Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 28

• 57 080
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
  • Шумен
Момичета, Алезар от кога ще започнат отново да приемат поръчки? newsm78

Харесах си няколко неща от детската номерация на Next, помня че някой си беше вземал от там. Та въпроса ми е с размери 86X65X90 дали ще се пъхна в дрехи за 14 годишни? Или да си поръчам по-големи? Благодаря за отговорите   bouquet.

# 496
Момичета някой ползвал ли е услугите на ТheWinCompany?Дайте отзиви.
АЗ пак Whistling

# 497
Момичета някой ползвал ли е услугите на ТheWinCompany?Дайте отзиви.
АЗ пак Whistling

Аз съм ползвала Уин.
Доволна съм, но малко по-бавно става с тях - може би около месец, ако не ти е спешно няма да е проблем.
Иначе са коректни и мисля, че ще останеш доволна.

# 498
Здравейте за първи път пратих нещо на адреса на ипмреса писах им имейл на този адрес mimi45671@abv.bg с имената си, телефон и къде искам да получа пратката. Това ли само, което трябва... сега какво, да очаквам писмо от тях ли и кога ще ми отговорят newsm78 Моля някой запознат да сподели  Praynig

Не очаквай писмо от тях, по-скоро си проверявай как се движи поръчката чрез тракинг номера и след като пристигне на техния адрес започвай да проверяваш форума им, за да се самоинформираш кога евентуално ще дойде в Бг поръчката ти и кои са часовете за раздаване/дните, в които изпращат куриери.

# 499
Здравейте за първи път пратих нещо на адреса на ипмреса писах им имейл на този адрес mimi45671@abv.bg с имената си, телефон и къде искам да получа пратката. Това ли само, което трябва... сега какво, да очаквам писмо от тях ли и кога ще ми отговорят newsm78 Моля някой запознат да сподели  Praynig

Не очаквай писмо от тях, по-скоро си проверявай как се движи поръчката чрез тракинг номера и след като пристигне на техния адрес започвай да проверяваш форума им, за да се самоинформираш кога евентуално ще дойде в Бг поръчката ти и кои са часовете за раздаване/дните, в които изпращат куриери.

Благодаря   bouquet вече бях изгубила надежда, че някой ще ми отговори  Confused

# 500
И аз пуснах поръчка чрез Маринатранс преди два дни. Нямам потвърдителен мейл към момента. Притесни ме един от постовете по-горе, че вече седмица няма информация за пусната поръчка.
Никак не ми се иска част от поръчаните от мен неща да се изчерпят.

# 501
И аз пуснах поръчка чрез Маринатранс преди два дни. Нямам потвърдителен мейл към момента. Притесни ме един от постовете по-горе, че вече седмица няма информация за пусната поръчка.
Никак не ми се иска част от поръчаните от мен неща да се изчерпят.

Моята е пусната и платена преди 2 седмици...

# 502
Туко що пуснах поръчката си от намаленията на Некст чрез Гив транспорт,но видях,че те начисляват доставка 3,95 п. до англ.адрес. Ако някой желае също нещо от Некст,дори не и от намаленията ,нека ми пише на ЛС,за да си разделим доставката.

# 503
  • Бургас
Аз пуснах поръчка към Маринатранс на 20.03. обаче се свързах с тях по Скайпа, беше ми казано че поръчката ми ще бъде пусната в понеделник 22.03 и чинно си чаках, междувременно си харесах още няколко нещица и им писах дали мога да ги добавя. Всичко беше Ок, но поръчката ми така и не се пусна понеже трябваше да ми изпратят сумата която дължа и банкова сметка. Вчера им писах с питане ще ми обработят ли поръчката, или да я отказвам, явно малко по остра съм била и настоятелна защото днес вече мога да се похваля че поръчката ми е пусната преведох си сумичката и чакам Grinning да се радвам на новите ми покупки. Мисля че Маринатранс са коректни, може би имат доста работа както и другите посредници които преустановяват работа за момента.
И аз пратих заявка за поръчка на Маринатранс миналата седмица и още не е пусната.
Имали вероятност изобщо да не я пуснат?

Много трудно е да се научиш да казваш "не". Моите уважения към Гери от Алезар. тя първа се осмели да го направи и не виждам да е загубила от това.
Бубе много съм съгласна с теб, че понякога трябва и да се казва Не, но едно ми хареса в дамата с която си кореспондирах по Скайпа, че "В никакъв случай не иска да си губи клиентите" - клиентът е цар и трябва да се уважава все пак............

# 504
а аз не мога да разгледам разпродажбата на Некст - когато отворя сайта няма раздел Offers, а линка, който бе даден в темата не се отваря.  Само при мен ли е така? Ще дадете ли нов, по-актуален линк?

# 505
Извинявам се,ако вече е коментирано,но може ли някой да пусне линк към намалението на Некст.Разглеждам сайта,но нещо не мога да се ориентирам.Благодаря! Hug

# 506
  • вече в собствен дом
Извинявам се,ако вече е коментирано,но може ли някой да пусне линк към намалението на Некст.Разглеждам сайта,но нещо не мога да се ориентирам.Благодаря! Hug
Ето:
http://eoss.next.co.uk/search?p=Q&ts=sale-v2&w=*&af=cat%3Awomenswear&cnt=16&images=on&isort=revtitle&sale=ms10&pfg=zl9rous8ap&nxti=0&nxtv=000
 Peace

# 507
Днес получих още една поръчка от АСДА през Гъбко. Всичко беше точно, дойде бързо. В крайна сметка като цяло съм доволна от техните услуги Peace
Имам следното питане: някой някога въобще получавал ли е от английските сайтове неватирани спортни долнища?
Днес получих ето това комплектче и с огромна почуда открих, че долнището е ватирано. Блузката е фино, тъничко трико, чудесно за топла пролет и хладно лято, а долнището-с вата Rolling Eyes
Както и всички други, които получих от АСДА досега, независимо в комплект или отделно.
Май като се замисля и тези, които му купих на Некст от магазинчето в Стара Загора, пак бяха ватирани... Thinking
Търсят се долнища с дълъг крачол, които да не са ватирани, а от тъничко трико...Grinning Има ли някакъв начин да се разбере от описанието кое е с вата и кое без  Wink

Последна редакция: пт, 26 мар 2010, 15:21 от Avgusta

# 508
Бубе много съм съгласна с теб, че понякога трябва и да се казва Не, но едно ми хареса в дамата с която си кореспондирах по Скайпа, че "В никакъв случай не иска да си губи клиентите" - клиентът е цар и трябва да се уважава все пак............
[/quote]
Ами струва ми се, че нещатата са  по-скоро лъжа и мотаене, отколкото уважение. Ако имат проблем да ми обяснят или да откажат поръчката.Не обичам да ме разиграват и лъжат. Това ми е първата поръчка през Маринатранс и започвам да се разочаровам от фирмата.

# 509
Момичета, някой има ли блузки размер 5-6 на Marks and Spencer да ми измери една? Hug

Общи условия

Активация на акаунт