цитирам:
ох,какво не бих дала и моя син да има поне малко коремче-бебо има тяло на бебе спортист.В нормите сме на кг,но е много дълъг.Иначе поне си спи по цяла нощ в негопвото легло.През деня е като нивелир-оставиш ли го и почва да алармира,ама нали си е моя нивелирчо понякога го оставям и да поплаче,ама бабите са за трепане-все да е на ръце,а аз съм си сама и няма кой да ми помага.Писна ми от това време-съклетясахме се.Видях че излиза слънце и поемам с количковата мафия навън.дано и при вас е изгряло слънце
Ей сега тепърва започват да стават много интересни хлапетата.
Като го сложа в шезлонга и го забравям, там си играе и си говори, пее, но по корем .....?...
за келичките и при нас се появиха доста по-късно и започнах да ги мажа с бебешко олио или зехтин, но не помогна.. наи-накрая аптекарката ми препоръча едно кремче, което за нула време оправи нещата - Elizabeth Anee's cradle cap cream - може би го има в БГ.. Иначе съдържа олио от лавандула, бадем, жожоба и витамин Е. Мажех го след баня и на другата сутрин изчетквах кожичките с мека четка..
Попът е млад грък (тук си нямаме българска църква) и за място сме избрали много симпатичен параклис...

Тоест от по дължина на спаляната, я намерих по ширина. Но не проявява и мераци.
Отпушила е канала хахаха 
Препоръчани теми