Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 28

• 57 120
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
И аз да се включа в темата!  Rolling Eyes Искам да попитам някой да е поръчвал от тези джапанки http://www.getthelabel.com/fcp/product/puma/Beach-shoes/Basic-Fl … 3936?colour=black не мога да се ориентирам с размерите. Мъжа ми носи обувки 44, маратонки 45 със широк крак е, и незнам от тези кой номер да взема? Моля за помощ!  Praynig
Вчера ги получих същите.Според мен Пумата е умалена като цяло.Аз взех 10,която отговаря на 44 по принцип ,а мъжът ми носи 43 и са му точни.Сега измерих подметката 28.5см. е ,ако това ще те ориентира по-добре.

# 376
Момичета споделете за поръчките от www.getthelabel.com през посредник или става с бг карта?или ако някои прави поръчки били пуснал и за друг? Praynig

# 377
И аз да се включа в темата!  Rolling Eyes Искам да попитам някой да е поръчвал от тези джапанки http://www.getthelabel.com/fcp/product/puma/Beach-shoes/Basic-Fl … 3936?colour=black не мога да се ориентирам с размерите. Мъжа ми носи обувки 44, маратонки 45 със широк крак е, и незнам от тези кой номер да взема? Моля за помощ!  Praynig
Вчера ги получих същите.Според мен Пумата е умалена като цяло.Аз взех 10,която отговаря на 44 по принцип ,а мъжът ми носи 43 и са му точни.Сега измерих подметката 28.5см. е ,ако това ще те ориентира по-добре.

няма нищо такова за умалена Пума
отговаря си точно, просто джапанки и чехли аз например винаги вземам номер по-голям  Peace
имам 37 от дамския модел, абсолютно точно ми залепват

# 378
момичета, днес има ново намаление в Пъмпкин - до няколко часа мисля пак да поръчам  -  ако някоя от вас иска да си поделим доставката, да ми прати направо линкове.

# 379
  • някъде
И аз смятам,че пумите са умалени.Имам два чифта маратонки.Тези,които съм поръчала по-големи са добре,а точния номер ми убиват.

# 380
момичета, днес има ново намаление в Пъмпкин - до няколко часа мисля пак да поръчам  -  ако някоя от вас иска да си поделим доставката, да ми прати направо линкове.

може ли да ми дадеш линк към сайта да погледна Praynig

# 381
# 382
И аз да се включа в темата!  Rolling Eyes Искам да попитам някой да е поръчвал от тези джапанки http://www.getthelabel.com/fcp/product/puma/Beach-shoes/Basic-Fl … 3936?colour=black не мога да се ориентирам с размерите. Мъжа ми носи обувки 44, маратонки 45 със широк крак е, и незнам от тези кой номер да взема? Моля за помощ!  Praynig

Не ме плашете, момичета че поръчах тези номер 10, а мъжът ми носи 44. Ако са му малки много ще ме е яд   Twisted Evil чакам ги вече доста време

# 383
И аз да се включа в темата!  Rolling Eyes Искам да попитам някой да е поръчвал от тези джапанки http://www.getthelabel.com/fcp/product/puma/Beach-shoes/Basic-Fl … 3936?colour=black не мога да се ориентирам с размерите. Мъжа ми носи обувки 44, маратонки 45 със широк крак е, и незнам от тези кой номер да взема? Моля за помощ!  Praynig

Не ме плашете, момичета че поръчах тези номер 10, а мъжът ми носи 44. Ако са му малки много ще ме е яд   Twisted Evil чакам ги вече доста време

Като ги получиш ще дадеш ли размер на стелка и да ли са леки и удобни, че и аз им се чудя. Simple Smile

# 384
  • близо до морето

Това значи ли че и от дамските модели трябва да поръчам +1 , нося 37 трябва ли да поръчам 38?  newsm78

mini_79 а по принцип кой номер носиш?

# 385
  • Бургас
За Пумите - аз имам два чифта, един за мен и един на мъжа ми, значи моите са ми точно на границата да са ми малки, но модела е може би такъв по обран, а на мъжа ми му са точно. Поръчвала съм номерата който си носим по принцип- 38 и 42, без плюс 1.

# 386
  • Стара Загора
Момичета не съм чела цялата тема-само първата и последните 2-3 страници, затова се извинявам ако вече е обсъждано.Някоя ползвала ли е този посредник
 http://www.bukkk.com/bg/prices
Има някаква уловка или само на мен ми се струва,че е по евтино отколкото при другите фирми които коментирате?По-евтино е за пратки на голяма стойност който не тежат много така като смятам или греша? Няма комисионна от 8-9 % което не мога да преценя дали компенсира разликата от 1.2 паунда на кг при тези с комисионната?Сега чакам една поръчка с дрехи и като доиде ще я претегля за да сметна с абсолютна точност.Ако едни маратонки тежат 1.1 кг например може да излязат "златни " докато ги получа.Изобщо някой някога работил ли е с този сайт /разбирайте получил ли е нещо наистина /да сподели впечатления?
Благодаря предварително за информацията

Последна редакция: ср, 24 мар 2010, 11:35 от VeLin4eto

# 387
Аз ли не виждам кое е по-евтино newsm78
За 5 кг доставката е 15 лири

# 388
  • близо до морето
За Пумите - аз имам два чифта, един за мен и един на мъжа ми, значи моите са ми точно на границата да са ми малки, но модела е може би такъв по обран, а на мъжа ми му са точно. Поръчвала съм номерата който си носим по принцип- 38 и 42, без плюс 1.
С тесен крак ли си? Защото моя е малко по широк и може би наистина трябва да си взема с номер по големи.  Thinking

# 389
  • София
Моля ако някой от София пуска поръчка от Некст, да ме включи с едни кецки. Нямам време да пускам поръчки  ooooh!. пишете ми на ЛС  Hug

Общи условия

Активация на акаунт