Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 28

• 57 156
  • 747
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Момичета, някой има ли тези сандали 8 или 9 номер да ми измери стелката? Много ще съм благодарна!
И да питам още нещо - сайта на Алмуз не ми се отваря от няколко дни.Дали е само при мен проблема?

Съжалявам ако въпросите ми са коментирани, но не съм чела предишните теми.

Мимка  Hug Алмуз спряха временно да приемат поръчки. Затова сайта не се отваря. И аз чакам една поръчка -в неделя е тръгнал буса  Peace
Верно ли  за 27-и   Grinning

# 46
Момичета, някой има ли тези сандали 8 или 9 номер да ми измери стелката? Много ще съм благодарна!
И да питам още нещо - сайта на Алмуз не ми се отваря от няколко дни.Дали е само при мен проблема?

Съжалявам ако въпросите ми са коментирани, но не съм чела предишните теми.

Не е само при теб , като се опитам да вляза в дир.бг се отваря това :

Уважаеми потребители,

В резулат на пожар бе унищожено основното оборудване на дир.бг. Всички данни на сървърите до пожара са записани паралелно на допълнително оборудване.
В момента тече възстановителна процедура.
Надяваме се в най-скоро време да сме заедно.
Искрено молим за вашето разбиране и търпение.

И аз ще замоля за стелки на същите сандали  Simple Smile  , както и за ширина отпред на първата лепка .

# 47
  • София
Гледам, че вече някои от вас чакат дрешки от новата колекция на Некст. А нещата които аз харесах са с отложена доставка. И вашите ли са така? Последно, когато поръчах такъв артикул не дойде изобщо, изпълниха ми поръчката без него. Посредникът тогава ми каза, че рядко получавали артикулите с отложена доставка. Така и стана. Поръчах го наново след време със следващата си поръчка и нямаше проблем. Та сега се въздържам да си пусна поръчката, щом не са налични нещата.

# 48
  • Сливен
Съвсем сериозно е това за НЕКСТ, пише го навсякъде в англ. форуми, те англичаните са даже по-големи тарикати и от нас българите, все гледат евтиничко и ако може без пари Mr. Green, казват че последната седмица на март започвало намалението на НЕКСТ, и уточниха даже дата 27 март, заложила съм пари в бюджета и сега тръпна.
За питащите, Гив Транспорт пращат и с избран от теб куриер, на мен най-изгодната оферта на пратки над 12 кг е тази на Интерлогистика, всичките куриери прослушах, защото поръчвам предимно памперси и пюрета и те са доста тежки, но като оферта само Интерлогистика дават такава цена, всички други са доста по-високи и са фиксирани. При интерлогистика се плаща на кг след 12кг, а и процента наложен платеж е най-нисък. Party

# 49
  • София
Някой може ли да даде см. на стелка размер 7 на тези гуменки и джапанки?
Никой ли не е поръчвал дори подобни от Некст?

# 50
  • Бургас
Сиска, благодаря за инфото!   bouquet А това за 27 не го разбрах, кое да е вярно? Embarassed
Танчето, благодаря и на теб!  bouquet

# 51
Taнче, да си жива и здрава! Hug Hug Hug

# 52
  • Пловдив
Мила-мама ,нашите са тези, но в розово
http://www.next.co.uk/shopping/shoes/girlsshoes/27/8?extra=sch&a … mp;exclude=00SK00

7-ца и стелката е 15,5см.

# 53
  • София
татито, мерси Simple Smile
Не е ли рано за намаления от Некст? И има ли посредници, които да приемат поръчки тогава?
Днес или утре ще поръчам от Пъмпкин за пръв път. Има ли нещо по-специфично, някаква тънкост, дето съм пропуснала? 5 лири ли е доставката?

# 54
  • Пловдив
татито, мерси Simple Smile
Не е ли рано за намаления от Некст? И има ли посредници, които да приемат поръчки тогава?
Днес или утре ще поръчам от Пъмпкин за пръв път. Има ли нещо по-специфично, някаква тънкост, дето съм пропуснала? 5 лири ли е доставката?

Предполагам,че е великденското намаление  Peace

# 55
Записвам се и аз в новата темичка Simple Smile

# 56
tanini,благодаря ти поръчах 8 и явно ще се възползвам от съвета ти     bouquet
Ох и намаления ли ще има,вече ще ме изгонят от нас   Joy Joy  Joy  -не че имаме нужда от нещо,но постоянно поръчвам   Embarassed  Embarassed

# 57
  • София
Танче,   bouquet

Да питам някой има ли от червените кецки с ягодката http://www.next.co.uk/shopping/girls/shoes/32/4? Трябва ми стелка 10-ти или 11-ти номер.

За краче 17,5см кой номер да поръчам? В таблицата гледам, че 17,1см отговаря на 10-та, а 17,8см на 11-та. Миналото лято носеше осмица. Съвсем се ошашках  Thinking

Ще помоля и който има гумени ботушки 10 или 11 да ми премери стелката  Praynig

# 58
  • Варна
http://www.next.co.uk/shopping/shoes/boysshoes/20/1?extra=sch&am … s&pid=758-097
Да попитам дали някой е поръчвал тези сандалки и да помоля за стелка с5 и с6? Praynig
Относно намалението хубава работа,но нещата не свършват ли за часове при намаленията  им? newsm78Дали ще може да се вредим с поръчки?

# 59
и аз мисля,че е доста рано за намаления при некс освен ако не пуснат неща само от предната колекция ,обаче ако е пак толкова обрана като миналия път направо няма смисъл предния път бяха останали само бебешки дрешки и за деца над 9 г.само за мене успях да поръчам няколко неща  Sad

Общи условия

Активация на акаунт