СТРАСТИ - градините в СОФИЯ - кампания 2010/2011

• 36 247
  • 762
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Да, има проблем с влизането в профилите в момента. И при мен е така.

# 646
  • София
Момичета, вие имате ли проблем с влизането в профила на децата? Аз от вчера изобщо не мога да вляза в профила. Нищо не ми зарежда.
Аз преди около час влизах,но сега не става. Thinking
Явно обновяват системата...

# 647
  • СОФИЯ
Може и да е дискутирано, но да попитам  Embarassed извинявам се предварително - миналата година имаше за определен период преди първото класиране процентен шанс за прием в ДЗ. Дали тази година ще се прави подобно нещо?  newsm78

Още един въпрос - от 19/4/2010 жз ще съм на нова работа. Трябва ли от сега да направя промените в системата за ДГ при положение, че градините, в които сме кандидатствали нямат критерии за месторабота? Мога ли да направя промяната на по-късен етап?

По първия въпрос отговорът от последната РГ е Не.
По втория - можеш да промениш във всеки момент до затварянето на с-мата, щом тази промяна е от 19.04 тогава.

# 648
# 649
Аз нямам проблем с влизането в профила.

# 650
Може ли някой да каже какво означава''системата ще генерира номерата'' и за тези входящи номера,който ще се дават.Мен ме притеснява това ,че не съм си подредила кандидатурите, нали ще мога да го направя и след днещния ден

# 651
  • СОФИЯ
Може ли някой да каже какво означава''системата ще генерира номерата'' и за тези входящи номера,който ще се дават.Мен ме притеснява това ,че не съм си подредила кандидатурите, нали ще мога да го направя и след днещния ден

Мисля, че тази иф не е вярна. Днес по БНР м/у 12 и 15 ч. ще говорят за това.

# 652
Как всяка седмица ще има класирания,а записването ще е в срок 2 седмици  Rolling Eyes
Ей това и аз все се чудя! newsm78
Нали на края на първата седмица трябва да има класиране/май на 1 май/,а как ще разберат колко свободни места са останали от отказали се!?

Ами например отиват родителите на класирано дете на 24-ти да го запишат още първата седмица, обаче получават отказ (заради некоректно заявени предимства например), автоматично мястото се освобождава за класирането на 1-ви, не се чака да изтече и втората седмица. Миналата година имаше такива случаи на отказани деца.

# 653
# 654
Здравейте,

знае ли някой защо в момента списъците с чакащи от набор 2006 г. са подредени по азбучен ред, поне аз така го виждам и са с дата 100423. Това означава ли, че не се запазват местата, които са били до момента. Какво става с жребиите, които са били изтеглени досега? Доколкото разбрах, текущите класираня си продължават в края на април по нормалния начин или?

# 655
  • София
Не съм пробвала да влизам в профила в ИСОДГ. Проблемите най-вероятно са били от генерирането на номерата.
От новините на форума
Цитат
На 07.04 (сряда) заместник-кметът на Столична община, направление "Инвестиции и строителство", Ирина Савина ще отговаря в подфорум "Детски ясли и градини" на въпроси, свързани със строителството на училища и детски градини, на пътища и мостове в София.
Може би ще има тема тук.

# 656
Здравейте,

знае ли някой защо в момента списъците с чакащи от набор 2006 г. са подредени по азбучен ред, поне аз така го виждам и са с дата 100423. Това означава ли, че не се запазват местата, които са били до момента. Какво става с жребиите, които са били изтеглени досега? Доколкото разбрах, текущите класираня си продължават в края на април по нормалния начин или?

За тази учебна година (2009-2010) повече няма да има текущи класирания, съответно изтеглените при жребий номера вече не са валидни. На 24. 04. започват класиранията за следващата учебна година (2010-2011) и на децата в гранични групи ще бъде теглено ново случайно число. Затова и първата част от входящият номер носи датата 23.04.2010 (100423)

# 657
  • СОФИЯ
Не съм пробвала да влизам в профила в ИСОДГ. Проблемите най-вероятно са били от генерирането на номерата.
От новините на форума
Цитат
На 07.04 (сряда) заместник-кметът на Столична община, направление "Инвестиции и строителство", Ирина Савина ще отговаря в подфорум "Детски ясли и градини" на въпроси, свързани със строителството на училища и детски градини, на пътища и мостове в София.
Може би ще има тема тук.

Знае ли се от/до колко часа?

# 658
  • София
Аз си влизам в профила без проблем.
Някой може ли да ми обясни какво означава това, защото нещо не разбрах? Благодаря предварително. Hug

# 659
  • София
мама САННЯ, няма информация, но мога да попитам.
aleksa_sm, не го схванах това.

Общи условия

Активация на акаунт