ПЛЕВЕН - 132

• 32 258
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
Валенце, ами сори, ама не всеки може да ти схване идеите за готвене в тиган от 300лв и т.н. За мен това е просто безсмислено. Ама покритието било не знам си какво - е ти сигурна ли си, че е точно такова, за каквото ти го представят? То и аз утре мога да ти кажа, че готвя в златен тиган, ама ще дойдеш ли да провериш?
Пък не виждам какво общо има тук духовното извисяване, гръцкият език и т.н.?
Или ти като готвиш в такъв тиган и се извисяваш сигурно???

# 91
  • Плевен
Може ли един съвет каква пералня да си взема марка модел нещо центрофуги ...  Tired Нищо не разбирам и незнам кое е по добре да го имам кое е само екстра ?

# 92
  • София
Дааа,извисявам се,направо летя из небесата като волна пеперудка.
Какъв ти е проблема,Мира?
Няма да проверя в какъв тиган готнвиш,защото не ме интересува.
Или те дразни,че споделям в темата може би?Или те дразня аз?
Не ми отговаряй,моля.
Аз съм дотук,Мира,спирам да се занимавам с твоите комплексарщини,сори!

Рая,не мога да кажа каква.Моята е Горение,от три години я ползвам и съм много доволна.1200 оборота е.Бих те посъветвала да си вземеш пералня клас А А,тоест да пести енергия и вода.Мисля,че имаше и А за центрофуга,но не помня дали това беше над 1200 оборота.Иначе  пералните вече имат долу горе едни и същи функции.

# 93
дали минджите ще станат по-вкусни
Joy Простете, но тази дума я знам в едно друго значение... Mr. Green
Прощавам ви все пак сте доктор, а не филолог, но признавам харесвам мръсното ви съзнание. Laughing Grinning Laughing

Абе де да знам нещо за обувки като не съм мерила, как да се доверя? Аре за дрехи ако ти е малко ще подариш, ако ти е голямо ще преправиш, ама ако ти е крив табана...

Валенце точно така, номерът е всъщност сместта да не е гъста иначе стават дебели и твърди, и наподобяват американските. Абе гризни си една хапка поне, няма да сбъркаш диетата така. Всъщност защо се притесняаш за духовната извисеност на хората, като личната им характеристика повече зависи от човещината и разбраността, отколкото от знаенето на чужди езици.
Леле Рая от де я измисли тая тема!? Laughing Grinning Laughing Сега ще чуем за седемстотин и петдесети път за счупения уърпул на Мира, който се развалил точно като изтекла гаранцията....

# 94
Ей,не се възползвайте,че Дивиана я няма  Laughing
Валенце,я кажи колко е доставката от този сайт? И от некст колко е? Аз миналата година взех едни некс от ибея на Ивка,многооо хубави,но като гледам няма да може да ги носи и тази година.Излязоха ми тогава 10 лв.  Май по-изгодно от там няма да намеря newsm78 Но трябва чакане да се появи нещо хубаво и евтинко Simple Smile Аз такива сандали на Адидас много искам да им взема,но до 15 лв.,повече не давам пък Simple Smile

# 95
  • София
Номадке,и ти си права.Ама когато  няма човечност и разбраност в някой,викам поне може да е духовно извисен.Ама не би.
Мими  много хареса палачинките.Няма да ги опитам,номадке,че от хапка, ще станат две хапки..и накрая една палачинка ще иде.

Джина,точно колко е доставката не знам,трябва да пише някъде.На мен ще ми излезе около 10лв.Иначе тия сандали сега са долу горе толкова,16 лв май излизат.

# 96
  • Плевен
Ами измислих ,защото ще ходя до техномаркета Simple Smile и ще съм като индианец....гледам гледам и нищо не разбирам.Едната има незнам кво си другата го няма ама има пък друго  Joy е за АА -то знам Simple Smile

# 97
Номадка, подсъзнание, молим  Laughing

Рая, гледай да е клас АА най-малко, де да знам има ли ААА, например ?
Да има отложен старт,за колко килограма пране е... центрофуга....какво за нея. Обороти например, но не знам, нашата е с 1200 оборота на центрофугата.  Аристон Хотпоинт.
Друго съществено не се сещам.
Ааа, и ако ви позволява помещението и не е за вграждане, не си взимай инокс. В потрес съм от това покритие вече  ooooh!

Валенце, събота и неделя май ще се веем по вашия край. Да му нося много здраве от вас?  Grinning

# 98
  • София
Носи,Дикси,носи.Къде ще ходиш,ако не е тайна?Чайка?

# 99
Май в Чайка, да. Много е хубаво там, но да е през пролетта и лятото, сега е скучно.
А може и в онзи на центъра, че го забравих. Последният път там спахме, не беше лошо. Не ме бърка кой знае колко къде ще е защото става въпрос само за едното преспиване.

# 100
Валенце, кое по-точно видя като комплексарщина? Да вземеш да ми рязясниш, че ми е интересно.

nomadka, точно 2пъти съм писала за пералнята с по 3поста, пък и ти изключително активно се включваше да ми даваш акъли кое, как да направя. Така че хайде не се изказвай неподготвена в случая.

havaiskoto_dupe, повечето специалисти препоръчват следните марки перални като най-издръжливи и здрави, но и цените им започват от около 550-600лв нагоре. Електролукс, Горение, Бош, АЕГ. Огледай ги, от всички марки има в технополис и другите вериги.

# 101
  • София
Този в центъра е Хемус.Там ни беше абитуриентската вечер.
Чайка е много приятно местенце,даа.Ние лятото го посещаваме.А като знам вече колко рядко си ходим във Враца...
Мира, smile3505!Моля не ме закачай повече,аз също ще те подминавам като пътен знак.

# 102
Валенце,видях аз за сандалките,но само големи номера са останали Sad Ще го поразгледам по-обстойно като имам време.
Нашата пералня е Горение,по съвет на майстори механична,без всякакви програматори,индикатори и тем подобни,за да няма какво да й се чупи.Но не всеки предпочита такива простички модели - като сестра ми например  smile3534

# 103
  • София
Еее,Мира,мислех да престана,ама не мога да се стърпя.Що пишеш и триеш после.Беше ме попитала в горния си пост не е ли комплексарщина моето да си пълня кухнята с боклуци и да пиша тук кое колко струва.Що го изтри,А?
Наричаш ме комплексарка и после триеш?Аз те нарекох комплексарка и го оставих така.Продължавам да го твръдя. Grinning

# 104
Валенце, защото се стремя да спазвам добрият тон и да не обиждам хората. Но щом държиш да ти кажа, че си комплексарка, ок, такава си си. И е явно, че не търпиш чуждо мнение освен ако не ти ръкопляскат и не ти викат браво.
Но ти нали все тръбиш за толерантност, пък нещо не я виждам от теб, ок, ръси си глупости колкото искаш. Когато човек очаква от другите толерантност, независимо за какво става дума, трябва да показва същото. Но явно на теб ти е чужда.
Но, нали знаеш - каквото повикало, такова се обадило.
И в случая определено не смятам, че аз имам комплекси в това отношение. За какво, за това че не давам 300лв за "безвреден" тиган ли?

Общи условия

Активация на акаунт