Отговори
# 450
Здравейте, аз днес се разминах с чистенето и пак цял ден бяхме навън. Имаше толкова много хора в морската градина.
И аз качих една снимка от днес в аблумчето.
Цял ден обикаляхме, а преди малко отидохме до Метро да си напазарим, ама там нещо така ме заболя кръста една така тъпа болка и малко се притесних. Утре трябва да си запиша час при АГ да ме прегледа по-обстойно, че от известно време имам контракции и не вземам никакви мерки.
За "щъркелчетата" и аз щях да предложа някой от вас, които са с термин в края на месеца.
Още нещо щях да пиша, но забравих какво. Сега ще си полегна малко пред телевизора за да си отпочина, но ще хвърлям и по едно око тук  Wink

# 451
Аз пьк сега забелязах,че имам отоци на глезените това нормално ли е или трябва да се обадя утре на докторката?

# 452
Аз пьк сега забелязах,че имам отоци на глезените това нормално ли е или трябва да се обадя утре на докторката?

Натали, незнам до колко е нормално, но моят лекар задължително на всеки преглед ме пита дали имам отоци и дали са ми подути краката, и аз като му казвам не, той не ми вярва и вика може ли да се събуеш да видя. Незнам защо, много стриктно следи за това, сигурно има някакво значение  Thinking

Последна редакция: нд, 21 мар 2010, 18:28 от Киди

# 453
мартеа, да точно обастта между коляното и глезена сочи. А за утайката, казаха че това било много за неговата възраст.
Относно отоците, те са първият признак за албумин, но не е задължително ако имаш оттоци да имаш и албумин. Аз доста рано се надух, но за сега албумин нямам. Те може да се получат и от натиска на бебо върху органите ни

# 454
Ох ами утре ще се обадя на докторката предполагам,че ще ме извика да ми пуснат една урина.Предполагам,че е защото доста сьм наддала а и днес бяхме цял ден навьн в това топлото ама сега се постреснах за прьв пьт имам.С Ники имах в 9 месец горе долу колкото сега но албумин не сьм имала.

# 455
  • Пазарджик
Nataliii, Maretu, Hlora, благодаря ви за съветите.  Hug

# 456
  • Варна
За "щъркелчетата" и аз щях да предложа някой от вас, които са с термин в края на месеца.

Точно днес сутринта си мислех, как аз съм май с последния термин (водят ме дори за 05.07) и как всички ще си минете по реда, а аз само ще се шашкам от разказите ви за раждането. Отделно ще сте си вече с малките съкровища вкъщи, а аз тепърва ще ходя да се мъча. Но аз сама си избрах да съм сред вас и не съжалявам, по-готини мами от юнските'2010 няма.
Днес направо се разбих от хайманосване, от 11 до преди малко .  ooooh! Всичко ме боли. Сега се отдавам на почивка и то заслужена.

# 457
Дзак, ето ме и мен  Simple Smile

За подуването на краката и аз се оплаквах преди два-три дена, споделих с АГ-то и той ми препоръча да поизключа солта, месото и млечните продукти, като наблягам повече на постните манджи, да се приемат повече течности, освен това, моята любима част Wink, таткото да прави леки масажи на краката в посока отдолу-нагоре. Утре ще отскоча до аптеката да попитам мацката дали може да ми препоръча някво мазило да смъквам подуванията, иначе си правя контрастни душове на глезените и гледам да вдигам краката на възглавничка...
За багажа и аз се замислям, но някакси все ми се струва  раничко, но скоро ще го стегна, нема начин Simple Smile

Hug

Edit: Коя мама беше питала на кого трябва да прати инфо за контактите - е, на мен трябва да пуснеш на ЛС име/прякор, скайп, мейл, телефон (което от изброените желаеш да споделиш)  Grinning Тъй че, чакам вест  Grinning

Последна редакция: нд, 21 мар 2010, 20:25 от Etka_koketka

# 458
  • Пловдив
Здравейте и от мен.Аз вчера бях на вила и цял ден се препичах на слънце като гущер.И взех,че изгорях в лицето и сега съм си с червен нос и бузи  newsm12 .А днес пък бях на рожден ден на бабата на моя мъж и цял ден голямо ядене падна.Не ми се качва на кантара. newsm78
Аз незнам какво трябва да стягам за болницата.Първо ще питам и тогава ще се подготвям.Но все имам чувството,че ще родя по рано.Иначе може и аз да съм вестоносец.По принцип термина ми е на 20 юни,ама да видим.
За подуването на краката слава богу още нямам този проблем.

# 459
Здравейте!  Hug Ето и аз съм тук!  Grinning
След дълги разходки - вчера в Зоологическата градина, а днес цял де в Южния парк, сега вече съм окопирала леглото, че доста се поизморих. Това с щъркелчетата не го разбирам как точно става, но като обясните с удоволствие бих се включила - и моя термин е почти към последните - 23.06
И аз съм качила една снимчица с тумбак в албумчето. Утре съм на ЖК и нямам търпение да видя бебчето. След като се прибера ще ви пиша как сме  Wink

# 460
Привет и от мен!
И аз два дни хайманосвам ама нещо не ми понесе добре  Cry Снощи краката ми бяха с такива отоци, че чак се поуплаших, тежаха ми и дори ме наболяваха. Утре и аз съм на ЖК та ще му обърна внимание да видим от какво ще излезе понеже и моят албумин е в норма.
А дали тези отоци може да са от повишена захар?
Днес пък бяхме на пикник на една разкошна полянка и се позаседях повечко и после немога да стана  Cry адски болки долу в ляво та чак до ануса  Embarassed и досега ме боли въпреки че пих но шпа. На някой да му се е случвало подобно нещо?????
Незнам какво ми стана ама няма угода  Whistling явно трябва повече да си почивам ама като хич не ми се лежиииии  Rolling Eyes
Уффф оплаках ви се  Crossing Arms

Аз също мога да бъда вестоносеца, понеже и моят термин е в края (26.06.)  Laughing Най добре е примерно две момичета с термини в началото на месеца и две в края. Какво ще кажете???

Алексова мн се радвам, че поръчките ни скоро ще пристигнат, доколкото разбирам моите всички ще пристигнат  Laughing Ще чакаме да кажеш кога и по колко парички да превеждаме  Peace Хайде, че аз вече нямам търпение да ги видя на живо тези сладурски дрешки
Хайде от мен лека вечер  Hug

# 461
..... Но аз сама си избрах да съм сред вас и не съжалявам, по-готини мами от юнските'2010 няма.....
Пепси newsm10
Момичета, благодаря за пожеланията! Ние ходихме да се черпим в БМ, ядох нещо мнооого вкусно и сигурно ще има да го мисля с дни Grinning Но няма да кажа какво беше, да не ви се прияде Whistling

# 462
Добро утро хубавици, днес времето май ще е  Peace

Прибрахме се снощти от вилата и съм като парцал, егати чистенето падна и накрая все едно нищо не съм свършила. Къщата ни е на 2 етажа и докато мина през всяка стая с пaрцала полудявам. Ще продължа следващия път! Иначе детето полудя от кеф, цял ден е тичала, кара колело, игра си със старите играчки, поливаше цветята и дивя.
Да питам мамите цветарки, как се справяте с тумбаците, на мен тази година ще ми се види  #Crazy, не мога да се наведа дори да си боцна луковиците?

Днес отивам лично да се видя с Hauck Malibu и да реша финално, мисля да се снабдя и с помпа и шишета за госпожицата. Ще взема и ПИК от НОИ за болничните.

Някои случайно дали има микровълнова Samsung M1630N?

# 463
Добро утро и от мен Hug

# 464
добро утро на всички! Hug
Последна седмица на работа! newsm44

Общи условия

Активация на акаунт