Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 28

• 57 115
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
  • вече в собствен дом
Някой беше писал , че Некст ще имат разпродажба. На коя дата беше, че не си спомням? Hug
ot 27.03
Аз търсих да видя в сайта , но никъде не виждам да има дата. Тази сигурна ли е? newsm78

# 406
  • Sofia
На страницата им във фейсбук пише, че е от 27-ми.

# 407
  • вече в собствен дом
На страницата им във фейсбук пише, че е от 27-ми.
Сега прочетох. Хората питат, но Некст отговарят, че все още нямали точна дата и час за разпродажба и , че това щяло да се обяви в сайта им.  Tired

# 408
  • Сливен
Ами аз малко по нагоре даже постнах линк към разпродажбата Embarassed, но явно не сте го видели Thinking

# 409
  • София
Видяхме го, видяхме го  Laughing, дори харесах някои неща, но все още не може да се поръчва от там, явно ще е активен на 27-ми

# 410
   Никой не се включи по моя проблем  Sad!Пробвах се,пък да видим!
 Знаете ли докога Гъбко няма да приемат поръчки,че подготвям една от Некст?

# 411
   Никой не се включи по моя проблем  Sad!Пробвах се,пък да видим!
 Знаете ли докога Гъбко няма да приемат поръчки,че подготвям една от Некст?

Ако поръчката ти е от Next трябва да ползваш Гъбко като посредник не само за транспорт

# 412
  • Sofia
Ами аз малко по нагоре даже постнах линк към разпродажбата Embarassed, но явно не сте го видели Thinking
Аз го бях пропуснала, уж чета подред, минало е покрай мен, нищо почти не ми грабна окото обаче.
То всъщност знае ли се кой ще приема поръчки от намалението изобщо.
Повечето фирми спряха временно с поръчките.

# 413
Здравейте Simple Smile

Включвам се със следното питане. От един английски сайт си поръчвам обувки днес и вписвам английски адрес както си трябва (няма доставка до БГ) и си вписвам и данните на дебитната карта Виза Електрон, която пише е ОК за тях (т.е. става и с дебитна карта). Вписвам данните и пробвам плащане, дава ми съобщение "Вашата банка отказва транзакцията" .... Пробвах 2-3 пъти все същото, а картата си е коректна и друг път е ползвана за онлайн покупки от англ. сайт ... Звъня в банката и ми казват, че транзакцията е минала още първия птъ, след това има опити няколко пъти, но поради недостатъчна наличност са отказани ! В същото време статуса ми в сайта е на "очакване на плащане", т.е. пълна кошница и трябва да си я плащам, нищо не се е променило, нито са ми писали мейл, че е платено или че ще пращат обувките ... Някой има ли подобна случка  Tired

# 414
  Поръчката ми е от Спорт Дайрект.Чакам втори имейл от тях,че са ми приели кредитната карта.Дано само да стане,а не да ми блокират парите.
 А поръчката от Некст май ще почака,че Гъбко май чак след празниците ще почнат да приемат поръчки.

# 415
  Поръчката ми е от Спорт Дайрект.Чакам втори имейл от тях,че са ми приели кредитната карта.Дано само да стане,а не да ми блокират парите.
 А поръчката от Некст май ще почака,че Гъбко май чак след празниците ще почнат да приемат поръчки.

Разбрах, съжалявам, но не беше уточнила кой е сайта Peace

# 416
  • Асеновград
Момичета, Римини приемат ли поръчки в момента?Прочетох по-нагоре,че не приемат в  момента,а обикновено ми пращат e-mail,когато спират.А сега не съм получила нищо.

# 417
  • Sofia
Много сте се пременили, Краси с лентичка, Руми с куфар на рамо, да не те изгониха от вас.  Laughing
Краси, честито, лека и безпроблемна бременност ти пожелавам!  Hug

# 418
  • Пловдив
Търся си потник,обаче по-дълъ(да покрива дупето) и да е целия с пайети отпред   newsm78   Срещали ли сте нящо такова?Много ще съм благодарна!   smile3525

# 419
Аз го бях пропуснала, уж чета подред, минало е покрай мен, нищо почти не ми грабна окото обаче.
То всъщност знае ли се кой ще приема поръчки от намалението изобщо.
Повечето фирми спряха временно с поръчките.

Аз ще се пробвам с Еконт,уж казаха че ще  приемат поръчки за намалението.Пожелайте ми успех ,че моите неща са намалени  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт