Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 28

• 57 133
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
Мила-мама, ако някой друг не се включи, аз към 18.00 часа мога да ти измеря и сандал и ботуш.

# 331
  • Пловдив
Някоя мама има ли този модел и дали е подходящ за прохождане?   newsm78
http://www.mothercare.com/Mothercare-Baby-Girls-Crawler-Shoes/dp … 2031&mcb=core

И ме интересува дължината на стелката на номер 4,ако някой го има    bouquet

# 332
  • Златна Добруджа
Моля спешно за см на стелка на дамски обувки или ботуши Кларкс размер 6 Praynig

Имам тези: http://www.clarks.co.uk/find/department-is-women/subbrand-is-adu … oduct-is-20339748, UK 6, стелката е 25,8 см   Peace

# 333
Моля, може ли някой да ме ориентира как вървят обувките на Мадъркеър. На сина ми крачето му е 12 см. За 3 или за 4 сме? Praynig Praynig Praynig

Имаме едни балеринки с мека подметка, 3 номер (вътре пише up to 12 m). Подметката отвън (но почти няма разлика с дължината на вътрешната стелка) е 12,5см. Според мен сте за 4 номер.  Peace

mylili, благодаря ти!  bouquet  bouquet  bouquet Така и ще направя! Ще поръчам 4!

# 334
Oxana,чрез коя фирма си поръча сандалките на clarks,дали ще стане да ги платя с виртуална карта за интернет пазаруване на дск и да дам адреса на емпреса или има опасност да не стане и да ми блокират парите newsm78
поръчах през Алмъз.
Да момичета, Деметра доста порасна за тази зима Laughing. А рокличка на рози е за 4 годинки, но горе и е добре, само на дължина идва голяма Rolling Eyes. Но може би  до края на лято и нея ще  сложим. Joy

# 335
Здравейте Hug
Харесах си количка от ибей, но продавача не доставя до България. Бихте ли ми препоръчали фирма с която ще ми излезе най-изгодно доставката.
Благодаря предварително  bouquet

# 336
Мила-мама, всички мои обувки на Clarks са номер 6 и са със стелка точно 25 см.

# 337
Здравейте Hug
Харесах си количка от ибей, но продавача не доставя до България. Бихте ли ми препоръчали фирма с която ще ми излезе най-изгодно доставката.
Благодаря предварително  bouquet

два пъти съм поръчвала на познати, през ГабКо, едната количка с кашона беше 15 кг, другата 20 кг по 1,2 паунда на 2,30 за паунд

# 338
  • София
mentina, garim - благодаря Simple Smile

# 339
Момичета,как пазарувахте от тук www.getthelabel.com -с посредник или превозвач?

# 340
  • София
Някой да си е купувал парфюм от Гъбко? Истински ли са? ВЕднага ли се доставят или се чака поръчка от Англия?

# 341
Момичета,как пазарувахте от тук www.getthelabel.com -с посредник или превозвач?
И с двете

# 342
Пристигнаха ми нещата от Малатан .За пръв път поръчвам от там и съм много приятно изненадана от и качеството им.
Ако на някой му се гледа - ето снимки.

# 343
Момичета, дойде ми поръчката от Алезар, но сандалките Адидас не са номера, който ми трябваше- тези са 35 номер Sad Ако някоя от вас проявява интерес ги продавам, цената е за колкото са купени!Ако някой се интересува да пише на ЛС Peace

Изглежда номерът на сандалките е 36, иначе англиийски 3, дължина на стелката 23 см, мерена от петата до върха на палеца Peace

# 344
vikuna,благодаря Simple Smile!

Общи условия

Активация на акаунт