На три годинки вече стана, АПРИЛската банда голяма!

• 28 405
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Влизам доста късно, но бих искала да ви поздравя с Успение Богородично! честит празник на всички!!!

# 601
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ МЕН! Hug
Хайде вЕрно другият уикенд да се видим някъде, някакси. Ние тогава ще сме само с дебелинда вече и ще е по-лесно - Сашока отива на море с наш'те! Дупе да им е яко - станал е още по-палав, но и хитър. Дано да не се върнат с тотално разбита нервна система и с 10кг по-леки /за второто майка ми ще се кефи,де/! Днес бяхме до Банкя и дивеенето му беше в разгара си. А цял ден повтаря, че с Теа са "детета" и никой не може да го убеди, че се казва "деца".
ara75, и Саши не се държи добре с баба ми, но ако има предварителна подготовка, че отиваме конкретно при нея или че тя идва, се ядва, иначе е голям гамен.
neci, хайде стига вече с тези болести, де! Как е Монко сега?
Спокойна нощ и дано да се организираме другия уикенд! Hug

# 602
Честит имен ден на всички Марии! Да сте обичани и обгрижвани!
Мелодия,  bouquet
АРА, завиждам ти за концерта  Peace На мен ми предстои сега на 6.09 в Истанбул и нямам търпение...
Среща - давайте да се уговаряме със сигурност. Предлагам след 18ч., че шреди това е много жега?! Thinking

# 603
  • Beyond the Frontiers
Честито със закъснение на всички Марий.

Вчера се върнахме от Царево - е няма такава жега. Аз съм морско чадо, но такъв ад не помня.....

# 604
АМИ БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА омръзнаха ни болестите и лятото не ни оставиха, утре е на контролен преглед в инфекциозна и пак изследване. Дано има добри новини.
 ara75 Месец на морето ми е мечта, че и поваче от месец ми се ще. Радвам се за дребните , че са се напалували на вола, а за баба ти пък не го мисли толкова. Те са деца, говорят каквото мислят.
beb4o_fb Има ли новини? Като видях петък 13 и се сетих за този, в който Монко се роди, фатално прекрасен за нас!
Марини така се забавлявам на бисери като "детета", сега извират направо и умирам от кеф!
Аз не ги помня, редно е да си записвам, че има брилянтни попадения, голям смях просто.
Мони още не може да казва Х,Ш,Ч,Р. Не познава буквите и цифрите, само брои, като след 10 звучат по подобен начин до двадесет всичките.  Grinning. Още е влюбен в пералните и ги колекционираме от листовките на технополис и др. подобни. Както и колите , големи , малки има десетки и никога не му омръзват.
Galactic Voyager Наистина е луда жега и на Дрен не е било такова никога, чак и вътре се е стоплило за там е чудо това. Принципно е винаги по-хладно.

# 605
  • Beyond the Frontiers
Неци, дано вече всичко да е ок. Ще стискам палци и на краката.  Hug

Борис е вече втори месец на море, сега е с нашите в Царево. Не излиза от басейна - всеки път ме изумява, как естествено започна да плува, е със спасителна жилетка, ама плува.  Mr. Green
Русо цигане си имам вече  hahaha

Марини, няма спиране твоето  Grinning Във връзка с приказването - Борис е леко скаран с множественото число - вместо крака е краци  Mr. Green Но като го поправям ги научава.

# 606
  • гр.Варна
Ето малко инфо от септемврийската тема за новопостъпилата мама бебчо_фб:
Имаме си бебенцаааа!
Вестителска новина!
беб4о_фб сутринта(на 14.08.2010) е родила,чрез секцио-момче Ясин 3кг и 47 см и момиче Арзу 3 кг и 47 см.
За сега е добре,много поздрави и прегръдки от мама  Hug Hug Hug!
Браво мила  bouquet !

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=515544.705
Честито!Да са й живи и здрави двете големи бебчета:)Леле,ама това си е много :shock:6кг са само бебетата Shocked  bouquet

# 607
Еха, ЧЕСТИТИ БЕБОЦИ НА BEB4O_FB! ДА Я ИЗПЪЛНЯТ С ДВОЙНА РАДОСТ И ЩАСТИЕ! Hug Hug Hug
Страчка, май само ние с теб си пишем за тази среща и май пак ще пропадне... Sad
Ето ги моите хубавци миналия месец, а скоро ще успея да кача и от този...бебка е доста по-тулумбеста вече! Wink

# 608
Честита двойна радост на мама-героиня! Вярно големи юначета е износила! Браво, Бебчо_!

Иринче, големи сладури са децата ти! А очичките на мъничката блещукат със същото пламъче на батко й. Целувки!

Неци, Хриси, дано сте оздравяли напълно, докато се включа да пиша!

Моите вагабонти са добре; баткото тренира водна топка доста усърдно това лято и е успял да постегне шкембето и да редуцира малко килограмите; дребното вече не е толкова кротко и хрисимо като преди. Тримесечното стоене в къщи поразвали дисциплината и сега, както се изказа майка ми, вече си имаме едно "нормално" тригодишно момченце (защото преди това хората ме питаха дали детенцето не е болничко, че е такова кротичко). Почивката ни се поотложи, защото таткото ни е много натоварен служебно това лято и почти не го виждаме от командировки. Това е от нас. Колкото да не ни забравите напълно. Целувки на всички априлчета!

# 609
marini, на нас какво ни пречи да се видим, пък който реши да дойде? Примерно 18ч. в Борисовата? Ние сме почти всеки ден там по това време и не жега.  Peace А бебка и батко са толкова сладки  Heart Eyes

Ели, никой не се сърди, особено на вас, вслизам ви положение  Wink Който може да дойде, то е ясно, че особено сега лятото всеки е на някъде, самата аз от 3 месеца нямам10 дена пълни в София Blush

Мая, беше на 2 морета
за по 10 дена и така и така е с тена на баща си и тя сега е цигане и вчера всички ме питаха в парка дали е мое дете и дали аз съм ходила на плаж, че съм докарала нормалния тен на Мая  Crazy

Говорене - Мая има проблем само с "в" и "р", като "р", вече почти го казва или по-точно в някои думи го изговаря доста отчетливо Peace

Последна редакция: ср, 18 авг 2010, 08:55 от Stra4iatela

# 610
  • Beyond the Frontiers
Е, не се сърдете. Нашето семейство е ерегенско в момента  Mr. Green Борис е с баба си и дядо си в Царево до края на месеца. В събота съм на погача, в неделя на двойна кръщене, а в същото време се опитваме да довършим коридора - поредният ремонт #Crazy

# 611
Честито на новопостъпилата априлка!
Какво ли й е било в тези жеги, все пак радостта е невероятна!

Ние няма да успеем да се класираме за срещата - ще имаме гости, които идват от далеч и Амалия с нетърпение ги очаква.

За говоренето: Амалия изобщо не спира да говори, а и има доста богат речник. Използва думи като тоест, всъщност, това ми прилича, ще се опитам да... и подобни! и което за мен е ново: започна с магариите - изобщо не желае да слуша, опъва се за всичко - настана адът, който отдавна чакам!

Продължава много да пада - вчера докато игра с децата на улицата падна два пъти и жестоко си издра единия крак. Водя я на плуване от известно време в болницата на Мазнейкова - не знам с тези рани дали ще може днес следобяд да плува?

Светле, много ми е домъчняло за вас! ти наистина съвсем рядко пишеш!
Целувки на всички!

# 612
Честито на бебчо!Много здравички да са а на мама бързо въстановяване   bouquet

Ламичке, най-много малко да я пощипят раните, и то ще започне още докато се изкъпва под дуъша, преди да в  bouquetлезе в басейна. Това ако нямат коричка. Ако имат, може и да не усети ще има ранички. Ако водата е чиста, няма опасност от замърсяване. Верно, че е мъничка, но по-големите деца падат и по-лошо. Аз с какви рани съм плувала в началното училище, мале....ако видя Борис с такива ще припадна, ха ха

# 613
Честито на бебчо!Много здравички да са а на мама бързо въстановяване   bouquet

Ламичке, най-много малко да я пощипят раните, и то ще започне още докато се изкъпва под дуъша, преди да в  bouquetлезе в басейна. Това ако нямат коричка. Ако имат, може и да не усети ще има ранички. Ако водата е чиста, няма опасност от замърсяване. Верно, че е мъничка, но по-големите деца падат и по-лошо. Аз с какви рани съм плувала в началното училище, мале....ако видя Борис с такива ще припадна, ха ха

Очаквах, Алекси, точно твоя съвет и дори щях да ти пиша. Ами падна вчера, вече позавехнаха раните, но нали във водата се слагат някакви химикали, ще навредят ли?

# 614
Момичета, може ли някой да ми каже какви документи трябва да подам за детските надбавки ? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт