На три годинки вече стана, АПРИЛската банда голяма!

• 28 566
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Добро утро, момичета!

Давайте да се организираме за събота - предлагам 17ч., защото са яки жеги преди това. И не приемам отсъствия!  Naughty Взимайте одялата и играчките и на поляната в Борисовата  Heart Eyes
Ара, браво за работата   Peace

# 481

smile3525 Зазу, честит рожден ден!

# 482
  • Beyond the Frontiers
Честито на рожденичката! Успехи, здраве и много любов!

# 483
ЧРД на Зазу, много любов и весели приключения ти пожелавам.
Пате, браво , много се радвам за вас, да ти е лека дано и сестричка да радва Алекс! Hug

Аз все по-малко искам бебе, ами просто съм ужасно претоварена с работа, Монко , домашни задължения, заеми и направо ми се вижда невъзможно , ако се увеличат грижите с бебе. Страх ме е , че няма да имам достатъчно време за Монко, то и сега не стига. Ако имаше как да си гледам дечица и да не работя, с нааай голямо удоволствие бих си родила бебче. Е , ако е рекъл Господ де , че Монко трудно стана Rolling Eyes.

Ние направихме откриване на летния сезон на палатка. За пръв път с Монко, много му хареса, бяхме на една река и цял ден си плажувахме, само пазенето от слънцето още ни е малко проблемно, сваля си шапката, дърпа се като го мажа, но ще свикне. Мен ме ужили пчела по ръката и сега ми е като бухалка.
Ами това е накратко от нас, вече тръпна в очакване на морето, в неделя пътуваме.
Целувки на всички.

# 484
zazu, бъди здрава и дано скоро се сбъдне всичко, за което мечтаеш!
Страчка, принципно съм ОК! Само се чудя дали часът да не е по-късен - в 17 още е жега! newsm78 Сега в прогнозата дадоха дъжд уикенда, но може да не са познали!
neci, весело изкарване на морето и дано Монко да ви даде да се насладите на морския бриз! Peace
ara75, каква алергия има Мими? Дано да й премине бързо! Peace

# 485
Зазу, честит рожден ден!   bouquet

Неци, дано наистина да е "сестричката на Алекс" Laughing

Ара,браво за работата! Hug

# 486
Зазу, честит рожден ден!!!
Ара, и от мен браво!!!

Страч, ще се опитаме да дойдем, но предлагам да е към 17,30 - 18,00 часа! дай, моля ти се , по-подробни инструкции на коя точно ливада искаш да се появим?

# 487
Ами аз също съм "за" по-късен час, защото е жега, ако останалите са ок за 18ч. да го направим, то и без това в 21-21:30 се стъмва.
Като застанеш с гръб към детската площадка и лице към езерото с лилиите има три алеи, м/у тях две поляни. Дясната е винаги препълнена, затова предлагам лявата където намерим, т.е. който първи стигне сяда, ще се намерим.
  newsm78

# 488
Аз съм ОК, за съботата - дано не ни мине котка път!

на същата дата 19.06. от 12 часа в испанския културен институт Сервантес ще разкажат приказка за деца в библиотеката на института. ПОнеже местата са ограничени, ако някой иска - нека заяви участие на  bibsof@cervantes.es

това е денят на испанския език и ще има много интересни забавления - можете да видите повече на адреса на института:   https://sofia.cervantes.es

# 489
  • София
Момичета, благодаря за пожеланията за рождения ден. Много се трогнах, че сте се сетили за мен  Hug
Моят прословут изпит мина, сега чакам резултати към средата на август.
Бяхме на море в Приморско за 6 дни   grinning039 и сега съм отново на работа. Та покрай всички тези мореприятия не съм влизала във форума.
Аз най-вероятно ще пропусна срещата, защото Оги ще е в Русе за няколко дни с татко си- при бабите и ще гледам да релаксирам и да попоравя из къщи  Crazy.

# 490
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Здравейте! Laughing
За съжаление ние няма да можем да дойдем на детската среща , защото сме с мъжа ми в Копривщица този уикенд!
Ако има женска среща ще гледам  да участвам!

Ели вече е в градинска група и е съответно в другата къща /нашата ДГ се състои от две къщи през две преки в близост да операта/ , при други госпожи и т. н. Много е щастлива и всяка сутрин ми казва , че иска в новата ДГ , а аз мислех , че ща страда за яслата и старите и госпожи , но... не.  Откакто са в градината постоянно ги извеждат, докато в яслата това беше рядкост и може би това и харесва най- много. Laughing

От 20-ина дена Ели е без памперс , слагам само за спането. Две седмици се напишкваше по 3-4 пъти дневно. Сега не се напишква , но и не казва че има пиш , просто на около 2 часа я слагам и така. По-голям е проблема с наакването , ама а ще се борим. Иначе е много оправна във всяко отношение и знае да командери наред , единственото което не знае е какво се случва в гащите и. Laughing Crazy

Зазу, честит рожден ден на патерици!
Патенце , лека бременност! Ели  Peace

# 491
  • София
Леле, каква съм патка и аз съм в Копривщица  Embarassed. Много съм разсеяна нещо.
Пате, тъкмо и аз сега видях. Честита, лека и безпроблемна бременност и здраво бебче на финала.
Да ви кажа и мен напоследък все по-често ме спохождат подобни мисли, но мисля да изчакам 1-2 години поне заради мъжа ми. Пък и в момента сме в гарсониера. Като се постабилизират една идея финансово нещата, съм готова във всеки един момент.  Wink

# 492
Момичета, днес ако не вали ще има ли среща или я отменяме?

# 493
Амалия вчера беше с много висока температура. Днес е по-добре, но ние няма да идваме.

# 494
Предлагам да я отменим, тъй като никой не каза дали със сигурност ще дойде, пък и с тези валежи... Sad

Общи условия

Активация на акаунт