Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 28

• 57 281
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
www.mandmdirect.com -тези коректни ли са?Нали имат директна доставка  newsm78 За колко време реално пристигат поръчките?

# 106
не, не са
един от най-калпавите английски сайтове

# 107
http://www.chemistdirect.co.uk/
Ето още един сайт с директна доставка до България. Вчера поръчах обемисти неща- около 14кг., а доставката директно до Варна ще ми излезе само 7.4 паунда. Преди време поръчвах Инфакол за бебо супер изгодно, дойде само за 4 дни и ми излезе на 1/3 от цената в БГ сайтовете. Приемат БГ карти без проблем!
Ally_t, браво на теб! Благодаря за сайта! Откога искам да си поръчам разни неща за тяло и за вана!  BOOTS не доставят и тъкмо се канех да поръчвам от тях чрез посредник(къде ли щеше да му излезне края, като най-малките соли за вана са 500гр а аз искам няколко кг #Crazy Joy Joy), а ето че ти даде този сайт!  bouquet  bouquet
П.С. Наистна ли доставката ще ти е  само 7 лири за 14кг? Shocked

Да 7.49 лири за 2 столчета, всяко от които е по 7 кг.
СУПЕР! newsm44
Сега остава да пишеш като дойдат smile3503 smile3525

# 108
Днес дойде първата ми поръчка от Некст - дрешки на детето - размер 3-6м
Очарована съм от дрешките и материите. Уникално меки и приятни на допир. Peace

Сега чакам и съпруга ми да си дойде, за да сглоби и люлката, че от кога я чакам...  Mr. Green

Чудесни неща,как са размерите на дрешките според теб?

Страхотни са newsm10Щастливо бебе! И аз искам да те попитам как ти се струват размерите, че подготвям поръчка от лятната и продължавам да се чудя кой размер да избера...

# 109
не, не са

Разби всичко детско в мен  Crossing Arms Аз си бях харесала нещичко от там и много искам да го имам. Днес мислех да действам чрез посредник, защото явно никой не иска да прави обща поръчка ...  Laughing

Кажете сега, да се отказвам ли ... има доста хубави неща ..  Crazy

# 110
  • Пловдив
Много моля накой да ми даде някакви координати на Чоча   Praynig   Спешно искам да се свържа с нея    newsm17

# 111
не, не са

Разби всичко детско в мен  Crossing Arms Аз си бях харесала нещичко от там и много искам да го имам. Днес мислех да действам чрез посредник, защото явно никой не иска да прави обща поръчка ...  Laughing

Кажете сега, да се отказвам ли ... има доста хубави неща ..  Crazy

Поръчвай смело, не е чак толкова калпав .
Проблеми може да имаш само ако поръчаш с твоя карта , на адрес на превозвач . Peace
С посредниците няма проблеми , получавам си поръчките от там в нормални срокове

# 112
момичета,това само долница ли е или комплект http://www.in2thebasket.com/p-4267-new-york-yankees-roll-waist-j … rey-marl-new.aspx  newsm78

# 113
  • София
Здравейте! Дрешките, които ми дойдоха са само от Асда. Размер 9-12м и 12-18м. Разликата е около 3см. Размера на блузка 9-12м е дължина на гръб 31см, ръкав 26см. На блузка 12-18м. е съответно 34см. и 30см. Много са меки, подходящи за проле-лято, не са много плътни. Моя син е на 7м, тежи 10кг и е 75 см. и тези за 9-12м са му една идея големи. Предварително се извинявам, че така качвам снимките, ще се редактирам. Има и други неща, но понеже са само по цвят различни, не съм ги снимала.

# 114
  • София
Да задам и един тъп въпрос. Какво значи "ex-display"?

# 115
Много моля накой да ми даде някакви координати на Чоча   Praynig   Спешно искам да се свържа с нея    newsm17

Заповядай

# 116
  • Пловдив
Много моля накой да ми даде някакви координати на Чоча   Praynig   Спешно искам да се свържа с нея    newsm17

http://www.givetransport.com/index_files/Page2243.htm

Аз звънах на телефона,но никой не отговаря и за това питам,ако накой има други координати   Praynig

# 117
само панталоните  Peace

# 118
  Момичеета, как са дрешките на Гап като размери? Дъщеря ми е 84 см - 18- 24 мес дали ще са им малки  newsm78
 Благодаря   bouquet

# 119
  • София
Харесах си едни slim fit дънки от Некст, само дето са от юношеските  Crazy Има ли шанс да се навра в тях, нося 10 размер по UK, ръст 172см?

Общи условия

Активация на акаунт