Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - ХXI

• 58 808
  • 731
  •   1
Отговори
# 465
Привет и от мен! sohappy
Да ви кажа, че без да съм записана в темата, следя коментарите ви и тегла филми като за световно. С гледането им обаче не се справям чак толкова добре-има много да наваксвам. Направо ви се чудя как успявате да изгледате толков амного материал! Grinning
Включването ми тук обаче е провокирано от един мой спомен за филм, който не мога да се сетя как се казвса и затова не мога да изтегля. Бях го хванала по ТВ, не помня коя, гледах го от средата някъде, на пресекулки. Ставаше дума за болестите, как се заразяваш, как се бори организмът ти с болестите...абе много интересно беше направен. Беше игрален с анимационни кадри (какво става вътре в човека). Мисля, че главната роля изпълняваше Джеймс Белуши...дано не се лъжа. Той беше разведен/вдовец, имаше дъщеричка,...друго не помня от идеята  Blush
Ако някой има някакъв спомен, или е гледал нещо подобно, ще се радвам да сподели поне името на филма (за да започна да го търся). Хареса ми начинът, по който са показани нещата. Филмът е повече детски и мисля, че на моите юнаци ще им хареса.

# 466
Горещо благодаря за препоръката за "Mammoth"    bouquet този филм от самото си начало ме хвана "за гушата" и така до края, разбира се и порядъчно си поплаках. Филм за семействата от новото време, в които всеки е по-скоро сам, филм за различните измерения  на майчината любов, филм за заместителите на любовта и безкрайната самота, която изпитваме, и филм за нашето съвремие, в което със сигурност има нещо объркано. Хареса ми липсата на залитане в мелодрамата /а имаше материал за това/ Мишел Уилямс и Гаел Гарсия Бернал наистина имаха спойката помежду си, във филма нямаше слаб актьор и особенно децата. Горещо препоръчвам и аз.
И по мой обичай - какво горещо НЕ препоръчвам - Valentine's day. Ако ви се гледа нескопосан, холивдуски вариант на Love actually -това е филма. Единственият свеж момент беше пародията на американското клише за атлета и мажоретката, но едно клише филм не прави.

# 467
Привет и от мен,
мисля и аз за го изгледам Mammoth, макар че всеки път се боря с моя интернет, защото е много слаб.

Гея, гледала съм го Bride and Predjudice, сладичък е  Laughing

# 468
Здравейте,
  Можете ли да ми препоръчате мотивиращ, вдъхновяващ, филм, за волята, мечтите

Seabiscuit
http://www.imdb.com/title/tt0329575/
Един от малкото филми с Магуайър, които харесвам Peace Вдъхновяващ, за силата на духа, надеждата и волята да следваш мечтите си. По действителен случай Wink

Изключителен филм ! Гледала съм го няколко пъти, както и документален филм по Дискавъри за невероятния Себискийт /ако така се произнася/.
Друг филм по истински събития препоръчвам #  The World's Fastest Indian / Най-бързият индианец на света (2005)  с Антъни Хопкинс. Интересно, филма е напрегнат, а мен ме обзе едно спокойствие, една доброта, и увереност/може би внушението е постигнато/.
Е, разбира се и Eight Below / Осем герои (2006)

# 469
  • В събота
Привет,
Не съм сигурна дали някой не е препоръчвал този филм (Precious: Based on the Novel Push by Sapphire), но тъй като останах невероятно потресена не можах да се стърпя да не споделя.  Филмът е доста тежък емоционално, не го препоръчвам на по-чувствителни зрители.

И още един - An Education

# 470
Daybreakers - 2009 г.
Ако си падате по вампири ...
The book of Eli - 2009г.
Вярата и силата , която дава ...

# 471
Precious: Based on the Novel Push by Sapphire - 2009 г.

Да допълня ... страхотен филм, доста се шумя около него.
Ако си мислите, че имате проблеми - помислете си отново след , като гледате филма.

# 472
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2957991

искам, искам, искам!!!!!!

# 473

И  аз искам Mr. Green Другата седмица съм в София  и  ще гледам  филмите на 11 и  12   евентуално и някоя дневна  прожекция  в четвъртък  Whistling  Blush
Програмата изглежда много интересна ..
Лошото е че не всички  филми  са  със  субтитри на български...

Последна редакция: ср, 05 май 2010, 09:44 от Bluevelvet

# 474
lulumba дали знае нещо повече за новия български филм "Зад кадър"?

# 475
Аз го гледах преди 2 месеца.
Не ме грабна, писнало ми е от филми за държавна сигурност и комунизъм.

# 476
Здравейте  снощи  пак  гледах  Mammoth ,  препоръчвам го  за тези които  все още не са го гледали ...
Разбира се гледах  го  с удоволствие  и  някак  с   носталгия  тк преди   4 седмици  бях в Тайланд  ... в същото  време с тъга ,тк    през цялото  време   докато  бях  там без да искам  станах    свидетел  на  евтиния   пазар  на детска  плът    Confused Особено  на момчета  10-11  годишни  Cry...  Това всичко  е реалност ..приема се  за съвсем нормално   да си  вземеш  жена  за  една  две  три  седмици  почти  за  без  пари  Sad
Каква  е цената  за да имаш   красив  дом ,и  да  осигуриш   децата  си  ?  -   Самота .... самота...и пак  самота

# 477
  • София
Ако ви харесва "Шесто чувство" гледайте филмът "Другите", отначало не е кой знае какво, по средата става интересно, краят е непридвидим. Ще ви хареса.

# 478
  • София
Ако ви харесва "Шесто чувство" гледайте филмът "Другите", отначало не е кой знае какво, по средата става интересно, краят е непридвидим. Ще ви хареса.

мда, и аз много го харесах навремето. и Никол Кидман прави добра роля Peace

# 479
"The Wicker Man" - "Грешникът"

Не е кой знае какво, но Никалъс Кейдж е неотразим Simple Smile Краят беше доста непредвидим за мен Peace Shocked

Общи условия

Активация на акаунт