На три годинки вече стана, АПРИЛската банда голяма!

• 28 400
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Ето ги и снимките  http://elisasho.multiply.com/photos/album/27

# 631
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата

Супер снимки. Косата на Ели е убийствена, всеки път като я видя и се възхищавам. Между другото дава ли да я решите? А къде се намират тези красоти с мостчетата?

# 632
Жестоки снимки! Сашо и Ели са направо невероятни!

Марта, на снимката: Спящата красавица ми се стори, че Ели спи в чувалче. така ли е? ако да, откъде си го купила?

# 633
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Жестоки снимки! Сашо и Ели са направо невероятни!

Марта, на снимката: Спящата красавица ми се стори, че Ели спи в чувалче. така ли е? ако да, откъде си го купила?

Не съм Марта, но да отговоря. Аз бях купувала като се роди Габи от ТСМ тънки чували за спане и пролетта Теди спеше в тях. Зимата купих от Ларедут изгодно дебел чувал, но и беше голям сега се надявам да и стане.

Преди съм виждала чували в Хиполенд, Бебелан и Захи.

# 634
Мерси много, Дейзи! Амалия много се отвива, особено сега. ще потърся в магазините

# 635
  • София
Марта, страхотни снимки. Ели има страхотна коса, още ли си губи разни неща в нея?  Ти изглеждаш в страхотна форма!
Явно като една от малкото тук със семейни проблеми, се радвам много на добри примери като вашите.

# 636
  • Beyond the Frontiers
Марта, страхотни снимки. Ели има страхотна коса, още ли си губи разни неща в нея?  Ти изглеждаш в страхотна форма!
Явно като една от малкото тук със семейни проблеми, се радвам много на добри примери като вашите.

Ще се изненадаш, всъщност почти всички имаме такива.... Просто избягваме да коментираме или по-скоро коментираме само в разговори на четири очи. Няколко от мацките тука доста са ме вразумявали.... Hug

# 637
MAPTAРазкошни места сте посетили, присъединявам се към феновете на косата на Ели -божествена! А за семейните проблеми, мноог се радвам, че сте постъпили зряло и разумно, понякога трудностите и изпитанията наистина възраждат връзката. Изглеждаш чудесно, и честитоо колело, да му се радваш мноого. А също си мечтая за колело, и за още няколко неща, но не мога да се доредя до нищо. Просто има една река от средства , която тече директно към колата #Cussing out, постояяяяно.
   Монко е по-добре, чернодробните ензими постепенно се оправят, но още е на диета и изследвания пред седмица.
След излизането от болницата е страшно кисел и като сме по цял ден заедно и плюс това че не спи денем, просто изнемогвам психически. Дано скоро да се успокои, че не се търпи.
Изпращам ви много прегрътки!

# 638
Неци, браво на Монко! Силно дете, колко ммного преживя!  Hug

Марта, тази коса на Ели  Crazy Страхотна е!

Кати, и аз много преживях откъм семейни проблеми.Както ти е казала Ели избягваме да говорим често за това.

# 639
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Хе-хе тази еленина коса е обект на постоянни внимание - коментари,пипане,  дърпане на пружинките/ако успеят да се доберат , защото тя си е изработила защитна реакция и си я крие с ръце/.
Даже скоро докато бяхме в един фризьорски салон , аз показвам на Ели къде да седне да ме изчака , на тя отиде да седне на съвсем друго доста забутано място с думите "не искам да сядам там , защото ще ме пипат".
Ресането е един път седмично на мокра коса , със специален лосион за разресвана , като се разресва кичур по кичур. Процедурата трае 20-ина минути , кипра Елена търпи и не дава дума да се издума за подстригване.

Ламич, торбата ни е подарък , но мисля че е от ТСМ, иначе торби за спане има във почти всеки магазин за  детски дрехи.

Неци  Hug за теб и за Монко!

# 640
Ламска, и Мая е с чувал, поръчах и го от H&M, защото последния път като трсх се оказа, че най-големите които намерих бяха до 2,5 г.
Ето и малко снимки от любимото ми място с любимите ми хора - http://stra4iatela.multiply.com/photos/album/92/92
catty m, всички имат проблеми, но повечето хора не говорят за тях и играят театри за пред хората. Не се притеснявай съвсем в реда на нещата е, няма идеални отношения, важното е да има искрена любов, която да ви сплотява. С теб сме Simple Smile

# 641
Благодаря за пожеланията и наздраве Wine Glass

Среща днес май не е имало. Аз се канех да дойда, но се разболях още вчера. За сега удържам положението, но добре че са почивни дни та мога да се търкалям в леглото. Имах доста напрегнати дни, особено последната седмица и вероятно вчера като се отпуснах веднага се разкекавих. Но това за мен е нормално състояние Laughing. Важното е, че се справих успешно и в срок с всичко запланувано и сега следват нови задачки.

Малко снимки от нас, че да не ни забравите http://peterkoy.multiply.com/photos/album/14/14.

Ставам да простирам и после пак да помързелувам.

Приятна вечер и красива неделя на всички  Hug

# 642
То май не остана някой дето не е бил на море, само ние  Joy

Ей, Марта, страхотни снимки. Съжалявам, че сте преживели някакъв семеен катаклизъм, но се радвам, че нещата са с happy end. То е ясно, че няма идеални отношения, но е важно да няма и големи сътресения. При нас имаше малка отрицателна емоция, когато се роди Белослава. Спомням си, че доста драматично го понесох, предвид хормоналния дисбаланс след раждането. Важното е, че и мъжът до мен не ме предаде и постъпи мъжки.

У нас цари трескава подготовка - мъжът ми смята, че се изнасяме от вкъщи, а аз само събирам багаж за морето  Embarassed Както е тръгнало ще ни трябва ремарке. Никога не съм можела да тръгна само с най-необходимото, въпреки, че  повечето случаи половината багаж остава непокътнат. Наши приятели дори ни предложиха да ни транспортират част от багажа Embarassed. Направо се плаша с колко кофички и формички за пясък ще се понесат, но детето си ги иска и това е. А и нашата капризна мома върши всички работи само в гърнето, та все още си се мъкнем навсякъде с него. Тоалетната засега е само мираж.

# 643
Хм, как се раздвижи темата.  Wink
Марта, поздрави за добрата форма, а за косата на Ели ще повторя останалите - чудна е.

# 644
Слънчо, и ние още не сме стигнали до морето, но...утре потегляме! Вие къде и кога отивате?
Ние утре тръгваме към Рибарица за три дни, а от 26ти ще сме на "Константин и Елена" за 4-5 дена. В тази връзка, варненски девойки, ако имате свободно време, може да се видим някъде, някога в хубавата ви Варна. Све и Ларсен ми имат телефона, така че, ако случайно имате възможност, може да ви запозная с тулумбичка. Ние ще сме само с нея в началото, а Саши ще се присъедини към нас на 29ти.
И аз отивам да опаковам багажи...ужас ще е!
Целувки и до скоро писане.... Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт