Правителството планира двойно намаление на отпуска за майчинство!

• 18 612
  • 390
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Всичко това е ужасно и дано не го приложат на практика. Ще следя темата активно.

# 286

Аз пък не бих се учудила, ако накрая Б.Б еднолично реши, че "той" няма да вземе от парите на майките и се окичи със заслугата, че лично е допренесъл майките да вземат каквото им се полага /че да може да му се държи висок рейтинга/.

В досегашното си управление Бойко Борисов е доказал че работи САМО по този начин.
Не забрани пушенето на обществени места от 01.06.2010г. Mr. Green
не сложи акциз на домашната ракия.
намери УЖ пари за болниците по нова година.
ВЕЧЕ няма да вдига здравната осигуровка на 10%.
прииииииииииимери МНОООООГООО! Mr. Green

вече спрях да гледам новините по телевизията Twisted Evil

АКО НЕ СЕ СПРАВЯТ ДА СИ ХОДЯТ ВСИЧКИ #2gunfire

# 287
  • София
мислех си, че е шега  ooooh!

Това е пълен геноцид. Ами аз пък предлагам Бойко Борисов да вземе да ми гледа детето след тези 225 дена и аз да тръгна на работа, защото незнам как си го представят нашите хубостници от правителството, НО не се управлява само с таблици и цифри. Тук става дума за ХОРА #Cussing out
Как дете на 6м (да речем ако родителите нямат финансова възможност) ще бъде оставено в ясла или на детегледачка  #2gunfire
Замислят ли се тези хора как средностатистическият българин отглежда детето си  ooooh!

Имало демографски срив, не ще има, ами се чудя как българска майка юнашка още ражда след като държавата прави всичко възможно, за да я откаже.

- 6м платен майчински
- няма места в яслите
- няма баби, които да гледат децата, защото възрастта на пенсиониране става непосилна за надживяване в БГ условията

Абе не ми се говори, че сигурно ще ме изхвърлят от форума ако кажа всичко, което си мисля  #Cussing out

а методът "днес така, а утре иначе" взе да ми идва в повече  #Cussing out

# 288
e,,,вие па искате да живеете безплатно... Laughing

# 289
Малоумници ни оправляват, но по-лошото е, че сами си ги избрахме. Б.Б. е най-голямото недоразумение, което може да съществува в политиката. Почти надмина Виденов.
И все пак. Цялото безумие, което обмислят като антикризистна мярка е въздух под налягане и просто няма да го бъде. Българинът не е свикнал да протестира. Ще трябва да се научи.

Последна редакция: ср, 17 мар 2010, 17:56 от Клото

# 290
  • София
пак повечето ше мълчат и безропотно ще мизерстват- майки, пенсионери и т.н. Незнам изобщо в чия "умна" главица са се зародили тези бестящи анти кризистни мерки  ooooh!
Започвам да си мисля, че Станишев далеч не беше най-лошото за БГ  ooooh!

# 291
е, сетиха се да го коментират и по новините де...поне...
депутатите са Против...Яне казва, че ще прави окупационна стачка. Laughing

# 292
http://www.simeondjankov.com/

това е официалния блог на Министър Дянков

# 293
Нечетете...  Shocked

Още на първа страница е сложен линк към страница, в която ясно е написано, че няма да има такава мярка.
Още повече, че такова нещо не е оповестявано от правителството, дори не е обсъждано.

Моето мнение е, че това правителство е най-доброто от десетилетия насам. За тези, които вечно негодуват, ако не се лъжа има специално предаване, в което могат да се докажат като можещи и компетентни. Виждате проблема, решавате го и така (стига да можете  Laughing).  Sick

За останалите - продължавайте да си чешете езици с глупости или както е в нашия случай с клавиатури.  Joy Joy Joy

# 294
Здравейте, мами. Четох днес новите идеи на правителството за справяне с кризата и ми настръхна косата, защото съм бременна с второто си дете, плащам кредити и се боря с живота като всяка друга мама.
Срокът, на базата на който ще се изчислява сумата на майчинството да се удължи на 2 години, обезщетение за майчинство да се плаща 6 месеца. За облагането с данък на пенсионерите пък да не говорим.

Аз предлагам да започнат да карат всяка майка, която си е позволила да роди в БГ, да плаща данък на държавата. Тези пък, които не да си Боже, са пометнали ще плащат наполовина. Или най-добре да започнем да плащаме данък бременност - още при регистрацията в женска консултация. Така ще се отучим да забременяваме през мандата на Дянков и да го караме да ни плаща майчинство и детски.

Съжалявам ако съм твърде остра, ама май съм много ядосана, защото ако бебетата и пенсионерите ще ни вадят от кризата - докуде точно ще я докараме???

Супер идея. А като родим веднагаааа на работа, че вече не останаха работещи хора, пък и ясли и детски градини няма така че защо ни е въобще това майчинство.

# 295
В новините по бТВ казаха, че със сигурност две неща няма да се пипат - няма да се намалява майчинството и да се облагат с данък пенсиите.
НО, докато не стане факт, аз лично няма да спя спокойно.
Същото важи и за какъвто и да е опит за промяна на условията към по-лошо.

# 296
  • Once there was a Hushpuppy...
Няма да намаляват платеното майчинството наполовина!!!
НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ! Току що гледах Новини по БТВ и казаха категорично, че такова нещо няма да има! Simple Smile
Това е бил поредния слух пуснат от така наречената Опозиция ooooh!

# 297
а, за плоския сондаж опозицията им виновна,
баси кривата ракета е ББ с кабинета си...

# 298
  • До хладилника, който обичам
Съвсем за идиоти ни взимат, да ви кажа.
Просто за идиоти.

# 299
  • София
а, за плоския сондаж опозицията им виновна,
баси кривата ракета е ББ с кабинета си...
Точно! Rolling Eyes
Пускат някаква информация за сондаж и като видят, че няма да го бъде все някой им е виновен. То не бяха технически грешки, опозиция и какво ли още не... То си имаше един лаф - оправданието е като задника, всеки го носи със себе си.

Общи условия

Активация на акаунт