Благотворително снимане тази неделя(21.03.) в София, Варна, Шумен

• 15 509
  • 212
  •   1
Отговори
# 165
Ами ние сме тези младежи:
http://www.flickr.com/photos/13672334@N03/4457067414/in/set-72157623676062772/

Как бих могла да открия нашите снимки. 3 фотографки ни снимаха, ама забравих имената им  newsm78 за да им пиша на лични.

# 166
Bliznachkova, тази е от моите снимки, до ден два ще ти пратя

# 167
  • София
Додо, и аз нямам против да са публични снимките. Peace

# 168
  • sofia
ПОнеже има хора,които не пишат тук и ще си 4акат снимките......си мисля нещо конструктивно.
Пуснете на тези мейли,на които няма никове от тук (от списъка) линк със снимките ви з ада си ги видят хората.Убедена съм ,4е ще останат ниакои деца,неразпознати .......Ина4е няма да стане newsm78

Има и телефони  PeaceПостарах се всеки да си даде пълните и то4ни координати за списъка Rolling Eyes

# 169
Здравейте!
Искам да благодаря на всички за страхотните снимки, които направихте! Невероятни сте!
Аз вече получих снимки на моята маймунка от Firebird и Lois и им се наслаждавам всеки ден!  Hug

Сега издирвам усмихнатата фотографка, която снима Кристина, седнала на бордюра и гушнала една плюшена жабка Simple Smile
Това е Кристина:  http://www.flickr.com/photos/13672334@N03/4459259951/in/pool-1413519@N22

Ако снимките не са готови все още - няма проблем! Просто искам да направя контакт с фотографката!

Благодаря още един път на всички за страхотната инициатива! Радвам се, че и ние помогнахме!

Поздрави

# 170
  • Sofia

Сега издирвам усмихнатата фотографка, която снима Кристина, седнала на бордюра и гушнала една плюшена жабка Simple Smile
Това е Кристина:  http://www.flickr.com/photos/13672334@N03/4459259951/in/pool-1413519@N22

Ако снимките не са готови все още - няма проблем! Просто искам да направя контакт с фотографката!

Благодаря още един път на всички за страхотната инициатива! Радвам се, че и ние помогнахме!

Поздрави

Привет, тук съм  Embarassed
Това бе втората Кристина, която снимах онзи ден. С плюшената зелена жаба  Grinning
Страхотни са нейните снимки и нямам търпение да стигна до тях  Simple Smile
Още веднъж ви благодаря за търпението  Hug
Чакам с нетърпение събота и неделя!

# 171
  • София
Момичета,страхотни сте! Hug Нямам думи за това,което правите за Вики! newsm20

Lois,благодаря ти пак!Аз също нямам нищо против снимките да са публични. Peace
Асол,видях Климент на една от твойте снимки,заедно с друго момченце,което се казва Самуил.Пратих линк на майката и предполагам,че тя ще се свърже с теб.  PeaceМоже ли и на мен да я пратиш,моля? Hug
Firebird,имам спомен,че имаме снимки и от теб,или греша? newsm78 Не,че бързам, просто питам,за да знам с кого да се свържа. Hug
Калина Hug Hug Hug

# 172
  • София
Искам само да попитам дали да чакам още снимки от някой? До сега са ми пратили Lois и Asol. Тъй като не знам кой кой е и кой ни е снимал пускам тук всенародно запитване:)). Благодаря предварително:)

# 173
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
А може ли да покажеш детенцето, че да го разпознае някой друг, ако го е снимал?! Flutter

# 174
  • София
Да, извинявам се, помислих, че понеже вече я показвах в преден пост и е ясно. Ето това е Анна: http://www.flickr.com/photos/ribkabananka/4457058916/in/pool-1413519@N22

# 175
Момичета, страхотни снимки сте направили! Съжалявам, че късно разбрах за инициативата. За фотосесия ще дойдем следващият път, засега ще се включим по банковата сметка в понеделник.

# 176
имам абсолютна амнезия по отношение на имената на децата и чии деца са.  ooooh!
Имам имената и телефоните на родителите, но какво от това, като не знам кое дете на кого е newsm78
Ако някой познае това дете, нека ми пише, неговите снимки са готови.

и това дете:

Последна редакция: нд, 28 мар 2010, 00:28 от Malenna

# 177
Безкрайно сме благодарни за нашите снимки  Hug
Искам да попитам и останалите момичета които ни снимаха дали не могат да ми изпратят снимки?

# 178

Асол,видях Климент на една от твойте снимки,заедно с друго момченце,което се казва Самуил.Пратих линк на майката и предполагам,че тя ще се свърже с теб.  PeaceМоже ли и на мен да я пратиш,моля? Hug

Да, разбира се! Имам и още няколко на Климент, но не съм стигнала до тях... в най-скоро време  Peace

# 179
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно

Който си разпознае детето, нека ме потърси на скайп nayatralala, за да си получи снимките Peace

Общи условия

Активация на акаунт