Отговори
# 510
  • София
Привет тумбачета Simple Smile
Аз звънях сега и ми казаха , че и за април всичко е заето и се записах за 12 май .

# 511
Ама вие всички за какво се записвате ,че изпуснах?

# 512
  • С-я
Привет тумбачета Simple Smile
Аз звънях сега и ми казаха , че и за април всичко е заето и се записах за 12 май .

и аз се записах за 12.05.
алексова, мерси за тел.номер.

Елбели, записваме се за посещение в родилното на 2-ра градска в софия- да ходим да гледаме за какво става дума

# 513
irenkaaa при контракция корема ми става на топка, усещам все едно се надига вълна някъде от мен, втърдява се корема и това трае около 20-30 сек.Не го получавам всеки ден, но от събота май всеки ден по 5, 6 пъти. Ти какво чувстваш?

Аз усещам същото нещо-надигане като вълна, но втвърдяването е в една част на корема и си мисля, че е от двжението на бебето, а не контракции, но вчера имах боли като менструалните и мисля, че това вече може би са контракции newsm78

# 514
Най накрая ви изчетох. Аз смятам да ходя в Окръжна болница, родилното е след ремонт, има форумче за Раждане в Окръжна , та от там се информирам как вървят нещата пък и цените са най-ниски, докторите са много добри.
На мен краката за сега не се поддуват чак толкова , само вчера след 3 часова разходка в Зоологическата бяха по-така , но като полежах се оправиха.

# 515
За контракциите да кажа и аз - И на мен ми се втвърдява така корема, но не целия и мислех , че е от движенията на бебчо , а не е контракция, а и не ме боли. Онзи ден бях на консултация и тъкмо легнах на кошетката да ми мерят корема, и той стана така твърд и штръкна  Shocked . Така или иначе си мислех да питам, за това нещо, но показах и нагледно  hahaha и каза , че е контракция . Изписа ми и на мен магнерич 2*1 , но каза, ако имам нужда , може и по-често да го взимам.

# 516
Здравейте и от мен!Тук денят е прекрасен и аз от това хубаво време се чувствам страхотно и презаредена с енергия!Освен това днес е денят, който съм си избрала и дано такава да ми е годината!
Виждам, че приготвяте вече багажа, аз предният път го приготвих в началото на 9 месеци сега смятам така да направя.Още повече, че предният път родих 7 дни по късно,така че не бързам и този път съм се настроила за раждане към края на 9-ия месец.
Искам да попитам мамите от Варна, за да ми спестите малко обикаляне по магазините: къде мога да нямеря еднократни чаршафи и знаете ли ориентировъчно каква им е цената?
ох и още нещо от този сайт с намалените дрехи за бременни какво е качеството на блузите?С това топло време ще трябва да си взема нещо по-широко с къс ръкав.И накрая лека и спорна седмица на всички, още работещи като мен мами!

# 517
момичета, знаете ли има ли някъде във форума дискусия относно размерите на прода и изоставеното или интересна статия в нета, че дста се обърках

# 518
ivetka79 , аз уж да ти пиша преди малко, но забравих:  Blush
Ама защо се шашкаш така - това не е проблем, след като от самото начало така си върви бебето. Моето също е с десетина дни назад, но още в началото знаех, че съм с по-късна овулация от предполагаемата. Тук също съм писала няколко пъти за това. Говорила съм с няколко лекари и всички казват, че това изобщо не го смятат за проблем - важното е, че бебето се развива синхронно и правилно.
Изобщо не се притеснявам, няма нужда от излишно напрежение.

# 519
благодаря maretu, то и нашето си върви равномерно, но 2 седмици си ме притесняват, а пък и 610 гр. ми се струва малко, въпреки, че има още много време да наддаде, аз съм се родила в 9 месец и съм била 2400, така, че какво очаквам, и сега съм 48 кг, забременях 43.5 кг., но предполагам вече знаете, че от майчините страхове, по-големи няма.Живот и здраве секциото, ще трябва да бъде точно на термина

# 520
Здравейте, мамчета!
Днес времете е страхотно  Laughing
Относно болките в срамната кост и аз ги имам, някъде от началото на март, боли ме повече когато съм през целия ден в движение, и през ноща като се размърдвам.
Мен също ми изтръпват много ръцете като спя, отоци за сега нямам.
Таня, моя приятелка която роди преди два месеца си купи тази помпа на Медела и е изключително доволна, аз още се двоумя и все не ми се дават толкова пари ама май и при мен ще е тя.
Вече имам една малка стрия на корема около 1 см. и не е розова ами по-скоро само розовее. Направо се плаша какво ще стане до края  ooooh! аз се мажа много стриктно сутрин и вечер, но си имам доста стрии от пубертета и няма какво да очаквам чудеса  Tired Нищо, важното е бебчо да е се роди жив и здрав.
Аз отивам да си чистя тераса, че време вече е супер и спокойно мога да сядам да чета на нея.

# 521
  • София
Сега и да ви почерпя, защото мъжо днес има рожден ден - навършва 33 Simple Smile , да ми е жив и здрав.

kali_diankova честит рожденик, да те слуша и много да ти помага Simple Smile
Хайде аз изчезвам, че трябва да ходя за болничния, после да го занеса и до работатаааа. Ще падне разходка Simple Smile .
Лека и спокойна седмица Simple Smile

# 522
  • София
Ivetka 79, не се притеснявай и моето бебче върви назад, но лекарката ме успокои, че не е страшно. Обясни ми, че щом майката е по-дребничка няма как да се роди бебе гигант, освен това е много възможно бебчето изведнъж да нарстне през деветия месец. Имам приятелка, която през цялата и бременност и казваха, че бебето и е по-мъничко, че върви назад. Накрая роди бебенце 3400кг.
Така че спокойно и не се притеснявай излишно.

# 523
Здравейте мами!  Hug
Аз сега се връщам от ЖК и влизам да се отчета. Бебчето е добре, расте си - 950 г, 34 см, все още е седалищно, но искрено се надявам да се обърне до края. За съжаление пак не иска да се покаже това срамежливче  Embarassed  и пак незнам пола, но нищо - живо и здраво да е. За честото  ми втърдяване на корема, което е без болки ми изписаха Нутри маг. Сега ще почина малко и пак излизам, за да си занеса болничния.
Кали Дианкова - честито ти рожденник, жив и здрав да е!
Мама заек и на тебе също честито ти рожденник!!!!

# 524

Искам да попитам мамите от Варна, за да ми спестите малко обикаляне по магазините: къде мога да нямеря еднократни чаршафи и знаете ли ориентировъчно каква им е цената?
ох и още нещо от този сайт с намалените дрехи за бременни какво е качеството на блузите?С това топло време ще трябва да си взема нещо по-широко с къс ръкав.И накрая лека и спорна седмица на всички, още работещи като мен мами!

Аз не съм от Варна, но да кажа че чаршафи за еднократна употреба се продават по аптеките има ги по 10бр. но в някой аптеки продават и  по единично.
Относно този магазин, аз днес ходих да го видя на живо /в Бургас имат фирмен магазин/, наистина нещата са много евтини, дънки 7/8 по 10лв., блузи по 5лв. и да ви кажа не са лошо, макар че мъжът ми на излизане ми зададе въпроса това магазин за втора употреба ли е  Grinning понеже дрехите са много евтини. Аз само поогледах, не съм мерила нищо, друг ден ще ходя да разгледам по-подробно, понеже щели да зареждат с летни панталони.  Продавачката каза, че стават да се носят и след като се роди. И да ви кажа какъв комплимент ми направи, попита ме ама вие бременна ли сте или само гледате  Grinning и аз и викам да в 7-мия месец съм и тя вика, аааа въобще не ви личи.

mama_zaek Честит ти рожденник да е жив и здрав и много добър баща
kali_diankova честит рожденик и на тебе.

Общи условия

Активация на акаунт