Мартенското ни дете от сега си мисли за море!

• 29 509
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте и от нас,

Зеленкото- повече да не мислиш такива неща.

Нинче- и Елия ходи като Радо. А аз още прощапулник не съм правила. newsm78 Да взема да направя?
Иначе и Елия се държи за мен, та аз като искам да си ходи самичка и тикам в ръцете една количка с кукла. И така поне 1 час обикаляме парка. Ако те е срам да му купиш такава количка има разни косачки за момченца. Елия бута извесно време и после се пуска.

# 601
Нинче, ей сега се връщаме от парка и доста ме боли кръста, та и аз размишлявах на връщане по същия проблем!
Абсолютно същото е при Марти - лепнат е за мен и иска да го държа за 2те  ръце навън, не само за една! Ние прощъпулник правихме преди месец! В къщи не ходи, ами направо тича, даже вече сам кляка и се изправя! Навън не е падал, но си иска за две ръце - това си е! Надявам се скоро да се отпусне!

# 602
  • София
Да почерпя за здравето на майка ми, днес има рд  Heart Eyes

Нинче, сестра ми с едно падане се е уплашила и чак 3м по-късно се е отпуснала отново  Shocked Но не мисля, че при всички деца е така, не се притеснявай, ще се пусне пак   Hug
Количката не съм я мила скоро  Embarassed , стои в коридора.
Каша Алекс много обича. И при нас това е храната с най-голям успех  Crazy
Болничките как са днес?

# 603
Добър ден!

Днес нали нищо не се прави, та аз затова мих банята Rolling Eyes, че и се каня от 3 дни и все време не остава.

Цвети, ама мъж ти верно ли на 1 април е роден? Да ти е жив и здрав и весело да си живеете... Peace

Аз пари не знам дали имам... Thinking Трябва да звънна на майка ми да провери. То многото пари, ама поне да ни платят сметките в София, че от вчера се ядосвам на Софиска вода - 60 лв. са ни начислили вода за миналия месец на база!?!? Shocked Ние толкова като бяхме там не се харчили. #Cussing out

Зеленко, има ли вероятност тези изследвания да не са много точни и в по-голяма възраст Калинчо да е здрав? Hug
Обувчици на Беко имаме зимни - Рая с тях проходи и още ходи навън, защото тези на Колев са и 1 номер по-големи и още не и ги слагам, че има един пръст отпред празно. Тя си ги харесва и е много стабилна с тях - ходи сама навън, ама аз тъпо и упорито я държа за една ръка, че понякога се спъва. Аз ги купих от ВВ и там цените им бяха като тези на Колев, та не знаех, че са по-евтини.

Хели, Рая изобщо не ги иска тези колани за прохождане вече... Бяха и интересни докато не беше стабилна. Аз обмислях вариант да я водя навън с тях, че и аз като Нинчето и Рила го имам проблема с кръста навън, ама тя не иска.
Иначе Рая се изправя сама от пода без да се държи някъде и си ходи сама из цялата къща. Като залита я гледам, че се дупи, за да седне преди да падне, ама пусти страх. Имаме 1 ниска масичка с остри ръбове и май ще я махна за известно време. Thinking

Elwing, да ти е жива и здрава майка ти!  bouquet

# 604
Ето ме пак мен Mr. Green

Елвинг честит Рожден ден на майка ти  bouquet.

Аз пък ще почерпя че татко ми има РД днес Mr. Green

Каши аз уж още давам, ама тя не ги ще много newsm78

Гумите не ги мия, че трябва да я мъкна до втория етаж Crazy

Нинче ние нали още не ходим, та не мога да ти дам съвет никакъв, а аз нали съм  много древна та с Боян почни не се навеждах, като ме водеше някъде. Иначе и той много обичаше да бута количка и една майка изкарваше тяхната само заради него, като го видеше и я вадеше из по количката.

Иначе Боян вече си е вкъщи, за две седмици, сигурно съвсем ще полудея сега Crazy. А между другото, ама тихо никой да не разбере smile3520, аз не само че си и отговарям, ами мога и така да се ядосам сама, че чак да си скапа настроението Crazy

Яна днес нещо хич не е на кеф, сутринта ми направи истерия, така и не разбрах на какво се ядоса толкова, сигурно щото реших да поиграя малко на Xboxa (че Боян ме помоли да му помогна нещо) и я оставих сама да си взима залъците от филийката с кашкавал, която имаше за закуска. Накрая заспа та ще я видя в какво настроение е като се събуди.

Иначе вчера ходихме на оглед на две къщи, едната страхотна в не много хубав квартал, а другата, в страхотен квартал ама много мръсна и гадна ooooh!. Във вторник съм на два още, а и ще се опитам да видя още две. Тия англичани ме смайват направо. Уж не търсим нещо кой знае какво, само да е чисто и да е обзаведено, но явно това е много сложна задача, или е необзаведено или е кочина ooooh!. Но май ако не ми хареса едната къща във вторник, ще вземем тази хубавата. Че и агентката ми хареса, едно че има детенце мартенче Laughing на 10.03.2009г родено, хем от вчера два пъти ми звъня да ме пита дали ми е харесала къщата и как вървят другите огледи. Другите обикновено викат " ако не те кефи не я взимай, някой друг ще я вземе".

Оп малкото се събуди, отивам да не изтеряса пак. Весели празници Hug

# 605
Здравейте от Велниград  Grinning

Тук сме на гости на кума ни. И понеже се чудя каква занимавка да намеря поне на каката, за да не срути къщата - някой ще ми даде ли на ЛС парола и юзър за някой торент  Praynig Че моите са запаметени на компа и нещо не мога да си ги спомня  ooooh!

За ходенето навън, Мира си ходи навън още от първия път. Е, в началото й беше странно и доста се препъваше. Но вече си ходи екстра. Но тя си беше проходила истински в къщи преди това, т.е. САМО си ходеше у нас. Лазенето го забрави тотално  Peace Аз още от преди си казах, че споредмен прощапулка се прави на проходило дете. А не да прави по някоя друга крачка и то по случайност  Wink Няма смисъл да се бърза с тези неща. То ще си стане, когато му дойде времето. Важното е детето да се чувства стабилно и сигурно  Peace Пък до тогава да се придвижва както си му харесва  Grinning Но аз нито Маги, нито Мира съм ги държала особеон за ръка. Ако искат да ходят, си намират начин за подпиране. Ама то вярно е, че навън и двете не са ходили много преди да си проходят сами  Rolling Eyes Че беше зима.

Ще сложа снимка на козунаците, като се приберем. Нямат много оформен вид, че залепнаха за фолиото от надуването  Crazy Но другият път ще ги издокарам по-хубавии  Grinning

Хубав ден от нас  Hug

# 606
Аз се сетих някои нещо които забравих преди, та да допиша.

Вили Боян ми е вдигал 40градуса от зъби, знам мила колко е гадно и искрено ти съчувствам Hug

За приказките и акъла на околните, е много са ми любими,  #2gunfire, само една баба един път много ми помогна. Боян нещо искаше и беше тръгна да се тръшка на сред улицата, бабата минаваше и като го видя му вика "Оу това сърдито дете каква добра мама си има, я аз да я взема, че то това дете май не я обича много, а аз да си я взема, пък то като е толкова сърдито да си търси друга мама". Малиии, забрави за всичко и като ме гушна, не ме пусна. От тогава не си е помислял да се тръшка, но той беше по-голям де и всичко си развираше.

Аз имах и да ви се оплача. Онзи ден такъв рев му дръпнах по нощите, че мъжо в чудо се видя. Ама той си беше виновен, не стига че всичко аз правя, и  къщи търся и коли, и със сметките се боря, болници, прегледи, ваксини, оправям и неговите бакии, че купил билет на майка си ама сгрешил името и какво ли още не ами и нали искаше да ме води някъде за РД, и ми вика намери си къде пък ще отидем #Crazy Е не издържах, полудях, то остава и жиголото аз да си намеря, да не го занимавам него. На другия ден като препикано мушкато и вика: "кажи сега как се чувстваш че май има не изказани неща". Всичко си му казах. Казах му че ми е и третото дете и че се чувствам като самотна майка на три. Съгласи се с всичко което казах, обеща че ще се опита да се постегне малко ама да видим Crossing Arms Ми така де, ако иска да ме води някъде, да го организира пък да ме заведе, а не аз пак всичко.

Дребното за сега е в добро настроение и си бърбори нещо и разхвърля Crazy Не е обядвала още но беше толкова жадна, като се събуди, че изпи 150мл, вода и чай и сега ще изчакам малко преди да я храня че няма да имам голям успех сега ако почнем.

Весели празници още веднъж Hug

# 607
Снощи както предполагах имаше втора серия от нашия филм. Но този път доста по-бързо се справихме със ситуацията. Алек беше с 39,5, но бързо успяхме да я смъкнем и детето заспа непробудно за цяла нощ, та даже откара до преди обед. Започнахме със закуската в 11,00 Shocked
Днес няма температура, но за сметка на това е проооосто ужасен - постоянно мрънкащ, заспиващ само на ръце и неядящ. Е това последното не но се беше случвало. Аз да ви кажа съм почти на ръба на силите си. Държа се само, щото знам, че детето се мъчи и го боли и за това е такъв.
Иначе моят мъж редовно ме побърква, не знам какво му става, в криза ли е в какво, но е станал просто ужасен....Та Шу...разбирам те.

Ставам, че някой ми мрънка в краката....

# 608
  • София
Вили, аз минах през това миналата седмица, слава богу, не беше с висока температура, но заради течащия нос основно ми спеше седнала в ръцете, та не ме питай как съм спала.

За мъжете можем да си говорим безкрайно, а пък да име се сърдим още повече. И моя го е треснала някаква криза....

# 609
Здравейте.
Гледам за мъже си говорим,аз днес не мога да се оплача.Мъжа си дойде рано-в 16ч и ме отмени доста-изведе Алекс на разходка вън,та да си събера мислите малко.И сега пак ме оставиха малко на мира,което е почти необичайно,но гледам да се възползвам. Rolling Eyes
Ама по принцип хич не мога да се похваля с много такива моменти.Преди няколко дни се скарахме доста,защото правех чай на дребното,което ми висеше на крачола и врещеше.Та помолих милото да дойде да го вземе. ooooh!Последваха прекрасни реплики от сорта,че само мърморя,като го нямало как съм се била оправяла сама,а сега го търся... TiredИ понеже беше 2 седмици у дома без работа-била съм се разглезила един вид да ми помагал през това време и сега съм очаквала все помощ. #Cussing outНямам думи просто... Tired За щастие не е чак толкова отвратителен обикновено,явно кризата е обща. Stop

Алекс днес е на един кроасан и една мекица от както е станал.И се ядат по един час,защото иска сам да ги държи и едновременно търчи и играе.Само вървя след него и го моля да яде и резултата е обратен-вече като ме види с лъжицата и край.То бива,бива,ама вдигам ръце вече от него-да стои гладен.

Та това покрай нас.Определено вече си и отговарям сама. tooth

# 610
Хайде и ние днес да се отчетем като мрънкащи.
Спала е само 30 мин.  #Crazy Май ни никнат нови зъби.

За мъжете- ще взема вярно да ви организирам един семинар. Направо ми е жал като ви чета. Само факта, че сте му родили дете трябва да е достатъчен.
Моя е цяла седмица по 20ч на работа и снощи пии бира до 22ч със съседа. Днес на съседа му излезе през носа тази бирича. А мойто мъжле кото се прибра и Елия мрънкаше, цяла нощ я е дондуркал.

Аз да се оплаче от свекитата. Днес ми заявиха, че са обещали кошницата за колата на Елия на братовчетка му на Илия. При положение, че тя ни е подарък от приятели, а и в Англия същите струват 30-40 лири. #2gunfire

Хайде ние ще се къпеме по женски.

# 611
  • София
Люлински мамчета, къде се събирате и по кое време, че утре и другиден имам възможност да намина Simple Smile Може на лични да ми драснете

# 612
  • София
Шу, честит рожден ден и на баща ти!  bouquet Хубави хора са се родили днес, нали?  Simple Smile Hug
Крисче, обикновено мамите се събират зад Мебелната къща (ако ти говори нещо), има три кафета в блока, нашите мами сядат на средното. Не знам само сега дали ще има желаещи, или всички са заминали на някъде  Rolling Eyes Ти по кое време ще си тук?
Вили, мъчно ми става за Алек като чета  Sad , дано тази нощ е по-добре!  Praynig

# 613
До всички недоспали си! Утре и вдругиден е момента да отпочинете  newsm10 newsm48 Впрегнете мъжовете да гледат децата, а вие спретнете един сън, че кошмарът със зъбите не е свършил!
Сега е 1:43 и искам официално да се похваля, че 16ИЯТ ЗЪБ на Марти проби! Искам да СПЯ и ако теоретично приемем, че следващите 4 зъба се показват след 2 годинки, значи е редно да си отпочина няколко месеца! Ние от 6-7 месец, от първия зъб не сме спали през нощта с по-малко от 4 ставания, като в пикови дни съм броила и до 20!!!!!!!!!! ставания!
Снощи беше малък кошмар!!!!! Днес не гъква, то зъби не останаха, но аз от стрес не мога да заспя! Всичко ме сърби като затворя очи - абе стрсирана съм!!!! Та реших да стана и да споделя, терапевтично е  Mr. Green

# 614
  • София
Крисче, обикновено мамите се събират зад Мебелната къща (ако ти говори нещо), има три кафета в блока, нашите мами сядат на средното.
Знам къде е МК. Въпроса е вие към колко излизате, пък аз ако мога ще мина. Аз що съм останала с впечатлението, че където има повече мамчета се виждате всеки ден на разходките  newsm78
Шу, що се разтойваш така? Това под аватара ми не съм го сложила случайно -  От мъж се умира, а не се умира за мъж! При мен напоследък няма сдухвания, ама съм си казала, че няма да ми стане по добре, ако се разтройвам заради другите. Рядко някоя жена има късмета на ~Elg~ да попадне на "дресиран" мъж. Давай по ведро! Да нацелуваш сладките ти дечица от мен  Hug
Всички мрънкащи и болни дечица да се оправят!

Последна редакция: сб, 03 апр 2010, 08:34 от kris4e

Общи условия

Активация на акаунт