Благотворително снимане тази неделя(21.03.) в София, Варна, Шумен

• 15 528
  • 212
  •   1
Отговори
# 180
  • София

Асол,видях Климент на една от твойте снимки,заедно с друго момченце,което се казва Самуил.Пратих линк на майката и предполагам,че тя ще се свърже с теб.  PeaceМоже ли и на мен да я пратиш,моля? Hug

Да, разбира се! Имам и още няколко на Климент, но не съм стигнала до тях... в най-скоро време  Peace

Когато можеш и ти остане време и желание,не бързаме за никъде. Hug

# 181
Огромни Благодарности на Калина  bouquet  bouquet  bouquet
Паричките са налични по сметката на Вики Hug

# 182
Огромни Благодарности на Калина  bouquet  bouquet  bouquet
Паричките са налични по сметката на Вики Hug

Ей, Супер !! 1 600, нали?

още колко остават да се съберат?

Страхотна снимка ви е направила Асол. Много хубав нов аватар !!!

# 183
Божее, кога откривам тази тема  Embarassed
Добре, че е фб  Whistling

# 184

Да 1600  Hug
Остават към 7000 лв. за един пълен курс.До момента вече са 11`443.67

# 185

Да 1600  Hug
Остават към 7000 лв. за един пълен курс.До момента вече са 11`443.67

Браво на всички, и най-вече на фотографките! Hug Heart Eyes  bouquet

Ина, вие сте страхотни! Hug Heart Eyes

# 186
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
То, че страхотното - страхотно, ама още бая остават ooooh!

Ина, аватара ти наистина е дъ бест... малката как се е засмяла само Heart Eyes

# 187
  • София
Да е засмяно нашето момиче, е нормалното му състояние, стига да няма непознати наоколо  Peace
Чудя се само, как е успяла Асол да хване този момент?

# 188
  • София
Здравейте,разпознах си момченцето от линка,който сте дали.Малко снимки ми изпрати Лоис,МардиГрас също ми обеща,но имаше и още една сладка фотографка,която снимаше много,а не знам коя е Embarassed,ето го момчето ми:
http://www.flickr.com/photos/13672334@N03/4456121813/in/pool-1413519@N22

а това е приятелката му,на която снимките също издирвам аз,защото майка и не пише тук.
http://www.flickr.com/photos/photolinda/4456731534/in/pool-1413519@N22

Благодаря предварително и много се радвам,че паричките така бързо се събират!Снимката на Вики с мама наистина е прекрасна! Heart Eyes

# 189
Защо чак сега попадам на тази тема, много ме е яд Sad

# 190
Момичета, а колко често има подобна инициатива..горе-долу?

# 191
Есента имаше за Анджи, сега за Вики.

# 192
Ина, за теб и Вики  Hug

ние се включихме още първата седмица и оттогава с удоволствие разглеждам снимките, които сте направили, момичета  Peace

моите дечица ги снимаха Калина, Слави и Лулу... вече получих снимчиците от Слави (чудни, чудни), Калина ги обработва в момента, а Лулу, явно не си четеш личните съобщения и затова и тук ще си позволя да те помоля да ми пратиш нашите снимки  Embarassed... благодаря  Hug

# 193
Момичета, а колко често има подобна инициатива..горе-долу?

няма някаква цикличност.
Досега е снимано за Анджи и за Вики/Пламен.
Говоря за момичетата-фотографки от нашия форум. Знам , че има и други инициативи от други форуми. За тях нямам информация колко често се организират.

Ще използвам случая, да кажа, че за Варна все още ме търсят за благотворителни сесии и засега отказвам.
За в бъдеще доста внимателно ще премислям подобни мои участия. Имам усещането, че се започна едно масово снимане, без контрол и доказателства за събраните пари.  Не на последно място, знайни и незнайни фотографи се рекламират. Не искам да съм част от това.
Като се сетя за последната измама за събиране на пари за болно дете, си представям колко е лесно  да застане някой в парка и да започне да снима за по 30лв "благотворително" и парите никога да не попаднат в сметката на нуждаещия се.  Нямам предвиди тук пишещите фотографки.

И последно, искам да съм коректна към всички и няма да дам на никой повече от 20-21 снимки. Не ме молете, още в началото беше обявено, че 40лв са 20 снимки.

# 194
Malenna ,напълно те подкрепям,не случайно държах да присъствам в парка и двата пъти,когато се снимаше,при това с Вики,а повярвайте ми,от 7 години ,за да ида в центъра с количката е мисия невъзможна,затова и не го правя.
Мисля,че за да има такива прояви по паркове,трябва детето в нужда да е там Peace

Общи условия

Активация на акаунт