АВГУСТинчето си шава и на мама сладки ритничета раздава № 6

• 27 496
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Аз си купих една туника, която в момента ми стои доста широчка (даже мога и като рокличка да я нося  Joy ) и дънки с ластик на корема. Дънките си ги взех по-свободни (един два номера отгоре), защот не знам колко ще раста, пък и да ми е по-удобно. Само че ми падаха и ги занесох на поправка, там ми сложиха едни връвчици, с които да ги стягам и сега си ги нося спокойно. Харесвам се. Това бяха обаче единствените неща, които си харесах в магазина за бременни. Тук в Сливен няма много голям избор, надявам се сега като отидем в Испания да си намеря някои по-свестни неща там. Като цяло панталоните са супер зле, а блузите са направо като чували.

Аз да ви разкажа още една случка с моята любима баба  Joy
Минава мъжът ми през тях да вземе едни неща и тя му връчва подарък за мен, като казва да не го отваря, че е изненада. Идва си той, дава ми подаръка и какво да видя аз вътре - 4 чифта ГАЩИ или как да го кажа .... КИЛОТИ...., а може би най-точно както се изрази мъжът ми - кви са тия страстоубийки.  hahaha Гледам ги аз недоумяващо  newsm78 и не мога да разбера - те са поне 7-8 номера по-големи от моите, а ако ги обуя сигурно ще ми стигат до бюста  Joy Едните дори бяха от хавлиен плат.   ooooh!

Звъня й аз - бабо ти майтап ли си правиш с мен?! Какви са тези гащи?!  Thinking
А тя - ами да не ти стягат, как какви.
Аз - ама те са ми големи и изглеждат ужасно  Crossing Arms
Тя - аааааа, спокойно, в деветия месец даже ще са ти малки, пък и сега си бременна - за къде се гласиш?!  #Crazy
Освен това аз съм виждала много млади момичета да си купуват такива "пликчета" (тук направо щях да умра)  Crazy hahaha

Та момичета - какъв секс, какви пет лв.?  newsm78
Баба каза, че сега съм бременна и няма за къде да се глася толкова. Освен това очаква, че към август, ще стана 100-тина кила.  Confused

# 466
IR, и мен Людмил ме дразни, но не и идеята за ЕБХ. За разумен начин за ЕБХ се възхищавам на aila, може да издирите нейните постове.
Лично аз ще ползвам многократни пелени и съответно смятам да комбинирам с ЕБХ, което изобщо не означава, че ще "кекерча" детето над гърне/легенче. Опитът ми е с баткото, макар не и от новороден, а от доста по-късно. Памперсите ги отсвирвам тотално, ще ползваме само за по-дълги пътувания.

Моето коремче също застрашително порасна през последните дни, стават ми само едни панталони (небременни), засега удържам фронта, но до Великден сигурно ще надяна бременните, които си имам от баткото.

# 467
  • София
Честита пролет!
Искам да се допитам нещо, купих си дънки за бременни и един панталон да си ги сменявам, ама взех та ги купих с перспектива и резултата е хем бая широчки, хем бая дългички. Аз си ги скъсих по мой размер, обаче сега възникна друг проблем, крачолите са едни широки, едни равни ми се виждат отгоре до долу, абе грозна работа. Та се чудя да ги стеснявам ли и как ще го постигна на дънките, че плата там е и по-дебел и може и машината да строша.
Давайте съвети, че това не се носи така. Ужасно е откъдето и да го погледнеш.
Иначе си взех една прилична блузка от Малкия Цум, седи добре.
Либи направо ме хвърли в музиката с тия килоти Joy

# 468
Аз така или иначе научих сина си да ползва гърне на 10мес,а на 1 година и половина си махнахме изцяло памперса.Но можеби при нас това си е чист късмет,беше му интересно и забавно гърнето и много се радваше като си "свърши работата" в него Joy НО повечето деца свикват без памперс доста по-късно,към 3-тата годинка, и си е голямо дебнене ,а за пране и гладене..... ooooh! ooooh! ooooh!

# 469
И на мен последната една седмица почна да ми проличава коремчето. Килограми съм +3 и все още си изглеждам като поонапълняла, а не бременна. Има време де Laughing
ЕБХ -  не смятам да почвам отначало, но лека полека в зависимост и от детето си мисля, че е добра идея.
3 чифта дънки още си ми стават, а пък роклички засега имам доста, а и аз хич не харесвам бременните дрехи по бг магазинте. В Асос съм харесала няколко роклички и си мисля да поръчам другата седмица живот и здраве.
Либи, много ме развесели с твоята баба. Моята едната още не знае и си мисля, че и тя може да има такива изпълнения като я знам каква е сладурка Laughing

# 470
Момичета, аз отново имам притеснение.Вече трети ден ми опъва ниско в ляво корема. И това е когато се движа или се въртя в леглото.Иначе като седя или лежа нищо не усещам.Не е силна болката и не е постоянно,но си я усещам.Отдавам го на разтягане на матката,но..... Иначе миналия понеделник бях на ЖК и всичко беше ОК. А тази седмица докторката ми е отпуск и незнам акво да правя Sad Има ли някой с подобен проблем??

# 471
  • София
Момичета здравейте. Аз в петък бях на ФМ и д-р Марков ми потвърди, че ще имаме мъж. Правихме снимки на бебто. Виждаше се чудесно. Много ми прилича на мъжа ми. Grinning  Grinning  Grinning На прегледа водих и каката, но на нея не й беше особено интересно.
За ЕБХ и на мен ми е интересно, но едва ли ще пробвам. С  дъщеря ми, когато махахме памперса беше на 1г и 7-8м, стана много постепенно и без никакъв зор нито от моя, нито от нейна страна. Детето възприе много бързо какво се иска от нея. Но беше готова за това. Аз усетих и хванах момента.
Сега смятам да процедирам по същия начин. Няма да насилвам и да се тормозя и с това.
Днес на мен ми е свито сърцето, защото записахме моето момиче на ски училище и днес й е първия ден. Притеснявам се как ще се оправи без мама и татко, защото тя си е малко глезанка и нямам търпение да стане 16:30, когато ще си дойде от Витоша.  Sad

Момичета аз най-вероятно ще си взема болничен след Великден. Много ме тормозят болките в таза и става все по-зле. Реших да си имам болничен, а пък когато се налага ще отскачам до офиса да посвършвам по нещо. Надявам се да нямам проблеми с лекаря и да ми даде без проблеми.

# 472
|Жени, къде я записахте малката? С приятелче ли е или сама?
Марти миналата година ходи един ден и каза че нямало приятели и нямало да ходи. Беше към Марина спорт.

# 473
  Имам едно малко странно въпросче. Родителите ви искат ли да ви видят коремчетата на голо?

# 474
 Имам едно малко странно въпросче. Родителите ви искат ли да ви видят коремчетата на голо?

Не е странно бе Simple Smile
Моите ме чакат да отида и много се вълнуват, че ще ме видят бременна. От сега се гласят как ще ми пипат корема и се надяват да усетят бебето.  Blush
Предполагам, че майка ми и сестра ми ще държат много да го видят на голо. Simple Smile
За татко - по-скоро не.

# 475
Привет и от мен  Simple Smile.

Не съм се вясвала отдавна, но в офиса са ме зарили  #Cussing out. Едва смогвам вечер само да ви изчета. Ние бяхме на ФМ в петък при Томова. Официално чакаме мъж, въпреки че аз си знаех още от първия ден, че е младеж. Всичко ни е наред, растем пропорцопнално. Мърдаме по-малко, ако не ни мързи  Laughing. Не съм доволна само от прегледа при Томова, 15 минутки продължи прегледа и имам чувството, че ме претупа. Но може би понеже всичко е наред и заради туй тъй набързо ни мина. Чудя се как да помоля моята лекарка за болничен. Налага ми се до поработвам по 10-ина часа, понякога и 12 на ден и вече нямам сили. А и с тази пролетна умора дето ме тресе вече. Хайде аз заривам пак, че съм до ушите в работа.  Целувки на всички бременни коремчета.  love001

# 476
des_1984, мойте родители не са настоявали да го гледат голо, но аз вчера си го "показвах" на слънчицето и те много ми се радваха, особено мама.  Hug
П.П.: бяхме на вилата и на това топло слънчево време се възползвах да трупна мъъъъничко витамин Д  Flutter

# 477
Моя корем още е доста прибран. Днес щяха да ме поливат в офиса ,че имах рожден ден в събота и аз реших да извадя големия коз:) Казах им ,че съм бременна и ми се размина. Че при нас къпането е с кофи и маркуч  Laughing
Искам да попитам мамите , които смятат да не ползват памперси- каква е идеята зад това? Не се заяждам , действително ми е интересно какви са мотивите. Аз се сещам за два , но и двата са ми несъстоятелни. 1. - да не се спарва детето . Ми...то като е с памучни пелени не седи ли мокро?В памперса поне е сухо....да предположим ,че майката реагира еднакво бързо при беля. 2. По-еко е. Дали? Всичко което съм искала да направя за да съм по-еко се оказва накрая ,че не е много сигурно дали е така. Знае ли някой кое е по-тежко за околната среда- производството и изхвърлянето на памперсите (които май се разграждат) или детергентите които сипваме във водата при всяко пране на пелени. И още един въпрос- как стоят нещата нощно време? Без памперс? С пелени? Аз с малкия бях решила да ползвам тези ...забравих как се казваха памучни пелени пак бяха и изчетох доста отзиви.Общо взето майките казваха ,че дупетата на децата са мокри и обринати. Беше се разразила една тема "трябват ли им на бебетата памперси" преди години. И в горещия спор една мама постна само едно изречение , което много ме изкефи :"На бебето ми не му трябват, на мен ми трябват"   Grinning
Иначе много ви завиждам като чета как се разхождате и обикаляте помагазини и се грижите за себе си.Напомня ми за първата ми бременност  Blush Супер беше. Сега нямам време да се усетя ,че съм бременна.
Но пък слава богу се чувствам супер физически. Утре съм при Томова и ще ви кажа (надявам се ) какъв цвят гащи ми трябват:) Днес казахме и на малкия ,че ще имаме бебе.Първият му въпрос беше как ще излезе. Вторият кога. И след това ми целуна корема и каза ,че иска сестричка. И двамата искат момиченце , а таткото момченце. Да видим кой ще го огрее:)))
Весел ден на всички Simple Smile А мамите от Варна като обикалят по магазините могат да минат да видят нашият магазин:) Той още е в процес на подреждане и зареждане де....бившият магазин Billabong Simple Smile
  bouquet

# 478
  • София
Charr  на Мачирски спорт. Карат на Ветровала. Записах я с приятелчета и тя днес тръгна с голям кеф. Ама сега се притесних нещо. Дано всичко да е наред и да й е харесало.

Моята щерка пък вчера ме срази с въпроса преди да дойдат бебетата в на майките корема, къде са и как влизат вътре. Embarassed Малко се сконфузих, защото не намирах думи да й обясня. Смотолевих някакъв отговор, който я задоволи и не е питала повече. Laughing

# 479
  • София
Msgm, направо приказвай с Ж.К. , че искаш болничен, няма да ти откажат.

Общи условия

Активация на акаунт