Клуб "Без грим, без токчета, без ролки" 22

• 60 387
  • 728
  •   1
Отговори
# 165
И аз зелена от яд Mr. Green

Алоха!

# 166
  • София
 Хубав ден от мен.

И с някои мацки от тук ще се видим довечера.

# 167
  • Lost in a fairytale ...
Ехей, приятно изкарване довечера и да има снимки    Naughty

Една очарователна девойка

# 168

И с някои мацки от тук ще се видим довечера.

А теб толкова искам да те видя на живо...Не че другите мацки не искам, но ти си ми  Heart Eyes
Хубаво и цветно изкарване на вечерта.

# 169
  • София
Le Soleil   Heart Eyes. Иска ми се да има и лятна морска среща  Hug. И да си призная, освен всички хубави емоции свързани със срещата, съм и леееко притеснена. Но това си е от мен. Даже и аватара смених, сигурно не е случайно, като да смениш очакванията  Wink.
Иначе, за онези къси дънкови панталони, не успях да стигна до Промод (а ги видях в сайта им).
Споделям, че съм спряла засега с покупките и  по-скоро опитвам някакви нови комбинации с дрехите, които имам. И в тази връзка е някакъв непрекъснат хаос в гардероба ми  Laughing.

# 170
И аз отпадам за съжаление  Cry. Така е то - отдалеко сметки без кръчмар , никога не ме огрява .

От два дни съм болна в къщи , а днес си взех и малкото с кашлица и други екстри от градината .

И на мен честито !

Весело изкарване !  bouquet

... и до нови срещи - часът и мястото са известни  Heart Eyes.

# 171
  • Belgium
Отпадам и аз  Confused

Имаме гости довечера, никой не ме беше предупредил  Crossing Arms

Да си изкарате много хубаво, момичета, искам и снимки  Hug

# 172
Много, много приятно изкарване желая(няма как да не е) Hug

# 173
Мацки аз тайничко си ви чета и се радвам на нещата който пускате  Embarassed.
Последните две предложения са уникални  newsm76.
Надявам се да ме приемете във вашата красива темичка, а аз обещавам да пускам красотички  Hug.

Пожелвам ви прекрасна среща  Hug .

# 174
 кой остана за срещата? Като чета повечето отпаднаха.
И аз чакам новини от там. Ако си бях в Бг. нямаше да пропусна събитието. И ако си идвам ще кажа може пак да се организира нещо.

# 175
и на мен много би ми се искало да се запознаем с момичетата, но на тази среща няма да мога да се появя.
надявам се да има други..  Simple Smile

# 176
# 177
 Лелееее , къде съм бляла до сега , че не съм ви чела .С това заглавие направо ме подведохте , ама добре , че любопитството ми надделя и все пак реших да надмникна и що да видя ...ами това е точно моето място.Нямам търпение да ви изчета , затова се връщам .
Една рокличка от мен , която мисля да развявам това лято:

# 178
  • София
Влизам да благодаря на Felicidad за организираната среща   bouquet. И естествено на момичетата, които дойдоха  Hug.

Махi, оставям шапката и взимам всичко друго от снимката Wink.

# 179
аз пък влизам да се извиня, че не дойдох, и да кажа колко ме е яд, че не успях, въпреки всички опити до последния момент.
добре ли прекарахте?

Общи условия

Активация на акаунт