Клуб Бургаски Ветренски мами-5

• 27 020
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Е да,но на мен ми трябваше по време на операцията.А не и се обадих.

# 571
Мноого слаба активност днес...
А да се ненадяваш НОИ са супер изпълнителни и точни с преводите при мен, жалко че и социалните не се отчетоха така...
Светнете ме за детските, ако някой взима. Дохода трябва да е до 350 лв на човек като броим и дятето, но за колко време назад се гледа тоя доход и всеки месец се гледа наново ли...?
В смисъл заплатата ми примерно е правила по-висок доход, но майчинството сега е по-малко и ако смятам него трябва да взимам newsm78

То не, че с 30 тина лева ще се оправя, но ме е яд на всички помощи, с които съществуват неработещи циганки, а тия пари идват от мой джоб и този на семейството ми #Cussing out

Както оня ден при лекаря за последния болничен един тъпак мрънка, мрънка че трябва да се чака, а имаше много народ. Разказа си житите и битие, колко пари дал за бъдещ бал на щерка си, как бил на почивка в житарово, ама дошъл за болнични за детето и т.н. и точно когато трябвше да вляза аз - той и още един тип се вмъкват в кабинета само за 1 болничен (МИ АЗ ЗА К'ВО съм?) изпреварвайки освен мен - в случая с 40 дневно кърмаче ме чака, за което беше ясно, ами и куп майки с деца #Crazy
Като го емнах... Не стига, че си плащам за всяко изследване и преглед, вкл и за бременността и то не по мое желание, а принуда, заради лошите услуги съм си платила и раждането и единствения път, когато опирам до услугите на "държавен лекар" и то за документ, ми се правят на хитри хора, които са на санаториум с пари внесени от мен в ЗК, без да имат реален проблем #Cussing out
Добре, че само му се накарах, че щеше и боя да си изяде Joy Joy

Умирам от притеснение за консултацията утре - пентаксима и тия сополи Sick Дано всичко е наред, че с тоз работен мъж не мога организирам транспорт до Ветрен, та да ни види Згурова

Последна редакция: ср, 31 мар 2010, 23:48 от by the sea

# 572
  • Бургас
Добро утро!

Днес метеоролозите обещават ЛЯТО
. Така че усмихнете се, изпийте по чаша кафе и хайде на разходка Hug

# 573
  • Бургас
Чудесно!  Flutter

# 574
Дубрютро Simple Smile

# 575
by the sea по въпроса за детските
значи дохода трябва да е 350 на член с детето барабар, като говорим за брутен доход а не чиста сума за получаване.
Взима се 12 месеца назад дохода, ако досега не си получавала за друго дете можеш да идеш по всяко време на годината и да си пуснеш молбата за детските Peace

# 576
  • Бургас
Добро утро !
Melly , благодаря за закуската и кайвето !!!  Hug
Аз мисля да правя курабийки днес , купих си формички вчера .
Какъв е тоя мерак в мен и аз незнам. Месила си тесто точно 2 пъти през живота си,сега ще е 3-тия .Надявам се да се получи.  Mr. Green

Приятни разходки на всички !
И приятно мацане за всички,които ще боядисват яйчицата днес !  Hug

п.с.Виде, късмет днес ! Дано Борянка да не плаче и да я понесе леко !

# 577
  • Пловдив
Морген  smile3507

Тва с детските е такава простотия, че само тука може да я има..Халал да са им 35 лв на месец, да влачат,  егати соациално устроената държава.Първо- осигурявайте се на повече, че да имате поносимо майчинство, после- да не сте се осигурявали, мноо печелите, няма помощ за вас.Кретенизъм пълен. Rage

# 578
Всичко в тая държава е пълен та**к! 35 лв. детски....направо могат да си ги заврат там дето слънце не ги огрява. Ей да влачат мангалите пак,те и без това са с най-големите привилегии в България.Спомням си преди време имаше протест на майките заради тия нищожни детски и някакъв олиго от миналото правителство (не мога да се сетя кой от всичките беше) им обясняваше,че можело да са малко,ама дето се вика тая сума се равнявала на сумата,която дава едно семейство за хляб на месец. #Cussing out

Последна редакция: чт, 01 апр 2010, 09:21 от VioletaSD

# 579
мдаам, кретенизъм е с детските. Факт. И понеже се осигурявах, сега и аз не мога и си казах да си гледат работата, но ми се случи един мнооого усмихнат и притен мъж при социалните, който ми каза след някой месец да си преизчисля дохода и да ходя. Най-хубавото нещо свързано с администрацията, даже ММ го похвали. Само не можах да се светна дали чистото маййчинство ще ми е дохода или сумата, от която се получава.

Сутринта изгрева пак беше невероятен. Все още не са се раззеленили дърветата и виждам морето - чудни отблясъци в оранжево бяха.

Тенкс Деси! И аз за това се моля. Вие сложихте ли я?

# 580
  • у дома
Мацки, няма да ни оправят 35 лв. Пък държавата отдавна ни е.ала майката. Аз да ви разправям ли, че след като започвам работа и прекъсвам великите болнични от 410 дни и няма да взимам нищо  ooooh! Трябва като барон Мюнхаузен - де се хванем за косите и сами да се издърпаме нагоре  Mr. Green
Днес е велики четвъртък - весело боядисване на яйцата  Hug Нямам търпение, вече. Хубав ден  Hug

# 581
  • Бургас
Ех ,имало и учтиви служители,в Социалното в Меден Рудник няма такива екземпляри  Mr. Green
Ама те не са виновни хората , и на тях не им е лесно ....

След 4 дена ще ходим да слагат Пентаксима  Peace

# 582
и в крайна сметка безплатен ли ще бъде въпросния Пентаксим от април  newsm78

# 583
  • Бургас
Днес сме на Дуфалак... Cry Някой може ли да ме светне, колко време след първия прием, има резултат (т.е. пълен памперс-празен стомах)?

# 584
  • у дома
Миленски 12-24 часа. Понеже Гоги и той взе да ми ака по-рядко аз процедирам така - всеки ден давам био гайя. Ако не се изака до ден и половина - на обяд, на втория ден давам на гладно 5 мл. лактулоза /водят го малко по-щадящо от дуфалака/. Най-късно до сутринта на другия ден има дефекация.

Общи условия

Активация на акаунт