Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - ХXI

• 58 710
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
  • София
5x2 - приятен и тъжен филм на Франсоа Озон. Много естествен и въздействащ чрез flashback. Четох един от коментарите imdb, в че този филм остава недооценен заради шокиращи филми като Irreversible и захаросани като Amelie, които забавляват мейнстрийм публиката.

навремето го гледах премиерно и бях много впечатлена. един глас и от мен за този филм Peace

# 646
5x2 - приятен и тъжен филм на Франсоа Озон. Много естествен и въздействащ чрез flashback. Четох един от коментарите imdb, в че този филм остава недооценен заради шокиращи филми като Irreversible и захаросани като Amelie, които забавляват мейнстрийм публиката.

навремето го гледах премиерно и бях много впечатлена. един глас и от мен за този филм Peace
Аз също много  го  харесвам ...бях писала  за него  Heart Eyes

# 647
Хареса ми, даже много ми хареса  "Derailed " - "Извън релси" с Крайф Оуен и Дженифър Анистън. Може да сте писали тук за него, но аз случайно попаднах, разглеждайки  из Замунда.

# 648
  • в сърцето на един мъж...
Хареса ми, даже много ми хареса  "Derailed " - "Извън релси" с Крайф Оуен и Дженифър Анистън. Може да сте писали тук за него, но аз случайно попаднах, разглеждайки  из Замунда.

При нас снощи го даваха по телевизията Grinning

# 649
  • Карлово

И хареса ли ти?

# 650
Тази вечер по БНТ, от 20.35 ще дават "Източни пиеси". Това като инфо за дамите в чужбина Hug -  вероятно тези дни ще го излъчат и по сателитния канал Peace

Chloe
http://www.imdb.com/title/tt1352824/
Още, когато Маркрит  bouquet сподели за този филм в темата, възбуди любопитството ми и го чаках с нетърпение Peace Вярвах, че ще бъде добър трилър - напоследък не правят такива Confused Разочарована съм - целият филм е пропит с идеята за извратения характер на нечии чувства. Финалната сцена - ББ със шнолата в косите - ми беше безмислена, дори не искам да се опитвам Mr. Green да я разбера. За мен филмът се оказа загубено време!

# 651
  • София
Снощи гледах "Човекът-вълк"-нова екранизация с Бенисио Дел Торо и Антъни Хопкинс-страхотно направен,препоръчвам Peace!

# 652
Chloe
http://www.imdb.com/title/tt1352824/
Още, когато Маркрит  bouquet сподели за този филм в темата, възбуди любопитството ми и го чаках с нетърпение Peace Вярвах, че ще бъде добър трилър - напоследък не правят такива Confused Разочарована съм - целият филм е пропит с идеята за извратения характер на нечии чувства. Финалната сцена - ББ със шнолата в косите - ми беше безмислена, дори не искам да се опитвам Mr. Green да я разбера. За мен филмът се оказа загубено време!

Е, типичен пример, че разни хора - разни вкусове. Peace Нищо лично Kiora

На мен пък много ми хареса. Да, филмът е странен.

Извартеният характер на нечии чуства на мен пък ми се видя много точно хваната нишка в емоциите, които нахлуват във всяка една ревнуваща жена. На средна възраст. И която усеща как годините неумолимо се стоварват върху нея. А мъжете остаряват някакси красиво. Годините често ги правят атрактивни. Липсата не секс между дългогодишни партньори е много точно описана. Даже в едно стабилно семейство с добри професии и завидни финансови доходи.

Що се отнася до лесбийските сцени... да странни са, но то е така добре  плавно пресъздадена цялата история, че много е лесно човек да си представи как ако е в същата ситуация, като нищо може да стане подвластен на подобна сексуалност. А и да не забравяме колко често в жените присъства едно мазохостично любопитство относно интимния живот на изневеряващия съпруг. И колко е лесно това любопитство да намери И такива измерения.

Джилиан Мур и Лийм Нийсън са повече от добри като актьорска игра. Младата Аманда Сейфрид обаче също.

А между другото и самият актьорски състав ми се струва чисто физически, че е подбран повече от блестящо. Дж. Мур е много красива жена, макар и с особени "бои". Започнала е да остарява и е много подходяща в ролята си на подредена съпруга и успешен лекар и... въпреки всичко жена. Wink

# 653
Някои мисли ли да гледа/или вече е гледал The Maiden Heist  http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=221828

# 654
Аз не много по темата, но все пак...сега гледах някаква песен на Майли Сайръс (не знам дали й пиша името правилно дори  Rolling Eyes) и се замислих за филмите по книгите на Никълъс Спаркс, че като изключа Рейчъл МакАдъмс в "Тетрадката" и може би донякъде Джулиет Луис в "Защо тъгува Гилбърт Грейп", останалите жени/момичета избирани за главните героини са просто...... Shocked и Манди Мур и Аманда Сийфрайд и въпросната Майли Сайръс.....това си е лично мнение, просто споделям.
 И за да не съм съвсем извън темата-вчера гледах един стар филм-Walk the line с Хоакин Финикс и Рийс Уидърспуун-Хареса ми, Пепоръчвам го  Peace

# 655
Аз също гледах снощи "Човекът-вълк" и една сцена с Антъни Хопкинс ми напомни друго негово изпълнение в "Легенди за страстта" : Идват в имението преследвачите и нападат сина му и той БАМ с пушката ...  Разбира се  легендите съм ги гледала десетина пъти , а вълка не е нужно да го гледам повече   Joy

# 656
  • в сърцето на един мъж...

И хареса ли ти?

Шаноар, аз успях да го хвана само от края, така че не мога да кажа дали ми харесва или не, но бих го потърсила да го гледам, въпреки че не харесвам Дженифър Анистън и избягвам филмите с нея Confused

Емма
, зависи - за някои от филмите му има много успешно избрани актриси - за Нощи в Роданте, за Писмо в бутилка... Просто май и той се е поддал на холивудманията, та взема нашумели актриси Confused

# 657
  • с трима мъже :)
Препоръчвам РАЗДЕЛЕНИЕ - PARTITION

Стар филм трябва да е, току-що си го купих от Фантастико (разпродават по две ДВД-та за 99 ст) и тоя филм мноооооооого ми хареса - още съм със сополите в носа от плакането  Simple Smile

Гледайте го, каквито и филми да предпочитате, този ще ви хареса - има от всичко в него  Peace

# 658
  • Belgium
Derailed го гледах доста отдавна и ме остави със смесени чувства. Дженифър Анистън както винаги не може да играе, как пък разваля всеки филм, в който участва просто не знам.

Въпреки че Клайв Оуен ми е един от любимите актьори, ролята на мухльо прелюбодеец просто не е за него  Laughing

Най-много ми допадна играта на Венасан Касел.

Снощи гледах Луда по Стийв (All about Steve - http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=222265&hit=1) - приятна комедийка с нелоши лафове, Сандра Бълок отново играе откачалка и се справя добре. Препоръчвам за разтоварване  Peace

# 659
Май имах Джулиан Мур уикенд:
Chloe - незнам дали ми хареса или не, не бих повторила и не бих препоръчала. Интересни ми бяха темите, които повдига / съмнението, което отравя нечий живот, обсебващото влюбване, което може да се обърка с любов, порастването, често бъркано с бунт и разбира се "момента, в който спряхме да се докосваме" като източникът на повечето проблеми/. Но не ми хареса съвсем начинът по който тези теми бяха развити и показани / сексуалните сцени не бяха излишни или сложени за скандалност, но можеха да бъдат с една идея по-малко и по-кратки/. А Лиам Нийсън е доказателствота, че някой мъже наистина остаряват много красиво. /знаете ли дал и този филм е сниман след смъртта на съпругата му Наташа Ричардсън,защото в очите му имаше една огромна тъга?/
A single man - тържество за окото!Но според мен, само за окото. Колин Фърт донякъде спасява филма, моята любимка обаче.....героинята й наистина бе истерична, но Джулиан изтърва границата м/у истеричност и гротескност. Ефекта с промяната на цветовете /когато героят на Фърт преживяваше различни от мъката чувства/ ми хареса, но беше малко преекспониран. Личи, че филмът е правен с много мисъл, няма нито един излишен детайл в костюмите и интериорите, но наистина имаш чувство, че разглеждш каталог на Том Форд. Препоръчвам, ако имате нужда от малко разнообразие в този кич около нас....

Последна редакция: вт, 25 май 2010, 13:30 от veselinka

Общи условия

Активация на акаунт