Отговори
# 480
  • София
Добро утро, момичета! Първо да ви почерпя, че мъжът ми "пораства" с още една година
а и това
Сега се връщам да ви чета!

# 481
Аз сега звьннах на акушерката при която ходя и ми обясни за отоците,че всички имат и ако са само вечер са от затоплянето на времето понеже се задьржат течности и да се изключи солта.Все пак четвьртък сьм на консултация и при докторката така че ще обуя едни кьси чорапи за да ме види те моите не бяха големи и тази сутрин ги няма.Братовчетка ми като беше бременна с близнаци в 9 месец краката и се бяха удвоили направо се стреснах като я видях.
Усмихнат ден на всички:)

# 482
Добро ви утро Simple Smile

kali_diankova, да ти е жив и здрав рожденика!!!

Лорка, май това направление се взима от АГ, който ти следи бременността  newsm78

bouquet

# 483
Направление 7 е направлението за хоспитализация.То важи само 7 дни по принцип,поне като ми аздаваха същото за операцията така беше.За раждане как става не знам,защото ти няма как да знаеш и да идеш точно седем дни преди да родиш.Може би е с по-дълга валидност.Мисля,че се издава и от личния и от АГ-то при който ходиш на ЖК (ако работи със здравната каса).

# 484
добро утро и от мен, сутринта ходихме на 3д преглед, бебока върви пак с две седмици назад, трябва да съм в 26 седмица, а той отговаря на 23,24.Докторката ми каза, че така си върви отначалото и е съразмерно и да не се плаша, но аз пак ShockedИначе за болките в кръста каза, че било от седалищното разположение и съм имала чувстителна матка и трябва само лежане, магнерич и спазмолтици.Дано отмине, че ми е много нерво.А контракциики си имам чат пат, вчера 5, 6 пъти.Според вас колко често е нормално?

# 485
Здравейте и от мен,не мога да ви изчета.Аз три дни бях на гости при родителите ми и всеки ден излизахме на разходки из гората на свеж и чист въздух.МНого добре се чувствах  newsm44
  На мен ми се подуват и изтръпват  само ръцете и след малко съм на ЖК и ще питам за това.Миналата седмица давах стерилна урина и след малко ще си разбера резултатите. Нямам търпение да си видя бебчето и да му чуя сърчицето newsm03.
      Тези дни и аз смятам да се разходя до Пигис Хаус да си поразгледам туй-унуй.
Честита Пролет и приятен слетобед на всички..........после пак ще пиша smile3503 newsm08

# 486
  • Пловдив
Ivetka79 и аз много често имам контракции.Не съм ги броила колко са но са повече когато се изморя след много ходене или след чистене.Пия си Магнерот и но шпа а когато много ме боля корема лекаря ми изписа и бусколизин.

# 487
Здравей Иветка79........моля те да ми обясниш какво точно чувстваш  и  как усещаш  контракции.Аз не съм мн наясно какво точно трябва да усещам........някой друг също може да ми отговори на глупавия въпрос newsm12, но аз наистина незнма какво е усещането за контракции.

# 488
  • Варна
Добро утро!
Започна работната седмица и само каква активност настъпи в темичката.  Joy
Направлението за раждане важи 1 месец и е от АГ-то, което следи бременността, не че ще ни върнат без него. Но и аз не знам кога точно се издава.
kali_diankova , честит ти рожденик, да ти е жив и здрав.

На мен ми се подуват и изтръпват  само ръцете и след малко съм на ЖК и ще питам за това.
Сподели след това, какво са ти казали, че и аз го имам този проблем.
А за подуването на краката, ами няма начин след такова хайманосване. Вчера като обикаляхме с моята приятелка, все се чудихме, защо няма на много места по някое диванче за такива като нас да си почиваме от време на време.  Joy

# 489
Днес ще ходя да гледаме бебка на 4Д, нямам търпение да я видя! Предполагам, че вече си е с доста оформени черти. Стискайте палци всичко да й е наред!  Praynig

# 490
 Hug Здравейте и от мен сладуранки, честито на златната че скоро излиза в почивка, аз още няма да мога, ама и без това не ми се стои в нас,  Whistling
иренкаа и аз бях при мама 3 дни, и сега така ми лиспват...направо незнам  ooooh! незнам и при вас ли е така,  Cry
кали дянкова честит рожденник и от мен, много да те слуша  Laughing
хлора количката е много хубавка и на мен ми харесва  Peace
За отоците, и аз си ги имам и на ръцете и на краката и изтръпване, тази седмица също съм на ЖК и ще говоря с доки,
 newsm78 и друго май щях да пиша, ама днес много съм се разсчувствала и ....изключих сега
 Hug и от мен горещи прегръдки в този прекрасен слънчев ден

Редакция... гледам Гала, много хубава тема имат днес отново(  Joy пак с моят нова ТВ ) .. Crazy аз май наблягам на сладкото  Outta Joint

# 491
irenkaaa при контракция корема ми става на топка, усещам все едно се надига вълна някъде от мен, втърдява се корема и това трае около 20-30 сек.Не го получавам всеки ден, но от събота май всеки ден по 5, 6 пъти. Ти какво чувстваш?

# 492
krems 82 , а в гърба усещали ли си контракции? Все пак повече от 7,8 ли имаш на ден? На мен ми казаха, че ми е чувстителна матката.Това пъс сега какво е?

# 493
  • София
Добро Утро!

Аз съм решила 2 важни неща количката- Чико ДУО и помпата http://www.-spam081-/index.php?page=shop.product_details&fly … art&Itemid=27
 Някой ако има отицателно мнение за двата продукта да каже СЕГА или "ДА ЗА ЗАМЪЛЧИ ЗАВИНАГИ"  Joy

Алексова и Марету хайде да ходим заедно на ОВ във Втора градска, аз мисля да се запиша за първата дата на април .

# 494
kali_diankova[/b] Да ти е жив и здрав мъжът! Все така да те обича!

Направлението за хоспитализация като важи един месец,какъв документ ни дават 45 дни преди термина,че не мога да схвана аз..
Защото пък сега счетоводителката ми каза,че си вземам направлението например на 4 април - месец преди термина ми точно и ми го дават без дата,като датата се попълвала в болницата като постъпя.Ама хич не мога да се ориентирам  ooooh!  Laughing
За контракциите да се включа.Аз пия магнерот и но-шпа.Преди имах контракции - усещах изтръпване на цялото коремче,усещах го твърдо като камък,болки -не.Сега да чукна на дърво чук-чук не съм усещала вече две седмици грам контракция,което много ме радва.
krems82 аз вечер преди да легна пия чаша прясно мляко.Така ми бяха казали за киселини.
ivetka79  Моето бебоче върви с 3-4 дни назад,но последното 3д всички размери си му отговаряха на седмицата +/- 3-4 дни,само обиколката на коремчето му беше назад със седмица и аз все още ме мъчи това,макар че ми казаха ,че не е проблем.

Общи условия

Активация на акаунт