Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 28

• 57 233
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
# 196
  • София
Много благодаря за бързия отговор!

# 197
момичета реших да пробвам да купя някои неща от теско и като зема да плащам ми изписва това-Ние сме в момента изпитва трудности с нашата система за оторизация на плащането. Моля опитайте отново след малко,Кредитна карта не са разрешени

картата ми е на мастеркар и я има в списака и още един въпрос исками този 3 цифрен код ,който трябва да е отзат но на мойта карта няма такъв някой има ли идея какво да правя

# 198
Момичета, някой пазарувал от www.getthelabel.com, харесала съм маратонки на дъщеря си -тези: http://www.getthelabel.com/fcp/product/Lacoste//Camden-Retro-7-I … 1780?colour=white , тя е с номер 26,
ама макар и да пише, че тези горе са за INFANT, размерите им са като на възрастни? newsm78 newsm78
Погледнах им и детския сайз чарт и не видях други размери освен като за възрастни.
Някой взимал ли е детски обувчици от там?
На предната страница точно това съм обяснила-поръчах Infant 2,а те са ми пратили junior 2  hahaha  Много е объркващо така с тези съвпадащи номера!Тия англичани да вземат да ги направят като нашите,че да няма обърквания само!  Joy
Ох, да видях, но не отворих линка да видя за какво става въпрос.... EmbarassedЗначи няма смисъл да поръчвам. Според мен това си е направено нарочно....Като не стане на детето-ще станена майка му Joy Joy Joy Или при тези цени тя направо ще го подари на друг...и така, алъш-вериж да става! Joy Joy

# 199
  • Пловдив
Fitzgerald аз мисля, че тези, които искаш са детската номерация, но не си залагам главата  Mr. Green Ако предположим, че 8 в случая не е 26, то трябва да е 42, което хич не ми се вярва  Mr. Green
Редактирам, че се замислих и зачудих 8-цата дали е 26 или 25, който има от тази номерация да каже, че да не те объркам

Последна редакция: ср, 17 мар 2010, 23:01 от Катрин`

# 200
mini_79, да кажа за Пъмпкин...аз им писах да опитат отново да дръпнат парите, те ми отговориха че ще го направят и 2-рия път нямаше проблем. Дори ми предложиха ако искам да ползвам друга карта, много бързи и любезни бяха по мейла.
Дрехите им са страхотни, определено им ставам фен. Wink

# 201
Fitzgerald аз мисля, че тези, които искаш са детската номерация, но не си залагам главата  Mr. Green Ако предположим, че 8 в случая не е 26, то трябва да е 42, което хич не ми се вярва  Mr. Green
Редактирам, че се замислих и зачудих 8-цата дали е 26 или 25, който има от тази номерация да каже, че да не те объркам
8=25 Peace

# 202
mini_79, да кажа за Пъмпкин...аз им писах да опитат отново да дръпнат парите, те ми отговориха че ще го направят и 2-рия път нямаше проблем. Дори ми предложиха ако искам да ползвам друга карта, много бързи и любезни бяха по мейла.
Дрехите им са страхотни, определено им ставам фен. Wink

Hug мерси много
дано и при мен така се получи, че съм поръчала и на друго момиче и се чувствам много неловко като се спекат нещата за общи поръчки
за билинг адрес какво им писахте- реалния или английския, към който пускате поръчата

Последна редакция: чт, 18 мар 2010, 01:57 от mini_79

# 203
за билинг адрес какво им писахте- реалния или английския, към който пускате поръчата [/color]

За билинг адрес не е хубаво да се пише този на превозвача, реалния съм писала.

# 204
  • Варна
Добро утро!
Имам въпрос към тези, които ползват услугите на Гъбко, на чие име превсеждате парите (моля за отговор на лични)?

# 205
Здравейте,
искам да ви се оплача колко съм разочарована от RiminiKids.Пуснала съм си поръчката от Next на 28 февруари и снощи ми писаха,че ще дойде края на месеца.За първи път пазарувам онлайн и направо съм се отчаяла.Дали  ще дойде тази поръчка никой не знае.......

# 206
И сега какво, аз тотално се обърках дали да ги поръчвам или не, като погледна и тези две красоти за какви цени ги дават, направо не знам....
http://www.getthelabel.com/fcp/product/Adidas-Originals//Infant- … 1944?colour=white
http://www.getthelabel.com/fcp/product/Puma//Infant-Espera-GLT/4148?colour=white
И на двете пише Infant... ама в сайз чарта им "инфантски" номера НЯМА, те са си за като възрастни, затова на mucko са й пратили големи...Ох, не знам, да взема да им пиша ли, какво... newsm78 newsm78

# 207
Някой плащал ли е скоро успешно в Debenhams с бг карта?

А според мен се е получило някакво неразбирателство в диалога ви.Аз мисля,че е излишно да ходиш два пъти до банката Peace Нямам представа защо не искаш да използваш наложения платеж като опция,аз лично винаги така практикувам,а предполагам и повечето момичета,които не са от съответния град и ползват куриери когато нещата им пристигнат в БГ-и когато е само за превоз,и когато е за превоз при посредничество.Наложения платеж на Еконт ако не се лъжа е 2.4% от стойността,която трябва да платиш,т.е. за превоз на поръчка от 5кг ако е по 1 лира /примерно/ ти се оскъпява с 0.30лв,ако ти е 10 лири превоза плащаш за наложен платеж 0.55лв...според мен по-голям разход е самия куриер в БГ,в повечето случаи на него плащам повече отколкото ми е струвал транспорта от Англия до България....тъй че излишно ми се вижда за да избегнеш наложения платеж да си губиш времето в банката за превод на неголеми суми /всъщност всичко зависи и колко е голяма поръчката ти,де/
Те имат сметка в лири,нямам идея защо не са ти я дали,и левовата и тази са в една банка?
Нещо се разписах рано сутрин,напоследък нямам време за темата и само ви догонвам,прочитайки отгоре-отгоре Rolling Eyes
Не им адвокатствам на Габко,ползвам ги,признавам,плащам си,ползвала съм и още 5 посредника/превозвача,към никой почти нямам забележки особени,но ми стана странно защо така не го щеш този наложен платеж и реших да се включа-с добри чувства и от чисто любопитство Peace

На всичките ни 8-ци пише 25 1/2 Grinning

# 208
Момечета, някой има ли от тениските на Некст  за 2-3 год. ако може да ми даде широчина и дължина. Praynig
Благодаря!

# 209
  • Burgas
редактирам се вече имаме мейл от гив:))

Последна редакция: чт, 18 мар 2010, 10:24 от dely

Общи условия

Активация на акаунт