Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 28

• 57 040
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, момичета:)
Моля тези, които ползват само транспортни услуги да споделят опит, тъй като май сбърках при поръчка от Sportsdirect. Навсякъде чета, че не може да се плати с българска карта, а пък адреса за доставка да е в Англия. Аз точно това направих, за сега поръчката ми не е обработена, но паричките ми ги дръпнаха. Какво ще се случи оттук нататък? Как действате, когато ползвате само транспорт? Надявам се скоро някоя от вас да ме успокои, че нещо много се притесних:(
Благодаря предварително.

# 571
  • СОФИЯ
Може ли да ми помогнете с размерите на некст.Харесала съм си ето този бански  http://www.next.co.uk/shopping/women/swimwear/6/4?extra=sch& … amp;exclude=00D00| ,но незнам кой размер да поръчам. По принцип нося сутиен 75/В,а бикини М или Л.  Кое на колко отговаря?

# 572
Честит празник на всички именици !

# 573
Честит празник 

# 574

Честит празник

# 575
Може ли да ми помогнете с размерите на некст.Харесала съм си ето този бански  http://www.next.co.uk/shopping/women/swimwear/6/4?extra=sch&n=women&pid=470-568&exclude=00D00| ,но незнам кой размер да поръчам. По принцип нося сутиен 75/В,а бикини М или Л.  Кое на колко отговаря?

За горнището 34В(в случая 34А/В), а долнище 10 или 12 Peace

Честит празник!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 576
Здравейте, момичета:)
Моля тези, които ползват само транспортни услуги да споделят опит, тъй като май сбърках при поръчка от Sportsdirect. Навсякъде чета, че не може да се плати с българска карта, а пък адреса за доставка да е в Англия. Аз точно това направих, за сега поръчката ми не е обработена, но паричките ми ги дръпнаха. Какво ще се случи оттук нататък? Как действате, когато ползвате само транспорт? Надявам се скоро някоя от вас да ме успокои, че нещо много се притесних:(
Благодаря предварително.
sisley1980,защо да не може да се плати с бг карта?
Виж в темата за Sportsdirect http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=483660.0  Peace.

п.п.Честит паразник на всички именници smile3525!

# 577
sisley1980,
аз съм плащала с Виза Електрон - нямаше проблеми. Дойдоха си ми нещата. Peace

Честит празник на всички именници!  bouquet

# 578
  Честит празник на всички именници!
 И аз пуснах към Sportsdirect една поръчка,но все още нямам втория имейл че са ми одобрили картата.Дано не ми блокират парите,а да ми изпълнят поръчката  Praynig.Но не се притеснявай,най-много да ти блокират паричките за 45 дни,но после ще си ги получиш.

# 579
  • София
как пазарувате от ASDA DIRECT ? само с посредник ли става?
бързо ли доставят? откозват ли артикули и друго нещо по-специално трябва ли да знам?
Може и на лични  Rolling Eyes
И се извинявам ако е коментирано....

# 580
  • София
от ASDA DIRECT можеш да

1. платиш с кредитна карта и да ползваш превозвач от  UK  до БГ или
2. да ползваш фирма посредник

доставката е както навсякъде - две седмици или 10 работни дни!
Качеството е добро! Пазарувала са 3-4 пъти от там и нямам несполучливо избран артикул!

Ако артикулът, който си избрала в момента на поръчването се изчерпа, в имейл те уведомяват, че няма да могат да ти го доставят и ако искаш можеш да го замениш с друг!

bouquet

Честит празник на всички цветя  Hug!

Последна редакция: нд, 28 мар 2010, 19:03 от shivani

# 581
Много ви благодаря за отговорите. Притеснението ми беше, че плащам с българска карта, а пък давам английски адрес за доставка.

i]Ако се пуска до Англия  трябва да си си потвърдил акаунта - т.е. да си изпратили документи за адреса си.Сканирана лична карта или шофьорска книжка, финансов документ - платена сметка, в която се вижда името и адреса ви, или банково извлечение.
Иначе не изпращат поръчки на адрес, различен от адреса на картата с която се плаща.
[/i]

Тази информация ме обезпокои.

Вие какъв адрес сте дали, използвали ли сте транспортна фирма, която да ви достави пратката или сте поръчвали с директна доставка от Sportsdirect?

# 582
Здравейте! Чесити празник на всички цветя и дървета!   bouquet

Искам да помоля за съвет! Искам да взема на моя син дрешки за лятото от бебешката серия на некст. В момента сме почти на 7 месеца. Носим блузки 6-9,които са ни точно, пожамки (цели) 9-12, бодита 9-12, панталонки 6-9. В момента сме 9650гр и 70,см като това са данни от 16.03. За последния месец сме качили 1250гр. Като се има впредвид, че дрешките трябва да ги носи до края на август, когато ще е на почти годинка (родени сме на 06.09), каквъв размер дрешки според вас трябва да му взема? 9-12 или 12-18?

Благодаря Ви предварително !  Hug

# 583
  • Пловдив
shivani, би ли споделила с каква карта плащаш в Асда..... На мен дори в Англия в магазина им, ми отказаха плащане с бг-кредитна карта.

# 584
  • Wolwedans
Здравейте! Чесити празник на всички цветя и дървета!   bouquet

Искам да помоля за съвет! Искам да взема на моя син дрешки за лятото от бебешката серия на некст. В момента сме почти на 7 месеца. Носим блузки 6-9,които са ни точно, пожамки (цели) 9-12, бодита 9-12, панталонки 6-9. В момента сме 9650гр и 70,см като това са данни от 16.03. За последния месец сме качили 1250гр. Като се има впредвид, че дрешките трябва да ги носи до края на август, когато ще е на почти годинка (родени сме на 06.09), каквъв размер дрешки според вас трябва да му взема? 9-12 или 12-18?

Благодаря Ви предварително !  Hug
12-18 Peace
Пу да не му е уроки!!! Сладура е с размери на едногодишно дете! А пък ако ползваш сушилня и с 12-18 трябва да внимаваш! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт