Мартенското ни дете от сега си мисли за море!

• 29 346
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте,
аз чак сега сколасах. Свеки от сутринтта е с нас и така чак до сега. Държа се добре, пу пу.
Иначе аз в 9ч вече бях боядисала 20 яйца.

Веси- приятно изкарване на Велинград.
22- и на мен ми се иска да съм 50кг. Добре, че ц..те останаха.
Вили- и ние вадим по 3 зъба, но Т не вдигаме. Днес е значително по-добре.
Да се оправяте и вие бързо.
Пете и 22- аз си и отговарям сама. Добре, че Елия ми е партия и си върти умно главата, та хората не ме мислят за луда.  hahaha
Тони- Елия не ходи сама из къщи, но с пълзене се докопва до нещо и е весело. А навън триколката ни е само превоз до парка и там  е едно търчане.

И аз имам пари от нои, но и мойте са с 1 ден по-малко. Уж термна ми беше 30 март, та явно за него няма.
Ама здрава да е.

Хайде от нас  Hug

# 586
И аз имам превод днес - за 1 ден  Mr. Green цееееели 26 лв  Joy Явно деня на термина не смятат, че моя беше 2 март. кога ли ще дочакам големите 24 лв идея си нямам.

Иначе, чувствайте се почерпени, че днес половинката има рожден ден. Те са още по парка де, ама всеки момент ще се приберат.

# 587
Ох, аз опекох козунаците   chef Станаха 2 средни и 1 доста голям  Grinning Сега ще изчакаме единия да поизтине и ще пробваме какво съм сътворила  Laughing На външен вид поне съм ги докарала що-годе /т.е. не са изгорени  Mr. Green/
След малко с мъжо и децата ще боядисаме и 20-тина яйца и сме готови за Великден  Grinning

Днес и аз получих пари от НОИ. Чак се удивих  Laughing Аз не съм смятала, но я вно и на мен не са ми превели деня на термина. Но то май наистина не се брои, защото в Човешки ресурси ми казаха да си пусна платения отпуск от тогава  Thinking Днес ме изненадАха много приятно, че вече като съм отпуска, се водя на работа и ще ми плащат 120лв обещетение отгоре  Whistling

Ето нещо не много празничко, но е уникално!
http://www.youtube.com/watch?v=518XP8prwZo

Последна редакция: чт, 01 апр 2010, 20:07 от veselina_s_p

# 588
Ние пък днес изчакахме дъжда, защото моето момченце спа до 10  Shocked Обикновено става в 6-7, но днес какво му стата, така и не разбрах. По обяд хапна малко, после в количката спа до 4.30, а аз пазарувах и пих кафета и после като хукна ... Прибрах го само защото усетих, че пълни памперса и сега пак е навън с баща си.

Тони, аз Митко не го пазя много, защото така ще се научи да се пази сам. Е, гледам да го пускам само в сравнително обезопасени помещения, но той пак си намира начин да се тресне някъде и на рождения ден беше с насинено око. Но сега пада само на дупе и ако се усети, че терена е неравен, веднага ме хваща за пръста и ме повлича на някъде.

22, за Блевит са ти отговорили - и аз от ХИТ ги купувам.

Вили ст, дано при вас всичко е наред и с малкия, и с големия!

Петя, изобщо не обръщай внимание на "акълите", няма смисъл да плащаш данък "обществено мнение"!

# 589
Elg, ТаняТ, благодаря за отговорите...
Тя и Рая за сега пада на дупе, ама понякога се метка и по очи...рядко е, но се случва. А и много обича да разлиства листовките - тук всеки магазин си праща листовки като на Метро и всяка седмица имаме огромен куп - е, Рая пощурява като ги види...и като ги разпръсне по ламината, няма да ви казвам какъв хокей на лед е... ама се удържа диването право въпреки подхлъзванията... Как го докарва не знам.  Thinking А иначе си ходи нон-стоп...уж мисли къде ходи...ама я наблюдавам и аз като Никита от дивана... за сега поражения нямаме, но предполагам ще имаме насинени очи и ние. ooooh!

ЕДИТ: да не пускам нов пост...

Зеленко, аз съм от откачените дет си мият колелата на количката всеки ден... в банята... Embarassed В София ги миех само като са много мръсни, ама там количката ми стоеше до вратата във входното антре, а тук я мия всеки ден. Е, поне докато Рая искаше да стои в нея. Сега не излизам с количка и не я мия. За сега Бъгстъра държи и няма поражения на колелата. Peace

Последна редакция: чт, 01 апр 2010, 22:28 от Tony_st

# 590
  • София
Ние миткаме по цял ден навън  Mr. Green Иначе и аз получих майчинство за 2 дни от м. март, трябваше да са 3, но 3-ти март е национален празник и не ми го "броят" - безобразие  #Cussing out Изчислява се до термина - т.е. вкл. предния ден (само не знам за особено избързалите да се запознаят с мама и тати как точно става)

Аз съм голям фен на Сънвал - Марти много ги харесва, и са значително по-евтини и имат хубав асортимент за след 12м. - направо манжди с големи парченца!

И аз тъй. Само зеленчукови вече не купувам, че ми омръзна да отварям и да хвърлям само...

сиа, Калин яде каша, но не знам дали е каша по твоите критерии: безмлечна и без-плодова, разтворена с вода и добавено плодово пюре. Или в бурканче (Сънвал). Това е общо взето единственото безпроблемно хапване.

Хмм, откога не съм питала тъпотии, я да се изложа. Има ли някой, който мие колелата на количката всеки ден, примерно с подвижен душ? Може ли от това да се повредят?

EDIT: днес излязоха резултатите на Калин и се оказа, че има таласемия (минор). Вярна била тази поговорка за това, дето ти го мисли майка ти. Аз бях проучвала навремето за себе си, но сега порових за бебета. Предимно излезе информация за майорната форма, което е много страшно. Така че сме от късметлиите. Не, че не го знаех, ама...

Последна редакция: чт, 01 апр 2010, 23:21 от зелено човече

# 591
Весело изкарване и от нас на празниците! Ние утре сутринта потегляме към Плевен.
Вили, дано наистина температурката на Алек да е от зъби и утре да няма и помен от нея. Надявам се да успеем да се видим Hug
А и аз си получих последната част от "голямото" майчинство  Mr. Green

# 592
  • София
И аз влизам само да ви пожелая весели Великденски празници - много хубаво да си изкарате всички!

Ние утре сутринта заминаваме на вилата - много се кефя - много обичам да ходим там - спокойствие, прекрасна градинка, зеленина, тишина, птички, идилия, въобще голям кеф!
Вили, бързо да се оправяте, че много тъжно ми стана...
Цвети, честито на мъж ти - да ти е жив и здрав и много да го радвате!
И ние днес отакарахме навън до 20.30 ч - толкова беше хубаво времето...
Последното майчинство и аз го получих днес....
Ох, пак исках още нещо да пиша, ама адски се уморих и отивам да лягам.
Цунки и много весело настроение по празниците!

# 593
  • София
vily_st, прегръщам ви силно двамата с Алек  Hug
Пак да питам: Какви кроасани давате?
Козунак купих от тези чужбинските в кутиите. Ми другите са ми ужасни  Sick Яйца – майка е боядисала и за нас  Whistling
sia, каши давам на Хумана млечна – елда, овесени ядки или грис. Толкова са ми вкусни, че душа не ми дава да й ги спирам.
22, нямаш ли някоя дружка, която да пазарува или минавайки от там да ти вземе от тези каши?
cvetka-koketka, да е жив и здрав мъж ти и все така да се грижи за вас
veselina_s_p, ееее пусни някоя снимчица на тез козунаци, много вкусно ги описваш.
зелено човече, Вики яде всичко, но най-голяма уста отваря на зеленчуковите на Хип. Пробвала ли си ги, за да разбереш, че на вкус разликата между Сънвал и Хип е доста голяма.
Нали и ние сме с Пег Перего, та предполагам какво имаш предвид – предните колела запецват от време на време. Може би е предизвикано от миене и прахоляк  Thinking Миличкия купи някакъв спрей за смазване/тефлонова смазка/ и оправи проблема с нашите колела.

# 594
Привет, дано не сте ни забравили   Wink
Зеленко,  Hug
Както и за всички болнички.

Честито и на всички мъници, които съм пропуснала. Зло да ги забрави, само здраве и късмет да ги спохожда!

Лудницата така ме е завъртяла, че вече направо времето изтича между пръстите ми.
Когато се върнах от командировка, Сашун Александров така ми се зарадва, че ревах като магаре. Гушна се в мен като мече коала и ми галеше косата. След това партито в неделя беше много приятно, надявам се и на децата да им е било така.

Иначе аз нищо, че не пиша, чета всичко. Прекрасните дни на майчинството ми се струват невероятно далеч smile3518
Майка ми засега се справя добре и от тази гледна точка съм невероятна късметлийка.

Тони, въпреки, че Александър е много стабилен от месец вече, че и повече аз се подсигурявам с един колан за прохождане - че изпитвам ужас от падания.

За празниците сме тук, козунаци прави майка ми - най-най- невероятните на света с какао и бадеми и стафиди.

От НОИ аз имам една гранде каша с тези прехвърлянки, но поне заплата ще имам другата седмица (хм, всъщност, надявам се).

И така, това е най-дългият ми пост от съществуването ми в бг-мама до днес  Grinning
Весели празници!

# 595
  • София
Уф, всичко, което ме посъветваха (освен предлагане с шише) съм опитала за пустите зеленчуци  Tired Тя нашата е дълга и кървава с храненето, но има напредък, де  Mr. Green

За колелата на количката питам един вид превантивно, защото вече се стопли и пускаме Калин да пълзи из целия апартамент, а количката седи в коридора, т.е. почнах да й мия колелата всеки ден и се чудя дали няма нещо да ръждяса  newsm78

И понеже напоследък май повечето минахме към "седнали" столчета за кола, ще споделите ли преки впечатления? Нашето ни е подарък, някаква марка шантава, но толкова трудно закопчавам коланите с моите ръце, че един път дори не се оказа, че не съм успяла и в един момент той се разкопчал  Shocked Обмислям дали да не купим ново, че има-няма, ама все 1 път месечно пътуваме до София  newsm78

И също така впечатления за обувчици Беко (Веко)  newsm78

Последна редакция: пт, 02 апр 2010, 01:08 от зелено човече

# 596
Добро утро!

Зеленко, не мия гумите всеки ден защото количката стои на стълбището на къщата ни! Ако я прибирах щях да ги мия определено! Едва ли ще ръждясат колелетата и джажите там! Все пак количките са пригодени за дъжд! Пускай детето да лази и това е!
На Беко обувки не съм купувала, но за баткото съм взимала и взимам от техните пантофи! Харесват ми! Единственият им недостатък на пантофите е че са с лепки а не с цип и като децата са малки си ги събуват много лесно!

Петя от вчера така умело се катери навсякъде, че за секунда не мога да я оставя! Ще се радвам да вземе да проходи скоро защото ми омръзна навън също да лази!

Лек и  приятен ден момичета!

# 597
  • София
Зеленко, Светланка ходи вкъщи с такива с ципче и съм много доволна. Хем са евтини, хем на нея са й много удобни

# 598
Heli heli, как ми стана мъчно, че тъгуваш да си гледаш бебчето! С каката се чувствах подобно, но нямаше как! Като използваш всяка свободна минута да си с него след време разбираш, че не си го лишила всъщност. Важно е не количеството време, а интензитета на връзката! В този смисъл - може да ставаш по-рано да се оправяш и да си отделиш 1 час за игра преди работа! Тогава са най-свежи и игриви малчовците!

За вкуса на пюретата Сънвал и Хип! Според моя вкус Хип са най-безвкусните пюрета, нищо че са най-полезните и био и .т.н. Тях даже и кучето не им облизва бурканчетата  Mr. Green. Явно е въпрос на вкус обаче, защото Марти е на друго мнение и много ги харесва, както и на Сънвал, де! Но предпочита с месо! Между  другото, аз давам всеки ден с месо! Като не броим хилавото мляко за алергични, не можем от друго място да доставяме белтъчини и желязо! Зеленко, а вие като сте с талесемия - не трябва ли да наблягате на месото! Чудя се, може ли безапетитието да е от анемията?

За колелата на количката! Ами не ги мия! То така или иначе Марти навън сяда на земята, опитва се да яде фасове, прах, боклуци! А колелата на количката вече ги проучи още като лазеше зимата и вече не са му интересни! Само като влезнем с количката забърсвам по пътя на колелата с парцал - това е!

Зеленко, седналите столчета за кола са много важни за сигруността на детето! Така и така пътувате често, вземете си хубаво столче наистина! Има тестове за сигурност и класация!

# 599
Привет мами Simple Smile
Включвам се набързо, за да помоля за съвет.... Rolling Eyes значи Радо знаете повече от месец си ходи, и като сме вкъщи е много стабилен-ходи навсякъде, рядко пропълзява само за да достигне до някъде за да се изправи... Rolling Eyes Още не му идва на акъла да се изправи сам.НО като сме навън, постоянно ме държи за ръката и като казвам държи, то значи че стиска здраво...страх го е да се пусне и се чудя това ще се случи ли изобщо... Rolling Eyes Верно, че веднъж падна, и се уплаши много, но това беше преди повече от 3 седмици...Вие как мислите? Praynig

Общи условия

Активация на акаунт