На три годинки вече стана, АПРИЛската банда голяма!

• 28 407
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Linofrina Честит Рожден Ден (на патерица) Много да си здрава и щастлива!

# 586
  • гр.Варна
Миленка,Ч.Р.Д.!(на патерица)
Жива,здрава,все така усмихната и духовита! Hug
Голямо затишие в темата....усещам,че някой тези дни ще пусне новина,че ще става бъдеща мама!:)
Хайде....много ме радват такива новини!
Ние понеже си планираме всичко,отлагаме този момент с още година и живот и здраве догодина по това време,може и да помислим за братче или сестриче на Кико(той държи на сестричка)
Beb4o_fb,собре дошла!Ще очакваме скоро новини от теб:) Hug
Кате,ти обиколи света,момиче!Много ти се радвам!Дай Боже всекиму толкова пътешествия,пък био то и служебни!  bouquet Hug Hug
Аз от месец,месец и половина съм зле....едни жлъчни кризи,едни чудеса Rolling EyesДругият месец ще идваме в София,за да посрещнем брат ми,който се връща от Щатите и мисля да си потърся гастроентеролог в София!Търся и хематолог за съпруга ми,който е с много ниско ниво на тромбоцитите.Ако някой може,да каже имена на специалисти и в кои болници преглеждат!
Ето Ви и малко нови снимки от Криси:
http://hristinak.multiply.com/photos/album/100/Bellas_birthday-07.08.2010

# 587
Здравейте момичета,

Понеже пак отдавна не съм се мяркала насам и съм сигурна, че не съм честитила много празници и поводи за честване, сега без някаква специална причина пожелавам на всички крепко здраве, дълбока обич и много доброта!

Ние вече се върнахме от моренцето. Плановете ни бяха за море през септември в Турция, но служебно нещата се промениха и се налага да сме си тук. Ели, благодаря ти за страхотните оферти и съжалявам, че не можахме да се възползваме от тях, но със сигурност пак ще те потърсим Peace.

Някакви срещички тези дни?

# 588
  • София
Момичета, страхотни сте - благодаря ви за топлия прием Hug Нашето семейство скоро ще се увеличи, живот и здраве, до десетина дена се надявам вече да не съм 3в1 - ще пиша обезателно. Честито на всички, които са имали повод да празнуват. Прегръщам ви силно

# 589
Момичета, страхотни сте - благодаря ви за топлия прием Hug Нашето семейство скоро ще се увеличи, живот и здраве, до десетина дена се надявам вече да не съм 3в1 - ще пиша обезателно. Честито на всички, които са имали повод да празнуват. Прегръщам ви силно
Стискам палци!

Хриси, случайно гастроентерологът се надявам да е под ръка. Само по-рано трябва да кажеш - тъй като при него е голяма лудница и записват пациенти за след месец

Мелодия, голямо изчезване направихте! къде бяхте на море?

# 590
Цитат
Голямо затишие в темата....усещам,че някой тези дни ще пусне новина,че ще става бъдеща мама!:)
Хайде....много ме радват такива новини!

аз вчера бях в болница (получих някакви болки) и срещнах една априлска мама която преносва 6-ти ден. днес отивам за приемане ще видя какво е станало. става въпрос за top4o80 първото и детенце е родено на 10.03 (избързало априлче) , а сега това не иска да излиза Simple Smile

mimi81 която на 03.04.2007 стана мама на Алекс има второ момченце, но не знам подробности. не си е влизала в скайпа от миналата година. мисля, че февруари роди.

априлската банда в пловдив се размножава, но явно нямат време покрай батковците и каките за интернет. сигурно и аз пак ще изчезна след раждането на бебока

# 591
Мелодия, голямо изчезване направихте! къде бяхте на море?

По южното черноморие - от Резово до Журналист с преспивания в Ахтопол, Бургас и Варна, и обиколки Simple Smile. Имахме планове да стигнем и по на север, но нещо не смогнахме. В един момент се почувствах уморена от това разнасяне на багаж и постоянно товарене и разтоварване та съкратихме пунктовете за нощувка. Палатка също пропуснахме, но може пък догодина да наваксаме Laughing.

Хайде да си спретнем срещичка следващата седмица 21-22 август, желаещи?[/b
]

# 592
  • гр.Варна
Инче,твоят мъж с това ли се занимава?аз пак не съм рабрала Embarassed  Знам,че е лекар,но не бях наясно в коя област.
Ако идваме в София,това ще бъде със сигурност на 16.09. и ще сме там до следващият ден,предполагам,но ще пиша  допълнително! Hug

# 593
Ние сме на линия за среща  Hug

# 594
  • гр.Варна
ще видим как сме с организацията и с продължителността на престоя!
И аз много искам да се видим:)

# 595
Брей, как пък датите за среща все са ми запланувани вече. тогава ще ходим на х. Рай, ако има желаещи..свиркайте , ще ви вземем с нас. За сега не ми вдигат да направя резервация, но се надявам все да влезнат в обхват до седмиаца Laughing
Веси, браво на пловдивченки, смели мами. Дано всичко при вас е ОК!
Хриси, жалко, че имате здравословни проблеми, но при добри специалисти всичко ще се оправи. А  кандидат снахичка си имате гледам  Wink
  Ние страхотно го закъсахме с тези болнични, педиатърката е издала след болничното лечение болничен, което трябвало да стане само от комисия, та от 3-4 дни само бюрокрация и разнасям болното дете по горещините, абе щура работа. Снощи до спешното стигнахме, че като започно да се свива и направо да пищи че го боли коремчето, просто се втрещих от ужас, защото мононуклеозата, това от което беше болен засяга черния дроб и далака и болните не трябва да са физически активни, за да не се получи спонтанно разкъсване на далака-което е животозастрашаващо.
Та като чух, че го боли корема и направо полудях от ужас, наложи се аз да шофирам и направо не знам как стигнахме здрави до болницата. Докторката каза, че има някакъв вирус и това са просто колики, после отиде до тоалетната и повърна и му олекна  Rolling Eyes
Колко е трудно понякого да си майка. Така съм плакала снощи дори като вече се успокоих имах нужда да поплача за да се разтоваря от страха който изпитах.

Съжалявам, че ви натоварвам с нашите неприятности, но има и такива неща за жалост.
Поздрави на всички

Последна редакция: чт, 12 авг 2010, 17:50 от neci

# 596
О , Neci,  Hug какво си изживяла, само мога да си предствая! А Монко ще се оправи, няма и следа да остане от това. Стискам палци съвсем скоро да можеш да си отдъхнеш. НАцелувай Монко .
А докато те четох, си мислех, как да оздравее едно дете, когато вместо да се лекува и да е с майка си, трябва да се разнасят напред назад заради бюрокрация. Луда работа.... А за хижа Рай съм желаеща, но.....сме много далечко Wink

Хриси, и ти бързо да се оправяш, и мъжът ти! 

beb4o_fb много леко и спокойно раждане, с две здрави и сладки бебоци!

# 597
  • София
neci, надявам се мъничето вече да е по-добре. Ние, майките, сме силни, когато децата са болни, но пооправят ли се - отпускаме се. Добре е, че си си поплакала - да се разтовариш Hug Алекси, благодаря за хубавите пожелания - ако изчезна скоро от хоризонта, да знаете, че съм ги излюпила Laughing

# 598
  • София
Добре дошла beb4o_fb! Чакаме новините с нетърпение - леко раждане на теб!
Нашата почивка свърши - бяхме на къмпинг около месец, децата бяха като отвързани! Една тумба си заформиха със съседските деца (2-12г.) и лудуваха на воля! Осъзнавам, че това е нещо, което в големия град е невъзможно да изпитат... и серадвам че поне за месец на морето имат тази свобода.
Сега са черни като негърчета с почти бели коси Wink

А с половинката направихме едно романтично пътуване без деца Wink до Италия и сбъднах една своя отдавнашна мечта - да видя U2 на живо! Е няма такова шоу, още настръхвам, като се сетя!

И от следващия ден яко на тръстиката - докато родителите ми са на морето баба ми (93г) е в нас. Ужасена съм, колко зле се държат децата с нея.... Sick Като дете като видех немощен възрастен човек ми ставаше жал, а тези дяволчета само й се отяждат и не искат да помогнат с нищо.... Rolling Eyes Говоря им непрекъснато, но следващата им реплика пак е в същия дух.... Ужасно безсилна и засрамена се чуствам.... Confused Вярно, че няма човек, който толкова бързо да може да те изкара от нерви както баба ми може, но .....

# 599
Честито на всички ,които носят името Мария и производните на него!Весел празник!  bouquet
Добре дошла  на beb4o_fb! Стискаме палци всичко да мине леко и скоро да ни покажеш трите съкровища! Hug
Линофрина,закъснели,но най-сърдечни пожелания за здраве и сбъднати мечти! Hug
Неци,съжалявам за всичко,което е трябвало да преживеете.Дано Монко скоро се оправи и да нямате повече такива стресове! Hug
Хриси,и вие да се оправяте бързо! Hug
Добре дошли на завърналите се от почивка и весело изкарване на тези,на които им предстои. Hug

Общи условия

Активация на акаунт