150 ДЕ: Ура!Ура! Скоро ще се боядисват в немско яйца

• 25 172
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
Някой регистриран/поръчвал ли е от zalando?  Thinking

bobi_d, от Розенхайм, май най-добре е да пътуваш от Мюнхен - Луфтханза имат евтини билети до София, когато ги бухнеш по-рано. Иначе рейсовете, ама с тях не съм пътувала от 5-6 години и не знам как са като разписание. Преди спираха до новият стадион.

# 586
За успешно представяне на Евровизия отдавна вече не е достатъчно просто да е хубава песента -много други фактори играят роля, а песента е от второстепенно значение  Wink Германците каквато и песен да пратят винаги ще са на опашката (както и англичаните и още няколко подобни нации, които иначе са водещи в музикалната индустрия) това е конкурс "да покажем на комшията, колко го уважаваме, като му дадем 12 точки"  Laughing

Сърф, като спомена Zalando се сетих, че щях да ти давам оттзиви за myfab- пристигна всичко- и зитцзака и картината и са окей нещата, само дето са мнооого бавнички, милите, и по телефона лъжат Wink

# 587
Е, това че е избрана от широката немска публика, не означава, че ще постигне повече успех от предните немски песни.

Да, съгласна съм с това, просто исках да отбележа че поне немската широка публика я е избрала.   Wink
Но помните ли финландците, Лорди ли бяха, е те не бяха традиционни и пак спечелиха.

# 588
Здравейте ,от скоро сам в Германия  в Розенхайм  на 50 км от Мюнхен   може би ще ми се наложи да пътувам до България  Моля да споделите  какви полети и какви автобуси ползвате  Някаква информация  не мога да се ориентирам  а и не знам добре немски
Благодаря ви предварително

Има едно бълграско бюро в Мюнхен, казва се "Пирин" тел. 089/12392090. Най-добре се обади там и ги питай за възможност за пътуване до Бългрия. Те продават и билети за автобус. Но при цена от 100 евро на билет до София със самолет не бих се качила на рейса, но ако цените са високи е алтернатива. Аз бих пътувала или с Евролейнс или с Рали13, които тръгват от Мюнхен, на други не е препоръчително качването. Но и аз нямам никаква представа кога пътуват.

И аз искам да си поръчам обувки от заландо, ама чакам да видя мнения. Звучат добре и не трябва да се ходи по магазините, което с Яна ми е просто невъзможно

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 13:02 от Петка

# 589
Здравейте.
Евролайнс мисля, че тръгваше в 18 часа от Щутгарт. С тях сме пътували, няма проблеми. За самолет незам.
Аз пък се интересувам за цени от София за Щутгарт, но за летния период.

# 590
Бибс, радвам се, че си си получила пратката...ама мен нещо хич не ме бива по чакането. Примерно това протакане в лиманго също ми изпилва нервите Blush . Аз искам като си го поръчам и до 5-7 дни най-късно да ми звънне пощаджията. Wink

# 591
bobi_d  Ако избереш автобус както вече са те посъветвали евролайнс или също познати като Карат'с, наистина те съветвам да не пробваш с други, инфото ми е от преди 4г, тогава пътувах последно с автобус. Но в редките случаи, когато съм избирала друга компания съм била меко казано отвратена  Sick
 Най-малкото, което може да се случи е да се пуши в автобуса и да се окажеш задушена от димилника и цялата в пепел  ooooh!
А при Евролайнс пушенето в буса е забранено, но това е "най-приятното", което ми се е случвало. Лек път  Peace

# 592
zalando.de аз съм регистрирана и зимата си купих ботуши на Еко. Доволна съм, най им се изкефих на кашоните им, на тях пише: “опаковано с любов“ или нещо от сорта. Имат и гутшейнкодове за нови клиенти. Не мога да се сетя, ама нормално бързи бяха 3/5 дни.

Ние с Криси трябваше тази неделя да се приберем от бг, но точно както се очаква Криси вдигна темп няколко дни преди полета 40/41 поддържаше, според нашия лекар и изследванията бактерия, но не можеше да разбере от къде и 2 дни все изчаквахме, докато петък в 16 часа точно когато лекаря затвори праксиса си , на Криси му посиняха ръцете, устните и аз се грабнах на таксито и направо в Клиниката. Oставиxа ни и бяхме 4дни там за възпаление на ушите (2ро за 3месеца). Но пък накрая всичко е наред, дори на Криси ушите са ок след прегледа при уши-нос-гърло лекар.

Ние парното все още си го пускаме, имаше 2/3 топли дни, ама сега какъв е студ.....

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 17:52 от vanche_mamche

# 593
Мами,а аз днес видях снимките,които правиха в градината на Мики и ми се изправи косата - пълен кич и провал.Как може това да са пролетни снимки.Тогава не знам на какво му казват снимки през есента.Постарах се да облека детето си изчистено,без шарении и в тон със сезона.А на снимките една оранжево-жълта гора,отпред Мики цялата в бяло,а пред нея в ъгъла изкуствени бяло-жълти клонки. Sick Дори груповата им снимка е ужасна - под една стряха и всички с якета и шапки.Добре,че не те задължават да ги купиш.Опитали да направят и картички за ден на майката - едни червени сърца и камъни. ooooh! Направо не ми се приказва.

# 594
Съчувствам ти за снимките.  Hug НАшите първата година бяха еднакви всички. Реших да взема само общата и една на Вики сама. Ако знаеш другите как ги хвана госпожата (все едно се ядоса) и ги отлепи. Целите се измачкаха. А кат озатвори папката другите залепнаха за лепилото.  ooooh!Сигурна съм , че после са отишли в коша. Затова си казах ,че ще ги вземам но да не се стига до там.  Тази година бяха пред един куфар с изкуствени плодове. Не са кой знае какво, но бива. Бяха направили на децата които завършват отделна снимка. Вземах всичките. В училище бяха само две и цената горе долу биваше. Изобщо не съм се замисляла за тях. Спомен си е, но и мен ме е яд, че са скъпи а нямат никакъв вид понякога.

# 595
И Мики е на куфар. ooooh! Малко на булката беглец в гората ми мяза. hahaha
И снимките са само две, но в различни размери,а и 20 малки самозалепващи се и не знам за къф ... са ми. Tired
Декември пак беше идвал фотограф и я беше снимал.Хубави бяха и на фона на борова снежна гора.И груповата снимка беше хубава,но сега просто е кошмар.Както и да е.Имах желание да станат хубави снимки,но още като видях декора и ми преседна. Whistling

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 23:06 от бяла лястовица

# 596
И Мики е на куфар. ooooh! Малко на булката беглец в гората ми мяза. hahaha
И снимките са само две, но в различни размери,а и 20 малки самозалепващи се и не знам за къф ... са ми. Tired
Декември пак беше идвал фотограф и я беше снимал.Хубави бяха и на фона на борова снежна гора.И груповата снимка беше хубава,но сега просто е кошмар.Както и да е.Имах желание да станат хубави снимки,но още като видях декора и ми преседна. Whistling
hahaha hahaha Ха и нашите снимки са същите на куфар и две пози и малките самозалепващи се, многоооо зле  smile3555, само груповата що годе става и едната в голям формат! Напълно те разбирам, иначе цената за професионални става, но за безидейността на снимките направо си е скъпарско  smile3527

# 597
Прилича ми на кичозните снимки от зимата, бяха на Писки Фото. Ужасни!

Вчера бях на Elterngespräch в ДГ. Развитието при Милена е, че спря да слуша   - при нас вкъщи отшумя, сега си опитва късмета в ДГ  Mr. Green   Но възпитателките го приемат спокойно и не лично, казват че нали това йм е работата и че със сигурност скоро ще отшумява и този период  Whistling  Иначе ще наблюдават Милена относно хохбегабунга, казаха че нямат опит и знания за да кажат дали е или не, но казаха че е възможно. Продължава да не е добре интегрирана, което ме прави много тъжна - но това си е типично за такива деца. Казаха обаче също, че понякога децата стагнират в развитието си, т.е. не продължават със същото темпо, и се изравняват с другите, та проблема се решава от само себе си. Разбрахме се да я наблюдаваме още полувин година, за да видим дали продължава така, и без това тестовете на тази ранна възраст са много трудни и неточни. Аз ги питах директно какво правят те за да я интегрират по-добре в групата и имах чувството че нямат готов отговор, само казаха че било по-лесно когато работят в малки групи от 4-5 деца (е това и аз го знам  Rolling Eyes). Казах йм че в това отношение, което е много важно за мен, аз няма как да помагам, и те веднага казаха, о да да, ама разбира се, това си е нашето задължение и работа и т.н. Та надявам се сега да обърнат повече внимание.....

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 11:00 от Tatjana

# 598
Татяна зачетох се в поста ти. Все едно прочетох думите за моето дете в градината. Имам чувството, че искат децата да се занимават с деца, а те да не им пука. Вики в началото (дори половин година по късно) стоеше съвсем сама и си правеше нещо. Никога не отиваше при други деца. Аз го отдавам на това, че не знаеше езика. Започна да ми се намеква, че не помагала на другите деца. Т.е. по големите обуваха и обличаха по малките. Много се ядосах. Те за какво са там. Но отговора беше, че трябвало да се учли на самостоятелност и да помага. Започнаха да казват, че е сама в нас и затова. Все едно имайте няколко деца, че да свикне да помага. Сега също не се събира с много деца, но има няколко с които са всеки ден. Смятам, че Миленка ще се справи и ти не се вкарвай в филми. Hug

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 08:54 от viki_hrisa

# 599
viki_hrisa, не мога да не се съглася с мъжа ти. Mr. Green

Боже, по колко пъти годишно идват фотографи по вашите градини - при нас е класическото посещение през първата третина на ноември и това е. ако започнат да ми се мъкнат пролет-лято-есен-зима аз ще банкрутирам, брЯ!? ooooh!

Татянка, май окалпазвяането е съвсем типично за възрастта Wink . И аз скоро се смях с едната възпитателка, че на следващата род. среща като трябва да обяснявам отново какво съм забелязала в развитието на детето мога да кажа само, че усъвършенства избирателната глухота, речника на Черногорски тираджия и стана пълно Petze Mr. Green Как да не го обичаш?!

Уф, колко работа имам не ми се мисли - трябва да подготвя документите за данъците, да изчистя, да сготвя и да прибера ситната с една друга госпожица от градината преди 13 ч. Whistling Май ми е време да паля кънките.

Отлитам!

п.п. Жабо, роди ли?

Общи условия

Активация на акаунт