Благотворително снимане тази неделя(21.03.) в София, Варна, Шумен

• 15 539
  • 212
  •   1
Отговори
# 150
Лоис, това дете е моето:
http://www.flickr.com/photos/13672334@N03/4456343207/in/photostream/
Ще ти дам на ЛС мейл и Скайп име, за да си избереш къде да ми изпратиш снимките Simple Smile

Благодаря сърдечно на фотографите!   bouquet

# 151
  • София
Здравейте мили мами - фотографи, аз писах на Лоис, но и тук да кажа, нямам нищо против да използвате снимките на малчо в портфолиото си, ако ги сметнете за подходящи, ще се радвам да помогна, много ви благодаря отново на всички за прекрасното дело   bouquet

# 152
Това е мойта щерка. Пращам мейл на Лоис и Лекси. Додо на теб  също ще пратя, защото и ти я снима в началото  Grinning аз нямам нищо против нейни снимки да бъдат оставени в портфолио. А и за никъде не бързам, когато сте готови - тогава  Grinning

# 153
http://www.flickr.com/photos/ribkabananka/4456280337/in/set-72157623676818562/
това е моето момче-Мартин!Благодаря на всички за усилията,за труда и да знаете ,че тези средства са дарение от вас,а не от нас

# 154
  • Sofia
Качих няколко снимки на създаденото за целта място във flickr. Имам ужасно много кадри за обработване, а уви, времето ми не достига. За това ви моля за търпение и разбиране. Ще направя всичко по силите си, за да успея да направя всички снимки по най-бързия начин.
Също така, подобно на другите, моля, ако някоя майка държи снимката нао детенцето и да не се вижда от моя профил или не желае да публикувам - нека ми каже!

# 155
dodo_dodo  Hug
Аз за никъде не бързам и нямам против снимките да се виждат от Вашия профил.  

Последна редакция: ср, 24 мар 2010, 10:54 от NinoTino

# 156
dodo_dodo, и аз си познах моето дете Simple Smile,а и ние за никъде не бързаме,така че работи си без да се пресилваш.Ще ти пратя e-mail на лични,а за снимането аз трудно бих могла да се включа скоро,защото съм супер начинаеща,за сега само желанието ми е на ниво, иначе с голямо удоволствие.

# 157
  • София
Към всички фотографи: Нямам нищо против снимките на Анна (http://www.flickr.com/photos/ribkabananka/4457058916/in/pool-1413519@N22) да се виждат в профилите ви. Не мога да хвана вече кой я е снимал точно, така че ще напиша тук мейла си за всички: ephrossina@abv.bg. Благодаря ви много за усилията и таланта! Hug

# 158
  • София
Специални благодарности на КАЛИНА  bouquet Не можахме да се включим в сесията през уикенда, но се съгласи да ни снима през седмицата, а парички ще прати от нас по-рано.
Браво на всички фотографи и модели Hug
И много късмет (и пари) за Ина и Вики! Сигурна съм, че ще има напредък Simple Smile

# 159
Момичета, първо искам да ви благодаря за съгласието снимките да са публични.  Heart Eyes
И второ, да помоля за помощ в разпознаването на още три муцунки,  и вас, и останалите, които снимаха.

не успявам да вържа ей тези тричките:

ааа и още едни, дето и те са три на картинката  Joy

другите мои моделчета всичките са идентифицирани, и дори някои вече си получиха снимките.  Grinning

# 160
lois, последните са на Мила Сара децата.

# 161
помня, че баткото е Климент, но в списъка на Лавендър няма Мила Сара.
Мисля, че и Асол ги снима тези деца, както и файърбърд?

# 162
# 163
  • Плевен/София
другите мои моделчета всичките са идентифицирани, и дори някои вече си получиха снимките.  Grinning
Да, и са много доволни! Благодаря още веднъж!

# 164
Труд и творчество Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт