На три годинки вече стана, АПРИЛската банда голяма!

• 28 418
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • Beyond the Frontiers
Марта, честит рожден ден! Много нови успехи, здраве и щастие!

# 541
МАРТА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Желая ти да забравиш за всякакви проблеми и само радостни усмивки да цъфтят на лицето ти!
Сашко е болен и полудявам с двамата в къщи - бебето е кротичко, но баткото....С какво лекувате болно гърло, мацки? Пръскам му "Тантум верде" от вчера, но засега ефект няма. Само реве, че го боли гърло, но чай или мляко не иска да пие. Вдига Т през няколко часа и само лежи и мрънка...
Помощ...

# 542
a налепи има ли?

# 543
Марини, ако е само гърло, издълбавам една черна ряпа и слагам захар в нея.Така престоява 1 нощ и после му давам да пие сокчето, което се е образувало.
Мед, лимони.А за чай - изстуди го, да го пие като сок.  Peace

# 544
МАРТА, честит празник!!! пожелавам ти да се виждаш с нас по-често и да пишеш дълги постинги, свързани с пътувания, любов, веселби и купони!

Марини, дано мине само с тандум верде!

Има ли налепи?

Пускам малко снимки от Охрид, Струга и Албания. Изключително приятно съм изненадана от албанската част на Охридското езеро - живеят само християни, много спретнато и красиво.
http://inamarkova.multiply.com/photos/album/49/Ohrid_July_2010#photo=1

# 545
МАРТА, честит рожден ден! Само хубави неща да ти се случват!

# 546
  bouquet Марта, Честит Рожден Ден! Много здрава,щастлива, усмихната, и обияана и занапред!

Марини
, ако е Борис и само гърл - мед, боров мед, чай, или мед,масло/олио, ракия в равни яасти, и по малко да хапва (алкохолът в ракията се изпарява) . Загрява го и му олеква за извстно време. Но това с температурата, която ту я качва и ту сваля....бих отишла да го прегледат, защото поледният път като правеше таквиз номера се оказа бронхопневмонич неговото, но тогава той не кашляше.

Човече, ми така де, коя себеуважаваща се принцеса ще облича една и съща рокля  Mr. Green Голяма скица е Дари, но на теб със сигурност сутрин не ти е лесно.

Ларсен, ето те и теб Simple Smile

а в Сандански е хладно и духа  Grinning кеф и можем да излезнем на разходка по обед, това не се е случвало последните 3 години  Sunglasses

# 547
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Благодаря ви момичета за хубавите пожелания, дано наистина ми се сбъднат! Hug

Много е хубаво да си рожденик, жалко , че е само веднъж в годината! Heart Eyes

От сутринта до вечерта бях обгърната с невероятно внимание. През деня - празнуване в офиса с колегите, вечерта - с приятели в заведение. Получих страхотни подаръци - жесток часовник / от мъжа ми/, парфюм Kenzo-ICE /супер любим/, плажна чанта + шал / в лилаво- розова гама на Бенетон/ и доста парички за др. неща. Laughing

Най- готиното беше , че се сетиха за мен безброй хора и в реалното и виртуалното пространство. Laughing Heart Eyes

След 1 седмица излизам отпуска за 1мес. и вече съм започнала с обратното броене. Joy Нямам търпение да видя моренцето !

Марини, много ти е сладка малката буболечка! Батко Сашко да се оправи бързо!

Патенце , честита бременност и ти пожелавам едназдрава, кротка , мила и красива девойка на финала! baby_neutral

# 548
Честит рожден ден  Илит! Здраве и щастие за теб и цялото семейство!

# 549
newsm51 Какенце, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, късмет, пътешествия, които да заснемеш, любов с твоя рицар, и винаги да си толкова хубава и позитивна! Love you! Simple Smile  smile3525

# 550
  • Beyond the Frontiers
Илит, Честит рожден ден! Здраве, Здраве и пак Здраве!

Много успехи, щастие и любов!

# 551
Колко много рожденички! Simple Smile

Честит рожден ден, Илит!   bouquet  С малко закъснение честит празник на Ивка и Марта!    bouquet

Бъдете здрави, обичани и усмихнати, мили момичета!

Ние сме добре. Не съм писала от 100 години, но ви чета редовно.
Пате, лека и успешна бременност!  Hug
Човечето, Дари е голям образ. Simple Smile Рая също е с вечните претенции кога какво да се облича, но тя не държи на разнообразието, а на любимите си дрешки. Има си няколко предпочитани и ако зависеше от нея, щеше да редува само тях.

# 552
Илитка, бъди здрава, все така обичана и усмихната!
Момичета, благодаря за бързата реакция и извинете, че моята не беше такава...с тези двамата време не остана! Hug
Днес беше на лекар и се оказа, че има налепи по едната сливица Иначе не е вдигал Т от вчера вечерта и се държи все едно никога не е бил болен. Вече не ме слуша, крещи и препуска и ми обяснява, че няма да ме слуша, защото е "гезьо" /глезльо/. Но все пак лечението продължава, а педи е казала, че след обяд може пак да вдигне T и тогава да му даваме АБ. Дано този път да мине без...
МАРТА, хубав ден е бил за теб! Дано да са ти повече такива...

# 553
Илит, честит рожден ден!
Здрава, обичана и щастлива!  Hug

И ние от днес сме към болните.  Tired Тази нощ със сериозна Т -39.8, кашлица, сополи.И днес сме си в къщи.
Дано и ние се разминем с АБ.

Ламичке, много хубави снимки.

# 554
  • Beyond the Frontiers
Влизам да се похваля - членовете в семейството днес се увеличиха с още едни - имам още една племеничка, за късмет от същата светла зодия.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт