Отговори
# 600
  • малкия йеросалим
Добро утро момичета!Навън е едно мрачно,точно както се чувствам днес  Sad.Съжалявам предварително за негативният пост,но имам нужда да го споделя и да потърся съвет.Тази сутрин към  5 се събудих както винаги да ходя по малка нужда.След като си свърших работата се избърсах и изпаднах в шок като видях на тоалетната хартия една малка бледорозова капчица кръв.То беше много бледо и малко ,но предполагам че е кръв.Изплаших се ужасно много.От тогава ходих хиляда пъти до тоалетната ,но всичко си е наред.Нямам никакви болки,но за всеки случай пих но-шпа.Сега много се чудя дали да звъня на лекаря или да не се психясвам излишно.Вчера се преуморих доста,обикалях от сутринта,а следобед купихме колело на малката и съм въртяла след нея по улиците.Днес си бях решила да чистя и подреждам гардеробите,но сега лягам да пазя леглото та да видим.Моля ви стискайте ми палци всичко да е наред,че ще откача.Мъжо е на работа цял ден и няма даже до кой да се сгуша да се поуспокоя.Все пак желая на всички ви лек и слънчев ден независимо от мрачното време навън   bouquet

# 601
Добро утро момичета  Hug

Искам да питам знаете ли къде да проверя болничните с този ПИК номер, на мен сайта не ми се отваря и съм много сърдита  Crossing Arms, само дето се разкарвах да взема този номер!

Днес май ще е облачно и дъждовно, както и поспаливо, връщам се пак в леглото  Wink
https://benefits.nssi.bg/bulstat/

Добро утро работливки и не толкова(като мен),

този сайт не ми се отваря от доста време вече.танче, ти отваряш ли го?

There is a problem with this website's security certificate.

The security certificate presented by this website was not issued by a trusted certificate authority.

Security certificate problems may indicate an attempt to fool you or intercept any data you send to the server.  
  We recommend that you close this webpage and do not continue to this website.  
  Click here to close this webpage.  
  Continue to this website (not recommended).  
     More information

If you arrived at this page by clicking a link, check the website address in the address bar to be sure that it is the address you were expecting.
When going to a website with an address such as https://example.com, try adding the 'www' to the address, https://www.example.com.
If you choose to ignore this error and continue, do not enter private information into the website.

For more information, see "Certificate Errors" in Internet Explorer Help.

Гледам сте коментирали ББ, аз съм втрещена от избора на семейства. Че обществото ни е пълна пародия, ок, но  защо и по ТВ да гледаве простотиите на не дотам узрелите хора за семейства, пък и децата ни. Хайде нашето е на 5, не знае какво е секс и т.н, но тези по-големките, какъв пример ще получат и как да ги ограничиш да го гледат, като и да успееш, в училище другите ще коментират и пак ще е на ТИ със случките вкъщи.
АМАн от подобни предавания.
Искрено се радвах на възрастните, държащи се за ръчичка и целуващи се. Ето такива хора трябва да соят на екрана, да възпитават ценносттите. Но повечето ги вижте, ох спирам, че чак се издразних, че отново ще трябва да се чудя какво да гледам около 20ч.

Аз вчера се замислих за контракциите, защото от няколко месеца имма едно странно усещане, коремът ми става като на топка, но аз го примех като въртене на бебето, и в главата ми сякаш нахлува повече кръв. Май са си контракции, а?
Аз уж раждала, но не вагинало, все пак не се научих какво е това, и с първата бременост не ги усетих, сега пак...

Днес се очертава да си стоя вкъщи.

Очаквам сумите за НЕКСТ и веднага ще ги пусна.
Кажете ми девойки, дали в четвъртък към 12-13ч ще можеме да си направим една срещичка, или да ви дам банкова сметка и да не ви притеснявам да се виждаме всички в един ден newsm78

Днес ще ми дойде една поръчка от БОН ПРИКС, и ще ви покажа еди зимни нещица, аз и за зимата поръчах вече....Останалото е за голямата кукла.

Хубав ден на всички и пишете за да не ми е скучно.

# 602
Добро утро момичета!Навън е едно мрачно,точно както се чувствам днес  Sad.Съжалявам предварително за негативният пост,но имам нужда да го споделя и да потърся съвет.Тази сутрин към  5 се събудих както винаги да ходя по малка нужда.След като си свърших работата се избърсах и изпаднах в шок като видях на тоалетната хартия една малка бледорозова капчица кръв.То беше много бледо и малко ,но предполагам че е кръв.Изплаших се ужасно много.От тогава ходих хиляда пъти до тоалетната ,но всичко си е наред.Нямам никакви болки,но за всеки случай пих но-шпа.Сега много се чудя дали да звъня на лекаря или да не се психясвам излишно.Вчера се преуморих доста,обикалях от сутринта,а следобед купихме колело на малката и съм въртяла след нея по улиците.Днес си бях решила да чистя и подреждам гардеробите,но сега лягам да пазя леглото та да видим.Моля ви стискайте ми палци всичко да е наред,че ще откача.Мъжо е на работа цял ден и няма даже до кой да се сгуша да се поуспокоя.Все пак желая на всички ви лек и слънчев ден независимо от мрачното време навън   bouquet

Спокойно мони, наблюдавай се и ако има пак капки се обади на лекаря си, може да е било от тоалетната хартия, спокойно, страшно е когато кръвта е повече.

И момичета не се преуморявайте толкова, трябва ви спокойствие и никакво натоварване, да не родите рано рано(не го пожелавам на никого, само предупреждавам).

# 603
Натисти:

Continue to this website (not recommended). 

И щети се зареди!!!

# 604
Добо утро Hug

# 605
10ХХХХ, СЕГА ВЕЧЕ СЕ ЗАРЕЖДА ВСИЧКО И ПРИ МЕН.

# 606
  • София
Добро утро Simple Smile
Mimibo ме е изпреварила .
mama moni , на мен ми се случи почти същото миналата сряда. Обадих се на АГ и отидох до Шейново за всеки случай. Оказа се, че матката ми е по-чувствителна и дежурната АГ ми изписа Магнерот 3х1 и Папаверин 3х1 . Само, че мен ме наболяваше и ниско долу. Не се притеснявай и малко повече почивка .
Поздрави и спокоен ден на всички Simple Smile

# 607
Мони, аз все пак си мисля, че е добре да те види и лекар

# 608
Излиза ми Справка за изплатени Парични Обезщетения и Помощи от ДОО чрез НОИ - актуално състояние
Но ми иска и Булстат и Пик, нанасям номера на ПИК и - Грешна комбинация Булстат-Персонален идентификационен код

Нещо греша

# 609
Добро утро, от вчера съм вкъщи с идеята повече да пазя леглото. Контракциите намаляха като бройка, но с кръста не мога да се справя.Сутринта къто станах пак ме започна.Не знам вече какво да предпиремам и къде да ходя

# 610
Добро утро и от мен!
Мама Мони според мен се обади на лекаря незабавно и сподели изобщо не бих се чудила ама и виж да не би да е някой раздразнен хемороид миналата бременност ведньж в 8 месец като ми шурна една крьв и видях,че е от ануса имах вьтрешни хемороиди.
За Биг Брадьр направо не ми се говори като изключим вьзрастната двойка всички останали са много простовати не мисля да го гледам.Хубав ден вьпреки мрачното време навьн:)
ivetka 79 не е нужно никьде да ходиш и без друго нищо не може да се направи за крьста по време на бременност освен почивка.На мен моят доктор ,който ме оправи ми каза нито може някакви лекарства нито физиотерапии ако не беше това тогава може би досега щях да сьм родила вече още преди 2 години.

# 611
Добро утро!

Лорка, пробвай тук.  https://benefits.nssi.bg/detailedegn/ReportBolnForEGN1.asp
Аз си проверявам на този линк движението на болничните.
Днес ще се отдам на мързелуване. Вчера готвих, чистих, прах.
Отивам да си допия кафенцето и по-късно може пак да се включа.

# 612
Добро утро!
Мама Мони мисля че е добре да се обадиш на лекаря си,дори и да ти няма нищо сега! Peace
Е не е чесно,вчера бях на работа и времето беше райско,днес като почивам гледай кво е мрачно! #Cussing out
А за Биг Брадър тези са направо скандални!!!Мажът ми е потресен как може да съществува мьж който ще изтегли 35 хиляди от банката,за да купува ботуши на жена си и за да я заблуди че е богат!! smile3555 hahahaКакто казва мъжото-ПЬЛЕН БАЛЬК!!! Joy

# 613
  • София
Добро утро и от мен момичета! Днес ми е пред, предпоследния ден на работа!  newsm44
Снощи празнувахме рождения ден до къъъъъсно. Легнах към 23.00 да преспивам  детето, заспала съм, събуждам се към 1,30 и гледам - имаме още гости Shocked И после като се ококорих #Shocked чак към 4 съм заспала. И сега така ми се спииииии, но... още малко остана!
Приятен ден на всички /нищо че е дъждовно/   umbrella

# 614
Да ви кажа и за не мога да се оправя с албума. Искам да разгледам тук кам , да кача нещо , но май не стана. В СНИМКИТЕ се регистрирах и качих на малката - 10-тина , но после не си ги намирам. А и от вашите нищо не откривам.
ВАЛЯ , можеш ли да ми допишеш на 1 стр. -втора бременннист и 38г. Нека да се види че съм ви кака  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт