СТРАСТИ - градините в СОФИЯ - кампания 2010/2011

• 36 652
  • 762
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте,да попитам нещо,може ли едно и също име да го има и в списъка по Соц.критерии,и в списъкаа по общи критерии:
СПИСЪК НА ЧАКАЩИТЕ ПО СОЦИАЛНИ КРИТЕРИИ - 10 свободни места

1. Александрия Неделчева Неделчева 10+ т.
2. Кристиян Александров Величков 10+ т.
3. Ясен Александров Величков

СПИСЪК НА ЧАКАЩИТЕ ПО ОБЩИ КРИТЕРИИ
 1. Александрия Неделчева Неделчева 10.1 т.
2. Алекс Ивомир Димчев 9.2 т.
3. Александра Василева Ангелова 9.2 т.
4. Валентин Петров Недевски
Eti123, не знам в коя градина кандидатствате, но същото детенце №1 и то със същите точки, и във двете опашки, е и кандидат №1 в един от нашите избори за ДГ - 6 ЦДГ Шарл Перо   Simple Smile

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 14:04 от milly

# 361
  • София
milly, това няма значение.
Моят син има n на брой градини в кандидатурата. Ако беше по соц. критерии щеше да е навсякъде на 1вите места Simple Smile

# 362
milly, това няма значение.
Моят син има n на брой градини в кандидатурата. Ако беше по соц. критерии щеше да е навсякъде на 1вите места Simple Smile
Така е AnMary, аз само потвърдих казаното от Nikitali i aria_82, с конкретен пример - защото съм виждала същото детенце в очевидно друг списък за ДГ Peace
Цитат
Защото децата от социалната опашка фигурират и в общата опашка, но без социалните си точки. Предполагам че това детенце е с К4 и че тази градина не му е първо желание.

# 363
  • София
milly, възможно е детето да е кандидат само в тази градина, по район. Това също няма голямо значение.
В нашият квартал соц. опашки почти нявсякъде са еднакви. Ням лошо. След като децата бъдат приети по 1во желание на 1вия етап, ще се освободят места по останалите градини Simple Smile

# 364
milly,
живеем в Лозенец и кандидаствах в 11детска градина,къде се намира Шарл перо?

# 365
  • София
milly,
В Красна поляна е.

# 366
milly,
Както AnMary вече е споменала - 6-та Шарл Перо е в Красна поляна!  Wink

# 367
Момичета имам въпрос. Преглеждам списъците на две ДГ и ми направи впечатление, че едно и също дето, и в двете градини е с еднакъв брой точки. Например Георги - и в двете градини по соц. критерии е с 10.1 точки, а Мария и на двете опашки по общи критерии е с 9.2 точки. Как става това?

# 368
Момичета имам въпрос. Преглеждам списъците на две ДГ и ми направи впечатление, че едно и също дето, и в двете градини е с еднакъв брой точки. Например Георги - и в двете градини по соц. критерии е с 10.1 точки, а Мария и на двете опашки по общи критерии е с 9.2 точки. Как става това?

Това означава, че въпросните дечица събират много точки и тези детски градини са желанията им от 4-то нататък, в които навсякъде са с равен брой точки. Т.е. "Георги" има за 1-во желание 13 точки, за 2-ро - 12 и т.н., а "мария" - за 1-во 12, за 2-ро - 11 и т.н.

# 369
благодаря  bouquet

# 370
Асоциация Родители: http://roditeli.org/

Аз също не вярвам да напарвят каквото и да било с К4.
Благодаря за линка. Още днес ще им драсна няколко реда да ги попитам къде са се изпокрили.

Не са се изпокрили. Напротив - подкрепяме се в РГ. Рядко се случва, но понякога Цвета не може да присъства и обикновено ме уведомява и ме информира и за позицията на АР по ключови въпроси.. Принципно прави всичко възможно да не пропуска. На последната среща не можа да дойде, но ми пратиха мейл че са съгласни и подкрепят предложенията за изменения на СНБМ. Така че съм говорила и от името на двете организации. Трябва и да е изрично записано в протокола това. Другият представител на родителите е бившата Червена шапчица, но подозирам че от СО пропускат да я информират за работните групи и тя съответно не присъства. Следващия път ще и се обадя лично. Не е човек който се скатава.

Конкретно поблемът с К4 е че за да бъде променен трябва да има много сериозен родителски отпор. И единна позиция. И двете за момента липсват. Според мен е реалистично да се иска промяна на неговата тежест или нещо подобно, но се съмнявам че ще отпадне от списъка.

# 371
Момичета, в календара пише, че на 5 април ще се генерират еднакви входящи номера за 2006 набор, а как стои въпроса с набор 2007 ? Помня, че бяхте писали, че такива входящи номера ще се теглят само за граничните групи, това значи ли, че ако кандидатстващите деца с еднакъв брой точки са 30 а местата 32 ще се генерират еднакви номера на всички деца ,кога ще стане това , преди или след след първото класиране ?
  bouquet

# 372
  • София
Момичета, в календара пише, че на 5 април ще се генерират еднакви входящи номера за 2006 набор, а как стои въпроса с набор 2007 ? Помня, че бяхте писали, че такива входящи номера ще се теглят само за граничните групи, това значи ли, че ако кандидатстващите деца с еднакъв брой точки са 30 а местата 32 ще се генерират еднакви номера на всички деца ,кога ще стане това , преди или след след първото класиране ?
  bouquet
Птредполагам, че ще се генерира еднаква дата за всички деца, а щом местата са повече от децата с еднакъв брой точки няма да им се генерира случаен номер, а ще влезнат всички деца.В гранична група ще попаднат децата със следващ по брой точки, които ще се борят за останалите 2 места.

# 373
  • София
kikimora, до кого адресираш жалбата относно К4? Аз от доста време се каня също да пиша жалба, само че за К5. Измислила съм текста почти, но се чудя до кого да се прати и съответно къде да я внеса, за да има входящ номер и всичко да е както трябва?

# 374
  • София
катюнгелче, не помня миналата година в кой момент генерираха номерата. Мисля, че преди класирането. Номерата за граничните групи бяха с тирета.

iva_angel, пожелавяам ти само хубави сънища от тук натам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт