Отговори
# 465
Привет,

на мен ми е предпоследна Laughing

Отоците сами по себе си не са признак за албумин в урината, а могат да бъдат признак за прееклампсия, затова ви следят стриктно. За това състояние има няколко признака - високо кръвно, албумин в урината, отоци. Може и да не са проблем, но е добре да се види дали не са налице и други признаци.

Пепси Hug

# 466
Добро утро и от мен  Hug
И аз съм от хайманите през почивните дни, но ето че започна пак работната седмица  Rolling Eyes

Някои случайно дали има микровълнова Samsung M1630N?
Нашата е Самсунг, но незнам точно кой модел е.....ще проверя .

# 467
Добро утро и от мен.На мен също взеха да ми се подуват и ръцете и краката,но нямам албумин.

# 468
Добро утро  Hug
С такова слънце навън, няма как деня пак да не е пълен с разходки.

Пепси, много мили думи за юнските мами. Аз също споделям мнението ти и чакам с нетърпение да дойдат нещата и да се запозная с мамите.

Лоркаа, и нашата е самсунг, но кажи защо питаш, ще се поровя за модела ако е много важно.

Днес ще се помотая по центъра, ще мина през пигис Хаус, вчера мернах бус на ТТ и може да са заредили с техни продукти. Ще взема да купя розовки шишенца най-накрая.

Вчера купихме и два скрина за дрежите на госпожиците, та тези дни ще ни ги сглобят и ще мога да пренаредя нещата.

За багажа- струва ми се ранко, първо мисля да се запиша на ОВ за Втора градска, да кажат какво да нося и като си взема документите ще го спретна и него.
Вие вече и памперсите купихте, браво момичета. Аз тях ги оставям за последния момент, както и козметиката.

Като за начало дрехите, за да мога да ги изпера и гладна, другото и мъжа ми може да го свърши.

Някой нещо ако иска да му проверя в Пигис или в Мола на Стамболийски да казва бързо Grinning

Хубав ден и не се преуморявайте.

На работещите още лека и безпроблемна седмица.

Цунки на всички бебоци.

# 469
  • Оранжевата стая
Добрутро, драги ....   food010
Някой по-запознат с немския и количките ... /демек Смилянче ти си  Grinning/ ще ме светне ли тази количка каква марка е и тази цена, която е посочена включва ли кошчето за новородено и столчето за кола и кошчето за новородено дали случайно не се закрепва в колата също ....???  newsm78
http://cgi.ebay.de/Kinderwagen-Kombikinderwagen-Triple-Racer-3-i … sh=item3a567e9632

# 470
Да ама Смилянчето нещо изчезна от 2 дена. И аз я чакам да се появи

# 471
Счупих си стъклената чиния и естетсвено стана на сол, не мога да измеря диаметъра и за това ми трябва. В момента ми седи като паметник, а толкова свикнах с такава печка.

# 472
  • Оранжевата стая
ами Лоркаа - иди в някой Техномаркет или Технополис или нещо подобно и провери този модел с какъв диаметър чиния е. Или направо им се обади по телефона - мисля, че ще ти кажат   bouquet

# 473
Добрутро, драги ....   food010
Някой по-запознат с немския и количките ... /демек Смилянче ти си  Grinning/ ще ме светне ли тази количка каква марка е и тази цена, която е посочена включва ли кошчето за новородено и столчето за кола и кошчето за новородено дали случайно не се закрепва в колата също ....???  newsm78
http://cgi.ebay.de/Kinderwagen-Kombikinderwagen-Triple-Racer-3-i … sh=item3a567e9632

На многодобра цена е, само това мога да споделя  Simple Smile
А за чинията, търсих в сайтовете и такива модели не намирам!

# 474
Lorkaa , сега гледах нашата е СЕ1185 нещо си ........те не са ли по принцип 2 размера, едните по-малки и другите по-големи ........Баси обяснението  Blush

# 475
Добро утро мишлетааа ! Grinning Grinning Grinning Hug Hug Hug
Искам да кажа на всички понеже си изпратих и моите данни с тел. и т.н. тааа всяка мама ,която по една или друга причина й се наложи път до мояг прекрасен град е добре дошла да позвъни за едно кафенце Simple Smile
Ииии къде за бога изчезнаха другите две мами от Русе?! Сама останах май, само ние не сме си правили среща  Sad

# 476
Lorkaa , сега гледах нашата е СЕ1185 нещо си ........те не са ли по принцип 2 размера, едните по-малки и другите по-големи ........Баси обяснението  Blush

Ок, мерси, ще търся по сервизите!

# 477
А нашата е G2719N ако кажеш ще меря, тя е от 5-6 години, нямам идея как е с чиниите вътре.

За количката- цената е за трите коша със сигурност, но каква марка е, не разбирам и аз newsm78. Но определено ми се струва добра, материята май е като на Хаук, и коша е малък. Останалото е перфектно, като на картинка.

Чакаме Смилянова да каже.

# 478
  • Пловдив
Добро утро и от мен. Hug
Да ви се оплача и аз.Тази нощ имах за първи път киселини.Беше ужасно.Пих сода за хляб понеже нямам Талцид.Днес ще трябва да си купя за всеки случай

# 479
Сега влезнах в сайта на Шейново за да видя какво трябва да се носи - пише направление 7 от личния лекар. Чудно ми е кога трябва да се вземе това направление, с Моника не съм имала такова. Има ли някой запознат със странният ми въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт