Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 28

• 57 131
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
Момичета,как пазарувахте от тук www.getthelabel.com -с посредник или превозвач?
И с двете
E, нали не приемали уж бг карти?!?! newsm78

# 346
dimitriana моля те измери ми сандалките на некст и онези с розичките,мерси предварително.

# 347
Момичета, Алезар приемат ли поръчки?

# 348
  • Wolwedans
Момичета, някоя от вас плащала ли е в mothercare с БГ кредитна карта, че вече се плаша да пробвам. В 3 от сайтовете, за които пише че уж приемат, впоследствие ми отказват поръчките под различни претексти, а сумите иначe си ги блокират за 30-40 дни. Имам 3 суми /от Теско, Кларкс и chemistdirect/, които ми стоят pennding. Ще ги отблокират рано или късно, но е много изнервящо! Знам че с посредник е най-сигурно, но нещата които искам да поръчам са скъпи и обемисти, та ми се иска да платя поне само доставката. Пък и с тоя курс на лирата посредниците направо ни обезглавяват!!! 2.3 лева!!! В банката си купих лири на 2.19!!!

# 349
  • Пловдив
Аз съм плащала с бг-карта и не съм имала проблеми.  Peace

# 350
И аз досега не съм имала проблеми. Дори вчера направих поръчка от Мадъркеър. Блокираха ми една лира ипосле изтеглиха сумата.

# 351
Момичета да почерпя малката ми дъщеричка прави днеска 4-ри годинки
  party023

# 352
 nbirthday Да ти е жива и здрава! Весело и безгрижно детство!

# 353
  • Пловдив
Някой купувал ли е нещо директно от сайта на Kiddicare? В началото на темата не ги виждам в списъка на магазини в които можеш да платиш с БГ карта. Не ми е ясно например ако имам регистрация в PayPal и ако някой сайт работи с PayPal мога ли да платя през тях със собствената си карта. Ползвала съм ги в eBay, но това означава ли че може да ги ползвам и в други сайтове?
Дано да съм успяла да обясня ясно въпроса си  Embarassed

asi06, да ти е жива и здрава малката принцеса! Много да Ви слушка и безкрайно да Ви радва!

# 354
Момичета,как пазарувахте от тук www.getthelabel.com -с посредник или превозвач?
И с двете
E, нали не приемали уж бг карти?!?! newsm78

Ами върнах се назад из темите и наистина пишеше,че не приемат бг карти и сега... newsm78,знам ли?!

# 355
asi06 жива и здрава да е   bouquet

newsm59

# 356
  • Варна
Има ли желаещи да си поделим доставката от Пъмпкин?

# 357
Някой купувал ли е нещо директно от сайта на Kiddicare? В началото на темата не ги виждам в списъка на магазини в които можеш да платиш с БГ карта. Не ми е ясно например ако имам регистрация в PayPal и ако някой сайт работи с PayPal мога ли да платя през тях със собствената си карта. Ползвала съм ги в eBay, но това означава ли че може да ги ползвам и в други сайтове?

С PayPal и с Google checkout, пак не става. Опитвала съм по няколко пъти, писала съм, звъняла, съм, не става. Оказа се, че много от сайтовете не приемат нашата регистрация в Pay Pal като достатъчна.

# 358
Пъмпкин са изкарали нови неща - чудесни са! Peace

asi06,
да е жива и здрава, много да ви радва!  bouquet 

# 359
Някой от Сф, кандидат за обща поръчка от Saynsbury's, аз съм си избрала 3 нещица, поне някой с още толкова да се включи. Навита съм аз да направя поръчката, без всякакви утежнения, само да си намалим разходите за англ.доставка.

Общи условия

Активация на акаунт