Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 28

• 57 173
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
  • Някъде там на юг...
Признавам, че не съм ви чела скоро  Embarassed

С риск да ме нападнете искам да попитам чрез коя фирма посредник в момента е най-изгодно? Отзиви за Алезар?

И последно - стелка на  УК 11 снадалки  Praynig Praynig Praynig

# 31
  • Пловдив
 newsm51
И да попитам Гив кой куриер използват?Поръчката ми е пристигнала в събота и се надявам днес да я пратят?  Praynig

# 32
Признавам, че не съм ви чела скоро  Embarassed

С риск да ме нападнете искам да попитам чрез коя фирма посредник в момента е най-изгодно? Отзиви за Алезар?

И последно - стелка на  УК 11 снадалки  Praynig Praynig Praynig
UK 11  - 18см.

# 33
И аз имам мейл от римини,че нещата са ми пристигнали.Но чак сега ми съобщават,че имам неналичен артикул.Да  ми бяха казали по-рано,щях да го заменя с нещо друго. Crossing Arms
Те ми бяха фаворити,но откакто смениха условията,с този наложен платеж,не ме устройват толкова.А и поръчката ми се забави повече от обичайното.

# 34
  • София
Благодаря за новата тема  bouquet

# 35
  • Сливен
Знаете ли че от 27 март започва сезонното намаление на NEXT. Стягайте се и нападайте намаленията Mr. Green

# 36
  • Пловдив
newsm51
И да попитам Гив кой куриер използват?Поръчката ми е пристигнала в събота и се надявам днес да я пратят?  Praynig

На мен ми ги пращат с еконт,но аз  казах,че искам с тях.Не знам по принцип с тях ли работят.

# 37
Благодаря, Танче, за новата тема Hug
Да дам мнение за дрешките на Теско след изпиране на 40 градуса, центрофуга 1200 и сушилня на  средна температура. Не са мръднали, или ако има свиване, то е мноого мъничко(говоря за блузките с дълъг ръкав най-вече). Дънките не са засега, не съм ги прала, но вярвам, че и те ще преминат успешно теста Peace
Я да попитам аз: харесах си спално бельо за нашата спалня и спално бельо, завеси и декорация за детска стая, обаче ще ми трябват наесен, та се чудя да ги вземам ли отсега... Thinking Кога си сменят колекцията за такива неща Некст, знае ли някой? Мерси предварително.

# 38
  • софия
Моля посъветвайте ме къде да търся анцунг за 4 годишно момченце, който да е за пролетно време може и марков Simple Smile и как е анцунг на английски newsm78 за да търся  bouquet

# 39
Знаете ли че от 27 март започва сезонното намаление на NEXT. Стягайте се и нападайте намаленията Mr. Green

Това сериозно ли е? newsm78

# 40
# 41
  • Бургас
Момичета, някой има ли тези сандали 8 или 9 номер да ми измери стелката? Много ще съм благодарна!
И да питам още нещо - сайта на Алмуз не ми се отваря от няколко дни.Дали е само при мен проблема?

Съжалявам ако въпросите ми са коментирани, но не съм чела предишните теми.

# 42
  • В мечтите
кацц... и от мен в новата темичка..благодаря Танче   bouquet

# 43
# 44
  • София
благодаря и аз за темичката - оглеждам се за бански, препоръчайте изгоден магазин

Общи условия

Активация на акаунт