Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 28

• 57 119
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
И аз да се включа в темата!  Rolling Eyes Искам да попитам някой да е поръчвал от тези джапанки http://www.getthelabel.com/fcp/product/puma/Beach-shoes/Basic-Fl … 3936?colour=black не мога да се ориентирам с размерите. Мъжа ми носи обувки 44, маратонки 45 със широк крак е, и незнам от тези кой номер да взема? Моля за помощ!  Praynig
Вчера ги получих същите.Според мен Пумата е умалена като цяло.Аз взех 10,която отговаря на 44 по принцип ,а мъжът ми носи 43 и са му точни.Сега измерих подметката 28.5см. е ,ако това ще те ориентира по-добре.

Не ме плашете, момичета че поръчах тези номер 10, а мъжът ми носи 44. Ако са му малки много ще ме е яд   Twisted Evil чакам ги вече доста време

Като ги получиш ще дадеш ли размер на стелка и да ли са леки и удобни, че и аз им се чудя. Simple Smile

Добре Peace

# 391
В английския Promod дали приемат бг карти?

# 392
  • София
Как се ориентирате за размера на шапките в Пъмпкин? За момиче на 3г. кое би било добре - L ili XL?
За размер 3 се има предвид 3-4 или 2-3 newsm78 за дете на 3г и 2-3мес. 3 дали е подходящо?

Последна редакция: ср, 24 мар 2010, 13:07 от Мила-мама

# 393
  • Бургас
За Пумите - аз имам два чифта, един за мен и един на мъжа ми, значи моите са ми точно на границата да са ми малки, но модела е може би такъв по обран, а на мъжа ми му са точно. Поръчвала съм номерата който си носим по принцип- 38 и 42, без плюс 1.
С тесен крак ли си? Защото моя е малко по широк и може би наистина трябва да си взема с номер по големи.  Thinking
[/quote

по скоро с нормален, те са ми по скоро къси, т.е. няма разстояние отпред пред пръстите, но са и модел тип балеринка Rolling Eyes

# 394
Как се ориентирате за размера на шапките в Пъмпкин? За момиче на 3г. кое би било добре - L ili XL?
За размер 3 се има предвид 3-4 или 2-3 newsm78 за дете на 3г и 2-3мес. 3 дали е подходящо?

Имаме каскет размер М / пише 53 см /,
на 5-год. ми дъщеря е голям и съм го стеснила малко.

# 395
Избрах си разни нещица от Next, но май ще ударя на камък с посредниците. Детство мое, Римини, Gabko не приемат в момента. На Алмуз страницата не ми се отваря. Алезар приемат ли? Гив транспорт? С Win company не ми се занимава.

# 396
  • София
Сериозно? а за това как да се ориентирам? Уж разделът е до 4г. Rolling Eyes http://www.pumpkinpatch.co.uk/browsesearch/LoadProductDetail.asp … 77&colour=ASH

Пробвай с Марина Транс Peace

# 397
  • Сливен
Момичета, ето нещичко интересно, но разпродажбата е доста обрана според мен http://eoss.next.co.uk/search?p=Q&ts=sale-v2&w=*&cnt=&nxti=0&nxtv=000&isort=title+rev&sale=vs10&images=on&af=cat:childrenswear&div=childrenswear&group=&size=&price=
 Нещо не се получава линка, но като го копирате целия и стартирате в браузера ще се получи, поне така се надявам

# 398
В английския Promod дали приемат бг карти?

Да.

# 399
В Пъмпкин става ли да се плаща с бг карта?

# 400
Сериозно? а за това как да се ориентирам? Уж разделът е до 4г. Rolling Eyes http://www.pumpkinpatch.co.uk/browsesearch/LoadProductDetail.asp … 77&colour=ASH

Пробвай с Марина Транс Peace
Размерите нямат нищо общо с разделите. Някои артикули могат да се предлагат както за по-малки, така и за по-големи(особено аксесоарите).
Ако го има и в двата раздела, то и размерите са посочени като за двата.
Както ти е писала west_end М им е голяма. Аз се излъгах и взех на малката каскет М и се оказа толкова голям, че е абсурд да може да го носи още поне 2 години Rolling Eyes Но понеже много ми хареса сега го поръчах пак, този път S. Дъщеря ми е на 3 год и 4 м. Peace

# 401
  • вече в собствен дом
Някой беше писал , че Некст ще имат разпродажба. На коя дата беше, че не си спомням? Hug

# 402
Пловдивчанки,
кой посредник ползвате и сте доволни-искам да си поръчам една детска количка от  amazon.co.uk ,а не я доставят до БГ

Пълна мъгла ми е пазаруването с посредници.

bouquet

# 403
  • София
Fitzgerald, west_end - благодаря Hug Ще видим какво ще дойде Rolling Eyes
За Некст - имате ли наблюдения артикули, които са със статус Sold out, дали се добавят пак в даден момент? А посредниците как процедират с неща, които имат по-дълъг срок на доставка? Миналата година с ДМ имах доста разправии за един костюм. Поръчали само сакото, защото панталонът щял да дойде по-късно Crazy
Има ли фирма, която да си изчаква всичките неща или носят, каквото дойде, пък после при късмет се плаща нова доставка, ако все пак си искаш нещото Thinking

# 404
Някой беше писал , че Некст ще имат разпродажба. На коя дата беше, че не си спомням? Hug
ot 27.03

Общи условия

Активация на акаунт